0 oy
449 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (406 puan) tarafından
Sorum yukarda kızlar

12 Cevaplar

0 oy
(654 puan) tarafından
Bende bekliyim bende vermek istiyorum 11 ay oldu doğum yapalı 83 kiloyum boyum 1.62
(406 puan) tarafından
Veririz inşAllah canım ya bende merak ettim sordum valla
(654 puan) tarafından
Inşallah ya eski halimi geri istiyorum 58 kiloydum ne güzel sadece göbek ve basen var benim
(406 puan) tarafından
Benim basenlerim baya genişledi ya çatladı bayada ön arka :( inşAllah döneriz eskiye
(654 puan) tarafından
Senin boyun kilon kaç
-Reklam-
0 oy
(865 puan) tarafından
170 boyum 57 kiloyla hamile kaldım 66 yla doğuma gitim 1 hafta sonra kontrole gitim 56 kiloydum 85 gün oldu doğum yapalı 56yım hala deli gibide yiyorum 
(406 puan) tarafından
Vay maşAllah valla inşAllah bende dönerim eskiye 16 kilo falanda ben aldım sanırım
(865 puan) tarafından
Hiç vermedin mi ne kadar oldu doğum yapalı
(406 puan) tarafından
Kilo verdim Allaha şükür ama daha çok var eski halime dönmeme 14 gün oldu daha :)
0 oy
(9,907 puan) tarafından
6 ay fln içinde gitti tum kilolarım cnm hiç bişey ypmadm
(406 puan) tarafından
MaşAllah canım
(1,714 puan) tarafından
Cnm korse falan taktın mı. Benimde dogum yapalı 53 gün oldu. Göbegi duruyor. 63 ile hamile kaldım 80 ile dogum yaptım suan 70 kilodayım
(9,907 puan) tarafından
Daha çok yeni cnm verirsin ya merak etme. Ben 5 6 ay içinde eski halime döndum yavaş yavaş gidiyor. 52 ile hamile kalmştm 64 ile doğuma girdm şmdi kızm 11 aylık olacak 52yim. Sezaryen olmuştum korse fln takmadm
0 oy
tarafından
10 günde 10 kilo verdim doğumdan hemen sonra püf noktası bol bol stres sıkıntı üzüntü göbeğim kaldı biraz oda 1 seneden sonra toplarmış kendini zamanla verirsiniz fazla kilonuz varsada Allah dert sıkıntı vermesin 
(406 puan) tarafından
Amin inşAllah canım benim çok sağol darısı bize inşAllah
0 oy
(6,912 puan) tarafından
Ağzımı tuttum sadece

1.70 boyundayım 77 kilo ile doğuma girdim 56ile hamile kalmıştım oğlum 12aylık şimdi 61kiloyum ekstra bişey yapmadım 
(406 puan) tarafından
Bende tutmaya çalışıyorum ama aşırı tatlı yeme isteği var sende de oluyo muydu sanki şekerim aşırı düşmüş gibi oluyorum
0 oy
tarafından
3 ay oldu doğum yapalı 20 kilo aldım eski kiloma donmeme 2 kilo kaldı 48 le hamile kaldım 68 le dogurdum şuan 50 yim
(406 puan) tarafından
Maşaallah ya darısı bana inşAllah
0 oy
(249 puan) tarafından
Valalh ben normalle donmedim ve tekrar hamile kaldim kizim bir uasina girdi hamile kaldigimi ogrendim ama simdi beni goren herkes cok zayiflamissin diyor 
(406 puan) tarafından
MaşAllah Allahım analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşAllah canım
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Doğumdan 3 hafta sonra eski kilona döndüm sezeryan olduğum halde. Ama sonrasında süt olması için kendimi hiç kısmadım yedim herşeyi tekrar 3 kilo aldım 6 buçuk ay oldu doğum yapalı. Ekmeği kıstım biraz egzersiz yaptım 2 kilo verdim ama tekrar hamile kaldım. Egzersizlere ara verdim ama yine ekmek tüketmiyorum almamak için. Bir de bünye meselesi kimi hemen verir kimi geç kimi de hiç vermez 
(406 puan) tarafından
Egzersize ne zaman başladın canım bende sezeryan oldum 14 gün oldu ne zaman başlasam acaba zorlanmam
(3,136 puan) tarafından
Ben biraz geç başladım canım 4. Aydan sonra baya geç kaldım düzenli yapmaya fırsatım olmadı ama yaptığımda da işe yaradı. Ama kaçıncı ayda başlaman gerekir o konuda fikrim yok. Kendini ne zaman rahat hissedersen o zaman başla derim. Bir de korse tak muhakkak gecikmeden göbek kalmaması için
(406 puan) tarafından
Korse takıyodum ilk günlet baya iyi geldi sonra korsem büyük kaldı büyük almışız biraz :(
(3,136 puan) tarafından
Ben canım ağrır dikişler zarar görür korkusuyla takmamıştım sonra da unuttum. Tekrar alsan internette ben ucuza bulup almıştım halen öyle mi bilmiyorum
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Bir haftada kendi kendine gitti zaten pek kg almamıştım 
(406 puan) tarafından
MaşAllah şanslısın valla
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Eşim 2 ayda diyetisyenle 10 kılo verdı bende aynı diyetisyenle bu pazartesi diyete baslıyorum 6 aylık hamıle gibi göbek kaldı ama 53 kıloyum boyum 1 50 kılo yok yağ var
(406 puan) tarafından
Kaç aylık annesin canım bende diyet yapsam sütüm azalır mı diye düşünüyorum Allahım korusun
(2,047 puan) tarafından
2 aylık canım hepsini konustuk diyetisyenle, benım birsürü emziren annem var hiç biri öyle bişey demedi dedi bende oma güvenerek baslayacagım zaten o sana göre ayarlıyor herşeyi özel diyet günlüğü hazırlıyor, bak bu pazartesi basıyoruz @diyetmuhabbeti instagramdan msj at konus
(406 puan) tarafından
Sağol canım teşekkür ederim
0 oy
(528 puan) tarafından
84 kiloyla doguma gittim su an 69um daha da gitmiyo 67 ile hamile kalmistim. 5 ay oldu dogum yapali. Diyet yapabilen bi insan da degilim bilmiyom nasil gider
(406 puan) tarafından
Egzersiz falan yaptın mı hiç kuzum
(528 puan) tarafından
Yok ne diyet ne spor benlik degil ki onceden cok spor yapmisligim var. Simdi 3 mekik çekiyorum 3 gun karnim agriyo:))
0 oy
tarafından
65le hamile kaldım 80 ile dogum yaptım şimdi 68 oldum darışı 60 a inmeye
(406 puan) tarafından
İnşAllah hrpimiz kuzum ya

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 200 göst.
17 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 129 göst.
31 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluanne_ (533 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 171 göst.
10 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umayyyy (4,697 puan) tarafından soruldu

405,706 soru

12,157,439 cevap

36,595 kullanıcı

...