0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dün post açmıştım bebeğim uyumuyor uyusa da saat başı uyanıyor diye. Bugün de akşam uykusuna çok erken geçti. Banyo yaptırdım uykusu çok vardı malum sabah 4te uyanınca. Az önce yani 18.00'da akşam uykusuna geçti. Sizce uyanırsa kaldırıp şöyle saat 8.30 gibi mi uyutayım yoksa uyusun mu ara vermeden? Orta yolu bir türlü bulamadık ya :(

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Abooo bu gece uyumaz

tarafından
Hangi gece uyudu ki bu gece uyusun :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç aylık canö bugün kaç saar uyudu 
tarafından
5 aylık olmasına 10 gün kaldı. Gün içinde kısa kısa uyudu. Toplam da 1 1 buçuk saat ya uyumuştur ya da uyumamıştır :(
tarafından
Bnce dokunma uyusun canm uyanırsa uyut gene , sende uyu balım yanında şimfi sende uykunu al gece kalkar çünkü
tarafından
Öyle yapayım o zaman teşekkürler
0 oy
(14,163 puan) tarafından
Ne kadarlık bebeğin 
tarafından
5 aylık olmasına 10 gün kaldı
(14,163 puan) tarafından
Bence 45 dk 1 saat kadar uyusun sonra uyandır
tarafından
Duruma göre bakayım o zaman. Uyanır da uyumazsa oyalayayım biraz. Teşekkürler
0 oy
(629 puan) tarafından
Uyusun en gec 7 de uyandir cnm aksamda gec uyut kac aylk bebsi
(629 puan) tarafından
Daha kucuk cnm yvas yavas duzene giricek cnm gec uyut sabahta yarimsaat yor iyice oyna onla gidikla feln yorulsun yada kundak yap yanina yatr cizgi film isleyin ben oyle yapiyordm cok izletme hemen uyur ztn cok yakindanda izletme
tarafından
Ne zaman düzene girer acaba :( çok yoruldum artık. 4. ay atağıyla her şey alt üst oldu daha da düzelmedi
(629 puan) tarafından
Cnm 1 ay daha sabret ah ah neler cektim o 5 ayllikken varya gece hic uyutamazdm sabah ezaninda uyudugumu bilrm
tarafından
5. Aydan sonra düzeliyor mu dersiniz yani ? Uyumayı özledim ben de :(
(629 puan) tarafından
Evet cnm 6 aydan sonra duzeldi benim bebegimin birde yogurt cici bebe azda sicak su karistir buda cok tok tutyordu o ayda oglumu i tarif kurtaricimdi daha veriyorum bende 5 aylliken verdim ogluma o tarifi
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Çok yanlış düzenin var ki 9. Gibi yatıracaksın ki uyusun sabaha kadar. 7 ye uyur zaten 
tarafından
Etkili oluyor mu nasıl kullanılıyor? Olmadı doktoruma danışayım ben de
(13,313 puan) tarafından
Uykuya damlasını sağlıyor çok memnun kaldım ben sor istersen
tarafından
Anladım, sorayım teşekkürler
tarafından
Son olarak kaçıncı aydan itibaren kullanılıyor? Bebeğim 5 aylık olarak kullanılır mı acaba bu aylarda
(13,313 puan) tarafından
O aylarda başladım ben de zaten
0 oy
(129,898 puan) tarafından
sabahlarsin bu gece
tarafından
1 aydır sabahlıyorum zaten :( bir düzene sokamadık
0 oy
tarafından
Kaç aylık canım bebek
tarafından
5 aylık olmasına 10 gün kaldı
tarafından
Çok erken gece uykusu için bence
tarafından
Normalde 8 gibi uyutuyorum. Aslında geç de yatsa erken de sabah hep erken uyanıyor ama 6 çok erken oldu. En erken 7de koyuyorum yatağa uyuması için. Zaten uyuması 8 9u buluyor. Bugün de böyle oldu. 45 dk uyudu yine uyandı. Tekrar uyuması için uğraştım kaldırmadım zorla da olsa uyudu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.
25 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sultanhanim (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 444 göst.
7 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 519 göst.
25 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 338 göst.

408,534 soru

12,275,468 cevap

37,733 kullanıcı

Kategoriler