Canim ilk iki resim ayni kiyafet bak aciktada kapalida da ama bence kiyafet aldikca fikrin degisecektir. Mutlaka bak derim lamelif giyime
Ben akdeniz bölgesinde doğup büyüdüm malum bizim oralar da acıktır hep annemde açıktı hatta kapanmaya karşı bir insandı eşim ic anadolu dan kafa yapısı olarak bizim oralar gibi degiller bizde tanistigimizda ben 16 o 18 yasindaydik tam 7 yıl sevgili olduk arada üniversite falan okudum hiç kapan demedi ama çok ince ince işledi icime rahatsız etmeden yormadan gelinligimi kinaligimi açık seçtim kapanmayı düşünmüyordum sonra düğünden önce pat diye kapandım ıçime öyle güzel geldi ki eşime kapanıp fotoğraf attım okuldayken şok oldu çok sevindi bana hem para yolladı alış veriş yap diye hemde bilezik aldı sevinçten ağladı ama annem çok kızdı düğünümde de kapalıydım annem ben seni böyle hayal etmedim diye ağladı hep sonra ben onu ikna ettim o da kapandı şükür yani baskı ile değil tatlı dille olmalı birde ailelerimiz açık olsa bile bence bir anlatmalı tesettürü sonradan başkası anlatınca zor geliyor kul için olanı elbet açılırsın önemli olan allah rızası için olanı ben çok şükür ferace giyiyorum çalışıyorum da eşim ona kesinlikle karışmıyor şimdi kısa birşeyle biru görse çıplak görülmüş gibi oluyorum hamdolsun
1,489,482 soru
24,344,673 cevap
346,206 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın