0 oy
543 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim saat 6-6:30 da uyanıyor sürekli ve gün içinde uyutamiyorum çok yoruluyorum erken den uyanmak çok zor oluyor akşama kadar ayakta olunca ne yapabilirim fikri olan varmı ya banyo yaptırınca falan da uyumuyor uykusu olduğu halde 3 buçuk aylık 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Değişir canım daha gece uykusunu ona göre ayarla
tarafından
Geç yatsada aynı ya çabuk düzelir inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım uyumayan çocuk uyumuyor ya benim 2. Oğlumda öyleydi 2 yaşında anca düzelmişti Allah kolaylık versin

Memede iyice damlasını bekle sonra salla ayağında denedinmi bunu
tarafından
Ayağımda sallıyorum sürekli ayaklarım çok ağrıyor demekki buda bı sure uyumayacak zaten memede hiç uyumaz sallaya sallaya zorla uyursa uyur uyumazsa kalır geceye kadar
0 oy
(11,769 puan) tarafından
Bende şuan öyle sinriliyim sersemim 11 de uyuyo 6 .6 .30 kalkiyo gün içersinde de 2 kere 2 sini toplayasan 2 saat uyuyo 10 aylık kör olacam 
tarafından
Aynı şekilde tam olarak bizimde ya zorla saatlerce sallaya sallaya 11-12 gibi uyuyor gündüzde tam aynı vakitte uyanıyor halim kalmıyor
(11,769 puan) tarafından
11 de uyut git ne iş varsa yap gel süt sağ saat 2 ye geliyo uyuyo tam 6 da çalar saat gibi uyansın üstelik o uyuninca kizimda uyaniyo Allah yardımcımız olsun
tarafından
Amin amin
0 oy
(2,765 puan) tarafından
Ben dogdugu gunden beri sallamaya alistirmadim kucukken karnini iyice doyurur yerine birakirdim oda kendi kendine uyurdu suan aliskanlik haline geldi aksam 9 da uyuyor gece 3 veya 4 de mama icin kalkiyor tekrar uyuyor 6 da veya 5 de gene kalkiyor mamasini veriyorum ben uyuyorum od a kendi kendine oyun oynaya oynaya uyuyor saat 10 a kadar uyuyoz daha 5 aylik kizim benim keske sende oyle yapsaydin
tarafından
Aynilarini yazicaktim bende :)
(2,765 puan) tarafından
Aaaaa tek degilmisim ne guzel benim kaynana cocugumu sallardi ona ne kadar cok kizardim sallama diye simdide kaynana aaa ne guzel huyu var diyor bende dedim sana kalsaydi saatlerce salla dur uykusuz kal sonra da derdin esra alistirdi bu huyu anasina cekmis diye  nalet kadin o kadar cok nefret ediyorum ki
tarafından
Ne bileyim ya bilemedim demekki
tarafından
Tabiki ben kucukken yapamadım kaynana faktoru cok buyuk simdi uzagim oda bile aldirmiyordu nasil uykunuz gelecek diyordu sanki topluca yatiyoz normalde:)) neyse odami aldim iki cocugumuda saat 11de koyuyorum karanlik odaya yatiyorlar oglum gunduz 1 kez yatiyor kizimi gunduz hic uyutmuyorum basta cok kızdı kaynanam halada korkarlar diyor ben tamam diyorum ama dinlemiyorum cunku hamileyim  her an dogum yapabilirim oyke alistirmasam bebek aglayinca gece hurraa hepimiz mi bakicaz bebege uykulari duzene gordi cok şükür
0 oy
(47 puan) tarafından
Aynı durum bende de var ama ben şikayetçi değilim  akşam 10 'da uyur sabah 7 buçukta kalkar öğlen 1 de kesin uyur saat 3 e kadar erken kalkınca işler erken bitiyor hoşuma gidiyor şuan kahvaltı yapıyoruz 
tarafından
İste 3 saat bile uyumuyor gündüzleri o da uyku geldik e eziyet ediyor
0 oy
(662 puan) tarafından
Ayni dert bende de var kalktik erkenden bizimkide 3 5 aylik :)) uyku gözümden akio
tarafından
Allah kolaylık versin
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Gazlı bebekse uyuyamaz o aylarda
tarafından
Gazı atlattık çok azdı şimdi tamamen bitti çok şükür
0 oy
(3,135 puan) tarafından
İlk başlarda nasıl alıştırırsan öyle devam ediyor canım. Mesela ilk zamanlar o saatlerde kalkıp oynuyorduysa sizde oynamışsanız onu alışkanlık haline getiriyorlar. Ama şimdiki bebeklerin bir çoğunda aynı şikayet var gibi. 
tarafından
Evet sanırım kimsenin bebisi uyumuyo
(3,135 puan) tarafından
Öylr canım öyle bir tek sende bu sorun yok çok kişide var. Zamane bebekleri diyelim
0 oy
(451 puan) tarafından
Ben evin içinde bebek arabasında gezdirerek uyutuyordum
tarafından
Bende mi yapsam napsam ya
0 oy
(5,821 puan) tarafından
 Bebeklerin uyanma saati genelde o dur canım. Ben aksam 8 de yatiriyordum 6 da kalkıyordu. Gece erken yatırmaya çalış en azından akşam dinlenirsin.
tarafından
Gündüz uykusu hiç yok o da uykusu geldikçe eziyet ediyor ama uyumuyor maalesef
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Akşam kaçta yatıyo gece uyanmalar nasıl beslenmek için 
tarafından
Akşam değişiyor bir günü bir gününü tutmuyor 10 dan sonra hangi saatler arası uyursa gecede 3-4 defa emmek için kalkıyor
(25,181 puan) tarafından
Akşamı sabitle mesela hergün aynı şeyleri yapın uykuya geçmeden önce uyku rutininiz olsun. Biz her akşam 8 de yıkarız 8 bucuga kadar bakımı kurulanması falan derken 8 bucukta odaya geçeriz emer uyur en geç 9 bucukta uyumuş olur gece 1 e kadar falan.
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Canım kızım 5.5 aylik halen 6 7 gibi kalkar 
tarafından
Aslında erkek kalkmakda çok problem değil ama gündüz hiç uyumuyo ya o sıkıntı oluyor
(3,615 puan) tarafından
Benimki uyuyo çok şükür düzen kurdum o düzende gidio
0 oy
(830 puan) tarafından
Kuzum benim ki de 3 aylık. Akşam 9 10da yatıyor 1de kalkıyor yatıyor 3 de kalkıyor tekrar yatıyor 5 te kalkıyor. 7 de tekrar kalkıyor akşam ustuye kadar uyumuyor sıpa. Bende 6 gibi yıkıyorum sonra uyuyor yavaş yavaş oturmaya başlıyor sanırım uyku düzeni
tarafından
Hm olabilir benimkinin gündüz uykusu yok maalesef
0 oy
(12,563 puan) tarafından

Valla benimkiler hep öyle uyanır o yüzden yardımcı olamıcam:D

tarafından
Anlıyorum :D
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Vallaha bacım benimki de 7.30’da uyanıyorb   Bende zorlanıyorum ama hiç bir şekilde uyumuyor 
tarafından
Evet ya gündüz uyumuyo
(2,481 puan) tarafından
Benimki uyuyor 3 kere ama toplasan 2 saat etmez o zamanda ben uyuyamıyorum o yüzden ne kadar erken uyumaya çalışıyorum mecbur
0 oy
(906 puan) tarafından
Benimkide öyle canım, gündüz yatmaz aşkaö saat 7.30 ile 8 arası uyur sabahta 5.30 da kalkar)) yani daha geç yatırmakta istemiyorum zaten alışık daha cok bekleyemez huysuzlaşıyor mecbur yaptırıyorum o saate cocuklar içinde uygun bir saat hemde ben kendime vakit ayırıyorum bir iki saat sabahta mecbur kargalar bokunu yemeden kalkıyoruz benimkide 3 aylik
tarafından
Bunların hepsi aynı ya

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 523 göst.
19 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 232 göst.
25 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sultanhanim (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 619 göst.
25 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 503 göst.

Kategoriler

1,492,655 soru

24,389,479 cevap

349,205 kullanıcı

...