Kizlar 2 gun once post acmistim hatirlarsaniz aldatildim diye.Oncelikle vakit ayirip iyi kotu cevap yazan herkese tesekkur ederim hepsini okudum buradan.cevap yazmak istedim.İyi seyler yazanda olmus kotu de, klavye basindan biseyler soylemek cok kolay gelmis birilerine.Hicbir kadin aldatilmayi hak etmez haklisiniz ama unuttugunuz bisey var hicbir kadin a*****drgildir ki onuru kirilip yuvasini bozmasin.Cek git diyen bir cok kisi olmus olmus ama sormamis nereye gidersin diye aileme gitsem cocugumdan ayri kalacagim maddi manevi destek verecek kimsem yok esimden baska. Banada bebeginide cok iyi bakar bakiyorda yaptigi belki aklimdan omur boyunca cikmayacak ama inanin bir yuva kolay dagitilmiyor. Ona bir sans verip yuvami toparlamak varken cekip gitmelimiydim cocugum.olmasa belki ama ama esimde annesiz babasiz buyumus zorluklarini halen yasiyorken bunu kendi evladima yapamazdim.Cocugu olup ayni durumu yasayanlar cok cok iyi anlayacaktir beni.Nolur kinamayin elestirmeyin.Hersey sizin gozunuzden gorundugu gibi degil kaldiki hersey iyiye gidiyor dahada iyi olacak Allahin izniyle..Yanliz Allaha dayandim yanliz ina guvendim.Suphesiz bunlari yasatan Rabbim guzel gunleride yasatir.