Kızlar o kadar sinirliyim ve üzgünüm ki . Dün akşam kayınvalidemi aradım bir haftadır hiç arayıp sormuyordu (normalde hergun arar torununu görmek için falan ) . Telefonu Küçük kaynım açtı (sekiz yaşında ) napiyosun dedim iyi dedi annen napıyor dedim yanımda dedi yani kayınvalidem duyuyor benim aradığımı hiç oğluna ver falan demedi telefonu neyse kaynım oyun oynuyorum diyip telefonu suratıma kapattı. Daha sonra eşimle biz dışarı çıktık yürüyüşe o ara da kayınvalidem görüntülü aramış net kapalıydı eve gelince gördüm aradım açmadı bu defa da. Bu sabah beni görüntülü arayıp yüksek sesle arıyorum arıyorum acmiyorsunuz diyor. Bende dedim dün ben de seni aradım oğlum suratıma kapattı telefonu hiç bir şey demedi. Napiyosun falan diye konuyu değiştirdi iyiyim dedim sen napiyosun sınırlı suratı asık bir şekilde domatesle uğraşıyorum melemen yapcam dedi ( normalde beraber yapacaktık , bir gün belirleyip , eşim sabahtan bırakacaktı beni) niye haber vermedin önceden nasıl yapcan 50 kilo domatesi dedim dün aradım diyo. Halbuki dün benim aradığımı gördüğü için döndü neyse bu akşam da düğün var gelemeyiz ki dedim çok yorulcakskn anne falan dedim bir musluman gelir yardım eder heralde dedi. Sonra bı ben yemiycem ki bunu falan dedi. o kadar sinirlendim ki kolay gelsin diyip kapattım. Hem haber vermiyor hem bu şekilde konuşup surat yapıyor. Benimde bı evim bebeğim var son dk aradığın anda yanına kosaman ki aramız arabayla yarım saat mesafede . Yaptığı melemenden bir şişe bile almayacağım güya iki eve birden yaptı burnumdan getirdi.