kizlar ya vallahi cildircam 2 aylik bebegimle illa gel bize 1 hafta kal diyor bende esimi burda birakip gitmek istemiyorum belki 10 defa soylemistir hayir dedim bende her seferinde ise esimi karistiriyor goturiyim derini diyo bize bebekle gelsin benim yanima esimde gelmis diyorki git falan dedim hayir gitmiycem kendi annene gelince gidiyorsun dedi bende dedimki bak ne kendi anneme gidicem nede oraya tammi falan kavga ettik simdide gelmis diyor neyse yazin gelirsin 1 sene kalirsin napicam ben bununla ya kizlar yardim edin
pardon kizlar 1 sene degil sinirden yazamadim 1 ay
Bebeğimi görmek isteyen buraya gelsin de noktayı koy. "Sen benden kurtulmak istiyorsun galiba hayırdır?" falan deyip konuyu eşine çevirebilirsin taktik olarak :D
1 sene derken nerde kalacakmişin 1 sene
uzakmi kayinvalidenler niye bu kadar israr ediyor.
Gidip kalma canmm sende zorla mı sanki.. gelemem de. Açma tlfnunu olur biter canım
Ay canim ya üzülme ama gitme de eşinin dediği de laf değil ya Anenne gidiy0sun o ne ya insan annesine gider yani de kaynanasına kocasıyla gider kocasi gelmiyosa ne işi var
Benim kaynanamda evlendigim günden beri tutturdu köye gel de gel ramazan bayramda aradilar tukettiler gelin diye gitmedim kurbanda emir verdi kayinpeder ben gelceksiniz diyosam gelceksiniz dedi bende yuzune gorururuz bakalim dedim tlfnda :) gitmedik cunku hamileydim riskliydim ama her seferinde laf soktu bi gun kaynanam dediki hadi bu sefer hamileligi bahane ettin seneye yaza ne bahane bulupta gelmiceksin bakalim dedi bende güldüm o zamanda küçük çocukla yola cikamam dicem yine gelmicem sen raaat ol dedim kadindan birdaha ses cikmadi :) bir daha bana koye gelmekle ilgili laf soylerseniz ne ben gelirim nede oglunuzu yollarim ona gore yeter artık dedim ondan sora ztn birdaha gelin gidin muhabbeti olmadi :)
Aman canim.ya tamam de gec hem bi ay nasil kalicaksin kiii gitsen bile 1 2 gun kalip bisey bahane eder gelirsin geri kaynananin oturdugu yer uzak mi sana
Ya özeniyo olabilir ama insanın kendi evi gibisi de yok yani benim kaynanamda kal diye tuttururdu üstüne basa basa ben kendi evimde kalmak istiyorum dedim dayanamadım artık sende söyle bence
407,225 soru
12,223,593 cevap
36,822 kullanıcı