0 oy
518 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (6,138 puan) tarafından

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var cuma günü esimin doğum günü ona gümüş kolye zincir almayı düşünüyorum ama farklı düşüncesi olan var mi? Neyi nasıl yapacam onu da bilmiyorum 31 haftaligim zar zor çarşıya gidiyorum valla 35. Hafta üstü arkadaşlar nasıl geziyor anlamış değilim hatceee❤ bu lafim sana  :D

4 Cevaplar

0 oy
(1,947 puan) tarafından
Bebişin erkekse baba-oğul kombini alabilirsin tişört 
(6,138 puan) tarafından
Ama bebeğim doğmadı. Bayramlık mi alsam diyorum :(
(1,947 puan) tarafından
Doğunca giydirirsin canım
(6,138 puan) tarafından
Bulamadım bisey ya kurbana yaparım artık aman yoruldum ztn
-Reklam-
0 oy
(1,524 puan) tarafından
Hattat Hüseyini biliyon mu :D ona git şöyle evinize güzel bişey yaptır örnğn saat ikinizin fotosu olan filan hem ona hem kendine hemde eve hediye olmuş olur :D sigara içiyorsa orda çakmak filan güzel şeyler var alternatif çok :D
(1,524 puan) tarafından
Aaaaa sus kız haftan daha erken ne doğumu bekleyenler nasıl bekliyor bak 41de doğurursun görürsün o zaman öyle söyleme vardır zamanı bebek istediği zaman gelcek :)
Nasıl bulamıyor bulursun ben hiç hamile kıyafeti almadım bi pant. Aldım tunik ler hep büyük beden yada esnek kumaştı
(6,138 puan) tarafından
Büyük ihtimal öyle doğacak ztn doktor erken dogmaz doğumunu durdurduk dedi iyi halt ettiniz dicem olmicak. 3 tane pantolon aldım büyüdükçe daraldı kıyafet desen her ay alsamda diğer aya küçük geliyor biktim artik ya doluya koysam almıyor boşa koysam dolmuyor su davetler mahvediyor beni
(1,524 puan) tarafından
Aah ah herkesin derdi başka bende davetlere bayılırım gel gör ki oğlan durmuyo hiçbirşey anlamıyorum :D ne hamile pantolonumu daraldı? Yok canm ben 27.hftada aldım 39a kadar giydim inan sennki nasıl öyle anlayamadım çok mu büyük karnın ki benm karnım baya büyüktü
(6,138 puan) tarafından
Sosyeteden almistim su kemer kismi var ya orası çok sıkıyor başka sıkıntım yok ondan giyemiyorum birini de akşam giydim kirlendi tatlı oldu bitanesi de normal lastikli pantolon onu giyecem üzerine uzun bisey yok evlendiğimde iki tane yelek almıştım şimdi kapanmiyorlar göbeğim çıkıyor erkekte çok bi kara çarşafa kaldım oda bende yok iç çamaşırı bile almadım ay gerek yok diye sıkı mıkı giyiyorum
(1,524 puan) tarafından
Sana bir adet salaş tunik şart :D 1 tane al doğurana kadar giyersin :D ayrıcada bulursun çarşıya bak giym dünyası obje ruj Nevra iklim muhakkak bulursun sen bakmamışsın anlaşılan. Nasıl gerek yok koca karnınla ne durdun bu vakte kadar hemen civile git al giyilmez normaller rahat olmaz bikere
0 oy
(4,876 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
39 haftalık  olcam daş  gibiyim ☺☺☺☺ bırak yürümeyi koşarım yeterki mittiiiğiiimmm olsun yanimda ☺☺☺
(4,876 puan) tarafından
Valla o ağrı  beni mahvediyor  hele de geceleri sabaha kadar adet sancısı çekiyorum.
Ayaklarımı  illa uzatmam lazım yoksa şişip kalıyorum benimde kocam geleydi bu hafta yada haftaya doguraydm  ☺☺
Yok ben mittigimi  kimselere vermem o benim ☺☺
(6,138 puan) tarafından
Doğum sezeryanla olacak sancı neden var ki bende çok hurma yiyince oluyor doktora desem benide cuma sezeryan yapar mı :( 31 haftaligim ama ultrasonda 32 hafta oluyor cumartesi 1700 kiloydu 3 gün içinde 2000 olmuştur kuveze gerek kalmaz herhalde. Kaşıntı ve yırtıklardan da kurtulmak istiyorum:( Sacmalamakta mittigini da geçtim
(4,876 puan) tarafından
39 haftaya doğru gidiyorum canım artık  bende herşey olur ☺☺ bebek ters olmasaydı ben çoktan bu sancılarla  doğururdm.  
Az bekle kız daha bebis çok küçük ciğerleri gelişsin hele herşey kilo değil emin ol . Bebeğin akcigerinin  tamamlamasi  için 39 haftayı beklemen lazım .  
Kasıntı için doktorunla görüş belki biseyler yazabilir yada eczane ile görüş
(6,138 puan) tarafından
Yazdı yavrum ya 1 tane jel 1 tane hap yazdı karaciğer yağlanmasına bakacaktı cumartesi kan aldı bugün arayacaktı bekliyorum bakalim. 26 27. Haftada kanamam oldu her ihtimale karşı 2 kere ciğer geliştirici yapıldı. Cumartesi de bebegin artık erken dogmaz dedi gülsem mi ağlasam mi bilemedim. Hakikaten ya ne yerinde durdun ne başka bisey yaptın gayet sağlıklı hamilelik geçirdin şimdiye doğurmuştun neyse geç olsunda güç olmasın yerinde olmak isteyen bir sürü anne adayı var bunun ilki benim ztn Allahım sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımiza almayı nasıp etsin inşallah amin
(4,876 puan) tarafından
Valla kuzum o kadar gezdim dolaştım ettim isterdim normal olsun die ama bebek dönmeyince dönmüyormuş bunu anladim
Amin canım sağlıkla  gelsinde sıkıntı yok sende sıkıntı etme kendine
0 oy
(3,797 puan) tarafından

Saat düşünebilirsin canm benim eşim saat hastasidir o yüzden hep tercihimdir :)

(6,138 puan) tarafından
Aldım canım ya künye yüzük saat kıyafet parfüm aldım bi zinciri eksik doğru düzgün bulamadım yoruldugumla kaldım aman hiç birini yapamazsam kalpli pasta alırım kutlarim ne yapıyım canım çıktı valla
(3,797 puan) tarafından
Aynen canm illa hediye şart degil evde guzel bi hazirlikta yapabilirsin erkeklerin hoşuna gider bol bol yicek şeyler yap yesin dursun :)))
(6,138 puan) tarafından
Sülalesi kalabalık davet olmazsa yaparım davet olursa perşembe gece sahura pastayla mumla isiltiyla kaldırırım tepesine dikilirim napiyim :D
(3,797 puan) tarafından
Evet canm iyi fikir çareler tükenmez :))

İlgili bir soru bulunamadı

409,116 soru

12,296,020 cevap

38,326 kullanıcı

Kategoriler

...