0 oy
373 göst.
Aile kategorisinde (15 puan) tarafından

Amcamın 4 tane kızı var eşi vefat etti hiç erkek çocuğu yok amcamın benim erkek kardeşlerim var bizde 7 kardeşiz neyse annem halam diğer yigenlerim onlari hep ezik gibi görür babannem dedemde öyle ve onların dayilari teyzeleride öyle ben giderim arada konusuurm çok iyi insanlar ama ailem yaklaşma der onlara hatta bi kızı evlendi amcam düğüne gitmedi bizde gitmedik ahirette nasil hesap vericek ailem bilemiyorum sizce neden soruyorum anneme bazen biz böyle aile icindeyken onları niye uzak tutuyoruz diyorum sus diyo 

10 Cevaplar

0 oy
(127,198 puan) tarafından
Senin teyzen ne alaka yaa amcanin cocuklarindan ne istiyo 
(15 puan) tarafından
Benim teyzem yazmışım halam yazicaktim
-Reklam-
0 oy
(15,596 puan) tarafından
Kimsenin ahını almamak gerek heleki annesiz çocuklarin ahı yerde mi kalır. Sen elinden geldigince yanlarinda ol bence. 
(15 puan) tarafından
Olmaya calisiyorim ama aileme çok sasiriyorum
(15,596 puan) tarafından
Analı kuzu kınalı kuzu derler bizim burda. Annesi başindaysa kimse ezemez ama anne yoksa böyle ortada kalırlar. Gerçekten üzüldüm kuzenlerin için.
0 oy
tarafından
Yaziklar olsun dusene vi tekmede onlar vurmuş canm bizde oyledik annem babam bosandi herkes bizi disliyirdu ezik goruyirfu anneme birak serefsizin cocuklarink diyordu onlar yuzunden pilimizi pirtimizi topladık uzaklara kactik 2 döşek 3 tane haliyla akraba akreptir hayatımızı mahfetiller obur dunyada allah hesap sorar merak etme
0 oy
(1,720 puan) tarafından
Cahillikkkk cahillikkk
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Bnce baska bisey vardır karisi ölmüş ama amcan babanlarin kardesi sonucta niye dislasinlarki hatta yanlis anlamada gelin öldüyse öldü kimin umrunda olur dugunlerine gitmemek soruldugunda sus demek falan bnce bilmedigin bisey vardir
0 oy
(3,275 puan) tarafından

Yine erkek çocuk merakı olan bi sülale sanırım hepsi kız diye evlattan saymıyorlardır erkek olsalar sahip cikarlardi oysa ki erkeklerden çok kızlara daha fazla kol kanat gerilmeli keşke bunun bilincinde olsalar senin gibi düsünseler:(

0 oy
(3,136 puan) tarafından
Zaten boyunları bükük annesizler bir de en yakınları bildikleri böyle yapınca daha da canları acıyordur. O yarıçapların ahını nasıl alabiliyorlar bu nasıl vicdan ama sen olabildiğince yanlarında olup destek olmaya çalışsan iyi olur ailen kızsa dahi gizliden ulaşmaya çalış bence 
0 oy
tarafından
Acaba biseylerini mi gordulerde oyle yapiyolar
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Aaa tam tersine bağırlarına basmaları gerekirken neden böyıe davranıyorlar? Hiç Allah korkusu yok mu?? Yazıklar olsun. O kızların ahı çıkacak herkesten. Susanlardan da Allah hesap sorar. Susma kardeşim söyle hepsine. Utanmalılar bu yaptıklarına. Ne günahı var o kızların. Çok üzüldüm bak şimdi. Ne zalim akılsız insanlar var ya 
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Allah Allah bı sebebi olsa bile bu kadar da olmaz bence çocukların ne günahı var 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 563 göst.
20 Aralık 2023 Aile kategorisinde ZEHRA CEFEROVA (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,128 göst.
26 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Deniz Ege (580 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 605 göst.
11 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,371 göst.