0 oy
710 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Merhaba kizlar

Geçen sipariş vermiştim bugün geldi buraya biraz sıkışık gibi geldi eşim de olmuş dedi sizce nasıl yada odaya mı koysam oda olmaz ardiye bölümü var yanında 

image

image

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Evet oldu  nerden aldin ya site adı verir msn
tarafından
Ya bu tarz koyu  hatta ağaç kütüğü  renkleri banyoda  cok hos oluyor ozellikle insan dus  alırken egzotik bir havaya giriyo
tarafından
Evet öyle de gördüm ama eşim istedi banyodan çıkınca hemen sepete atmak çünkü banyoda maalesef çamaşır makinesi yeri yok mutfakta olduğu için böyle birşeyi beğendi bende aldım diğer evimde banyodaydı :(
tarafından
Olsun ya huzur olsunda varsın o da mutfakta olsun:)
tarafından
Tabii ki önemli olan sağlık huzur Rabb'im herkesin yuvasına huzur sağlık versin inşaallah ♥️
tarafından
Amin inşallah :)
-Reklam-
+1 oy
(8,603 puan) tarafından
Biraz banyonun havasını bozmuş 
tarafından
:/ havasından değil de sıkışık gibi geldi gözüme canım
+1 oy
(13,312 puan) tarafından
Ürün güzel mi? Beğendiklerime bekledim ben de emin olamadım bebek için fazla mı? 
tarafından
Biraz derin ama güzel her türlü şekilde kullanılır oyuncak deterjan kutusu bile olabilir ben beğendim ürün güzel aynı zamanda çıkıyor da altlarına plastik bir parçaları var o şekilde birlestiriyorsun
(13,312 puan) tarafından
Derin olsun canım daha iyi bizim eşyalara karıştırmak zaten istemiyorum baya uzun süre ayırırım deterjana geçse bile.
tarafından
Valla ben beğendim açıkçası canım sadece yeri açısından tedirgin oldum ama dediğim gibi her şekilde kullanılır n11.comdan aldım kuponla da kullanılırsa daha uyguna geliyo
0 oy
(54,587 puan) tarafından
camasir makinesi banyida mi 
tarafından
Yok mutfakta maalesef o yüzden oraya koyamiyorum diğer evimde banyodaydı :/
(54,587 puan) tarafından
banyodada olmus canim. zaten mantığı anlamiyorum neden camasir makinesi yerini mutfaga yaparlar ki
0 oy
(16,624 puan) tarafından
Bende de var bundan çok kullanışlı canım 30 liraya aldım 2 yıl önce şimdi artmış gecen gözüme çarpmıştı. Ama memnun kalacaksın. Güzel de olmuş bence
tarafından
Çok sağol canım valla yaa ben 130 TL aldım ama her bakımdan kullanisli farklı şeyler de degerlendirilendirilir
0 oy
tarafından
Bence cok guzel olms cnm
tarafından
Çok teşekkür ederim canım ❣️

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 667 göst.
21 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Minarin (1,929 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 450 göst.
0 oy