0 oy
599 göst.
Diğer kategorisinde (684 puan) tarafından
Bugün çocuğumun doğum gününü kutladık teyzemler bile bir sürü para verdiler durumu iyi olmadığı halde kaynanamda durumu iyi ama kötü bi pijama almış gelmiş şimdiye kadar bana biti bile kıyamadılar ama torununa da kıyamıyorlar ama çocuğu da sahipleniyorlar şimdiden gelin bulmuşlar bide torunum torunum deyip duruyorlar bunlara torununu gòstermesem suç benim mi şimdi? Ben bu çocuğu geçen sene doğuracam diye afedersiniz bi taraflarım yırtıldı anamdan emdiğim süt burnumdan geldi doğuma çağırdım ona bile gelmediler şımdı ben bunlara ne yapıym? 
notu ile kapatıldı: Başlık soruyu kısaca ozetleyici olmalı

9 Cevaplar

+1 oy
(3,763 puan) tarafından

Kısa Ve NET BACİ MESAFEYİ KOYACAKSİN 

HERKES HAKETTİĞİ DEGERİ ALMASİNLAZİM OKDR..

-Reklam-
0 oy
tarafından
Olsun yine düşünüp birsey almışlar, almayanlar bile var, arayip kutlamayanlar var yani. Herkes cocugubu dogururken zorlaniyo kimse pirt diye cikarmiyor ki :D bu sebepten göstermemek olmaz bence 
0 oy
tarafından
Herkesin sorunu bu bekleme almasınlar zaten alınca ne olcak biliyo musun ben alıyorum ben giydiriyorum diye hava atacaklar 
(91 puan) tarafından
Okadar haklısın ki daha ben hamileyken akraba oturmasına ben ne alırsan onu giyer dedi o an bitti benim gözümde bı çöp bile aldırmadım o yüzden konuşamıyor şuan
0 oy
(948 puan) tarafından
Offfffffffff Cnm taktiğin derde bak önemli olan getirmesi sen kendi kendine dert yapıyorsun kimleri o paçavra gibi pijamya muhtaç sırf kaynanlari çocuklarına hediye diye alıp getirisin valla boşver takma güzel kafana
0 oy
(3,675 puan) tarafından
İşte bu yüzden dogum kızımın dogum gününe kimseyi cagırmıycam o bunu aldı su sunu aldı ugrasamam uzak olsunlar da eksık kaçsın elbise parası 
(684 puan) tarafından
Bende doğum günü yapmayacaktm kardeşim çok ısrar etti diye yapmış bulundum bidaha da yapmam zaten
0 oy
(8,063 puan) tarafından
Doyumsuz insanlar keşke balon olup yok olup uçsanız.....
0 oy
tarafından
17 aydır gostermıyorum faydası olmayıp zararı olan ınsnaları hayatımdan cıkarıyorım cocuk benim degil mı diyorum sen de oyle uap canim 
(684 puan) tarafından
Onlara kalsa çocuk da onların zaten biz sadece taşıyıcı anneyiz onlara çocuk doğurduk o moddalar
tarafından
Valla hıc ugraaıp canımı sokamam canim toptan silerim ben
0 oy
tarafından
Allah aşkına tamam torunu ama sonuçta böyle bir zorunluluğu yok.

Alırsa gönlünğz hoş olur orası ayrı tabi

Ama sevgi para vermekle veya hediye almakla ölçülmez.

Alırsa alsın almazsa canı sağolsun 

Herkeste ufak bir beklentı vardır ama alunmazsada torununu göstermem olmaz Yani 
(684 puan) tarafından
Diğer çocuklarına niye para yediriyor o zaman biz keriz miyiz
tarafından
Kayınvaliden  gili tanımıyorum
 sadece olayı büyütüp torunu göstermeme konusunu yanlış buldum. Haksızlık yapılmaması lazım tabiki orada haklısın.ama boşver gitsin unutulur böyle şeyler

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 227 göst.
23 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif. Zehra (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 197 göst.
17 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Seda_0055 (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 661 göst.
22 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ebruliiiiii (336 puan) tarafından soruldu

412,321 soru

12,412,082 cevap

44,891 kullanıcı

Kategoriler

...