0 oy
535 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,012 puan) tarafından
Arkadaşlar beş aylık bı kızım var biz yemek yerken sofraya bakıp bakıp yutkunuyor dudaklarını yalıyor kocamla beraber içimiz çok acıyor sizde yasadiniz mi aynı şeyi yemek saatlerinde de hep uyanık oluyo essek sipası yav ;))

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bnmki en basndan beri iştahsız
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bilmediği birşeyi çocugun canı çekmez reflekstir o benimkide yapıyo bugun erik yerken ben şap şap yalandı 
(1,012 puan) tarafından
Dün babasinin kucağında oturdu babası yemek yiyordu kaşığı ağzina goturdukce elini uzatıyor
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Olmamı kaşığı takip ederdi paşam ben kıyamaz azıcık tattırırdım. Az önce soda içiyorum oda istiyor yüzü ekiyor ama vermezsem kızıyor resmen 14 aylık şuan
0 oy
tarafından

Benim kızda öyle. :D

(1,012 puan) tarafından
Kıyamam ya az kaldı ek gıdaya zaten diye avunuyoruz bizde
tarafından
Benimki 6 aylık olmak uzere yoğurt denemiştim de şimdi tekrardan devam edecem
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ben 5 aylıkken yavaştan başlamıştım o yüzden yerdi kuzucugummmm melek kızım minnos kizi m:Ddd
(1,012 puan) tarafından
Bnde vercem ama korkuyorum bı şey olur diye
0 oy
tarafından
Sorma annem hep bakıyo diye veriyo bizimki 8 aylık olacak gerçi anne diyorum acı bişey yerken baksa onu da mı vercen yok onu vermem diyo :) 
0 oy
(528 puan) tarafından
Benim kziimda oyle 5 ay bitti 20 gun var ek gida icin meyveydi yogurttu tattrdim ama yemek vermedim hiç. Az kaldi zaten mama sandalyesi alip masanin bas kosesine oturtucam kziimi:))
0 oy
(176 puan) tarafından
Kız beş aylık olmuş yediklerinden az az verebilirsin ağzına herşeyi değil tabiki ama mesela yoğurdu kaşığın ucuyla verebilirsin yada çorbalardan vs 
0 oy
(42 puan) tarafından
Eger sofra yere gelince Bor bebek huysuzsa boyle yaoiyorsa bu artik ek gidaya Baslamak gerek demek..Benim kizim 4 aylikken boyleydi 2 ay bekledim illa 6 aylik olacak diye Halbuki her bebek bunyesi farklidir Komusumuzun torunu Acliktan olmus 4.5  aylikken Iri bebek Sadece sut emiyor diye Yurtdiisimdaki doktorumuz dediki Turkiyedeki doktorlar Ezbere yapiyor Her bebek farkli 6 aylik olmadan Baslasin Iri bebekse ek gidaya Yoksa Sekeri duser analamssinzi Olur Hakikatende oyle Ben tecrube ettim Allah koruusn...
0 oy
tarafından
Eşim yemek yerken bana doğru çevirirdi o bakıp yalandıkça benim boğazımda kalırdı yediklerim eşime sana baksın diyince bu sefer ben yiyemiyorum derdi şimdi 6 aylık muzu yedi sevdi o uyurken muz yiyeyim dedim sıra sıra boğazıma dizildi koydum kenara sonra boğazımdan geçmedi :) şimdi sizden öğreniyor aslında siz kaşığı ağzınıza götürürken zamanla kendi ağzını açmaya başlıcak buda onun için iyi bir şey 
0 oy
(2,203 puan) tarafından

Ek  gıdaya geçince kendi yemeğini zorla yedirirsiniz  :D 

0 oy
(2,890 puan) tarafından
Refleks yavrum o beş ayo doluysa yoğurt elma püresi falan tattırsana  o aydan sonra ben de öyle yapardım ağzına hafif Haşlanmış elma püresi sürerdim oyalanırken Biz yemeği yer kalkardık:) 
0 oy
(924 puan) tarafından

4aylık kızım öyle resmen ağzıma bakıyo üzülüyorum:( 

0 oy
tarafından
Benim kizda bakar oyle yaninda yemeye cekinirim 
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Benim kızda aynısı canım şimdi 6 buçuk aylık sofrayı sermeye başladığım gibi sevinir bakar ımm  ımm  diye ses çıkarır dudaklarını yalar bende vicdan azabı çekiyorum. O yüzden kızıma da yoğurt veya meyve getiririm hem onu yediririm hem biz yeriz :) 

Eşimin boğazından lokma geçmiyor öyle yapınca 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 115 göst.
11 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Kakaoseverr (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
29 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Asya5324 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 379 göst.
26 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.
13 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Masum anne (337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,052 soru

24,395,438 cevap

349,714 kullanıcı

...