0 oy
987 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar görümcem 43 kaynanam 66 yaşında. Bugün geldi ve ufak birşey yüzünden tartışma yaşadılar. Görümcem çok sinirli ve öfkesine yenik düşen biri. Kaynanam ona cevap verdi diye boğazına yapıştı. Zar zor dışarı attım. Bir evlat nasıl anneye vurur nasıl eli kalkar. Evladım geldi gözümün önüne nasıl ağladım. Rabbim evladın da hayırlısını versin eşin de annenin de babanında.. Çok üzgünüm çok canım yanıyor sanki bana vurmuş gibi. 

14 Cevaplar

+1 oy
(146,056 puan) tarafından
Uzuldum kaynanana 
tarafından
Evet sevdo sende dövdün:))
tarafından
Hahahahahahahahah aman aman benden uzak olsunda yeter bana sjsnsnejjdendn
tarafından
Sevdanin kaynanasi hepimize yeter valla oyle bir kadin
tarafından
Aynen canim öyle
tarafından
Kız benim kaynana sevdanın kaynanasından daha kötü, sevdanın kaynanası en azından o günden sonra gidip gelmiyor fazla benimki ağlardı yalancı kalp krizleri geçirir gene Eve gelmeye çalışırdı kocayla birbirimize duserdik
-Reklam-
0 oy
(6,187 puan) tarafından
Boylesine hakaret etsennonun seviyesine dusersin Allah akil versin
tarafından
Amin cnm Amin gerçekten öyle. Rezil insan o.
0 oy
tarafından
Allah akıl versin canım herşeyin hayırlısını versin rabbim 
tarafından
Amin rabbim hayırlı insanları karşımıza çıkarsın
0 oy
tarafından
Allahil elleri kirilsin pisliği ya bizim ordada bi adam annesine oruspusun diye küfür etmisti onra adamin gozleri hic bisey yoken kor oldu iki gozu o oruspu dedi annesi bakti oğluna 
tarafından
Öyle cnm. Kaynanama oruspu *** kurusu neler neler demedi ki kaynanam gene yavrudır diye ses etmedi. Allahından bulsunlar
tarafından
Allah cezasini versin öyle insanlari
0 oy
tarafından
Sebebi neydi  

Yada söyle soruyum 

O kadın evladi tarafindan  dayağı hakedecek napti yem8n ederim çok merak ettim 
tarafından
Benim diğer görümcemin üvey oğlu ile bu görümcemin kızı evlenmek istedi. Bu görümcem de vermek istemedi sonra kabul etti elbise çanta ayakkabı falan alındı söz için gelincekti. Sonra görümcem gelmeyin kızımı vermem dedi sonra eşyaları aldı bize getirdi. Kaynanam da dedi ki eşya alırken bana sormadınız ben karışmıyorum al eşyaları götür gelsinler senden alsınlar. Görümcem de bağırdı ben götürmem çöpe atın kaynanam da al kendin at benim işim değil bu dedi çıkarken de verdi eşyayı görümcem de içeri attı kapıda sonra kaynanam da binaya attı görümcem de anne vururum sana dedi boğazına yapıştı sebep buydu yani. Her şeyde böyle yapıyor gel git akıllı yani.
tarafından
Söylecek bisi bulamadım
Yaziklar olsun o evlada
tarafından
Kesinlikle bende
0 oy
tarafından
Ay yazık kadına ya
tarafından
Hiç sorma sabah aksam ağlıyor
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Üzüldüm canım. Gçrümcen öfke kontrolü tedavisi almalı , hasta o
tarafından
Kesinlikle öyle. Gözümün önünde çocuklarını dövdü bir kere hamileydim bayılmıştım cok kötü biri
0 oy
(12,770 puan) tarafından
Yazık cidden insan annesine nasıl yapar bunu şiddet sevmem ama o görümce 2 tane çakmak laisk ama gene sen kötü olurdun Allah ıslah etsin 
tarafından
Hiç sorma elim ayağım titredi ağladım kapıdan ittim dışarı. Allah akıl fikir versin
(12,770 puan) tarafından
Bu denli yapacak sebep merak ettim
tarafından
Benim diğer görümcemin üvey oğlu ile bu görümcemin kızı evlenmek istedi. Bu görümcem de vermek istemedi sonra kabul etti elbise çanta ayakkabı falan alındı söz için gelincekti. Sonra görümcem gelmeyin kızımı vermem dedi sonra eşyaları aldı bize getirdi. Kaynanam da dedi ki eşya alırken bana sormadınız ben karışmıyorum al eşyaları götür gelsinler senden alsınlar. Görümcem de bağırdı ben götürmem çöpe atın kaynanam da al kendin at benim işim değil bu dedi çıkarken de verdi eşyayı görümcem de içeri attı kapıda sonra kaynanam da binaya attı görümcem de anne vururum sana dedi boğazına yapıştı sebep buydu yani. Her şeyde böyle yapıyor gel git akıllı yani.
(12,770 puan) tarafından
Kaynanan haklı imiş
tarafından
Kesinlikle cnm
0 oy
tarafından
Amannn yaaa valla kaynanami sevmem ama yinede evladı el kaldırsa once onünde ben dururum ne demek vurmak bogazina yapismak.Hic bir anne haketmez boyle biseyi:(
tarafından
Hiç sorma bende kaynanam severim bazen fikirleri bana uygun gelmez yaptığı şeyler de ama bunu görünce içim acıdı.
0 oy
(1,937 puan) tarafından
Kafasında sorun var bence. 
tarafından
Bende bazen öyle düşünüyorum
0 oy
(487 puan) tarafından
Allah'ım her şeyin hayırlısını versin
tarafından
Amin amin kesinlikle öyle
0 oy
(29,595 puan) tarafından

Ay dengesiz insan ya 

tarafından
Dengesiz ki ne dengesiz valla akılsız
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Pislik kadın annemi bide o nalet. Inşallah onunkilerde ona yapar daha fazlasini
tarafından
Yapıyor zaten. Hiç biri doğru değil her biri kendi kafasında babaları yok
0 oy
tarafından
Bi insan anasina nasil vurur be dogurmus buyutmus her zorlugu cekmis karsiligi bumu yaziklar olsun onun gibi evlada

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 518 göst.
+1 oy
5 cevap 123 göst.
+2 oy
26 cevap 982 göst.
13 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ayselaras (287 puan) tarafından soruldu
+4 oy
15 cevap 950 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde nilanka (172 puan) tarafından soruldu

Kategoriler