0 oy
1,261 göst.
Diğer kategorisinde (3,282 puan) tarafından

Lohusayım en ufak seye kafayı takıyorum psikolojim bozuluyordu. 2 gun once doktora acile gıttım. Bırde baktım kapı onunde tum bekarlıktan kalan arkadaslarım ne oldu dedım. Arkadasım kendini asmış. Annesinin mezarı basındaki agaca asmıs kendini 2 gun sonra anca bulunmuş cesedi mezarlıkta. Duyunca şok oldum oyle kalakaldım. Bırsey diyemedim. Ablası nın yanına gittim. Kız berbat haldeydi. Basın saolsun dedım hıc birsey diyemedi oyle ce sarıldı agladı. Bende agladım. Sonra annem öldü kardesım öldü. Babam desen yok ne yapcam yasamamın anlamı yok benım de dedı. Kendimi o kızın yerine koymak istemedim. Anne acısı kardes acısı yasadı. Ne diyebilirdim ki o an ne desem boştu. Yakın arkadasım dı bekarken cok yakındık. Ve 2 gun oldu hala cok kotuyum kendime gelemiyorum. İntehar cok buyuk affı olmayan gunah ama Rabbım affetsin. Kim bilir ne derdı vardı :(

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim affetsin. Şu saatten sonra senin yapacagin tek şey dua etmek olur. ALLAH affetsin diye. 
(3,282 puan) tarafından
Bol bol dua ediyorum fakat cok etkiledi benı bu olay. Belkı lohusa psikolojisi yuzunden, bu kadar derinden etkilendim bilmiyorum ama hala atamıyorum olayın sokunu kendımden aglıyorum durduk yere aklıma geldıkce
-Reklam-
0 oy
tarafından
Başınız sağolsun canim 
(3,282 puan) tarafından
Amin cok saol
0 oy
(3,669 puan) tarafından
Allah affetsin insallah :((
(3,282 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
tarafından

Rabbim tahsilatini affetsin inşallah...

Rabbim günahlarını bağışlasın geri kalanlara sabır versin inşallah

(3,282 puan) tarafından
Amin inşallah :(
0 oy
tarafından
Okuyunca cok üzüldüm Allah rahmet eylesin kim bilir ne derdi vardi kizi yazik
(3,282 puan) tarafından
Kimse bilmiyor ablası bile bilmiyor. Koye gıdıyorum ben demıs gitmiş. Sonra ablası aramıs 2 gun boyunca acan olmamıs. Mezarlığa tesadüfen kabir ziyaretine giden bır adam gormus cesedi polise haber vermıs. Oyle bulunmus kız. Görünüşte hiç bir sorunu yok tu. Fakat kimsenin ıcını bilemeyiz ısde. :(
tarafından
Kac yasindaydi canim
(3,282 puan) tarafından
Daha 19 yasındaydı.
tarafından
Aaaaa cok gencmis daha ayyy cok uzuldum yahic bisey insanin hayatindan onemli degil ya kiz belki kendini asmamıştır
(3,282 puan) tarafından
Otopsi yapılmıs otopsi de de sadece boyun kırıgı cıkmıs yanı ıntehar gosderılmıs sebep
0 oy
(247 puan) tarafından
Allah taksiratını affetsin. Kalanlara sabırlar versin. Dua etmekten başka yapılacak bisey yok :(
(3,282 puan) tarafından
Aminn oyle tabıkı
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Rabbim.affetsin kuzum basin saolsun dua etmekten baska bisiy gelmez elinden 
(3,282 puan) tarafından
Amin saolun Aynen oyle
0 oy
tarafından
Basiniz sag olsun mekani cenet olsun allahim günahi af edsin nur icinde uyusun canim 
(3,282 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Bende okul arkadaşım kendini atmisti balkondan numarasini ariyirdm ulasmadim en son bı buldum öldüğünü duydum bende sok oldum o ara piskoljm bozuldu resmen geceleri felan acip acip resmine bakyodm yapmaz degm bı arkadasmdi seni cok iyi anlıyorum:(
(3,282 puan) tarafından
Senınde basın saolsun. insan çok kotu oluyor. Bu ilk ıntehar eden arkadasım değil malesef. 4 yılda 6 arkadasım vefat etti ve hepside kendini astı.  Hepsinde de ayrı ayrı kotu oldum. Fakat bu daha farklı yaraladı benı. Hemde annesinin mezarı basında yapması daha da etkiledi :(
0 oy
(5,435 puan) tarafından
Basin sagolsun rabbim geride kalanlara sabir versn 
(3,282 puan) tarafından
Amin saolun
0 oy
tarafından
Yazık  olmus Allah atfetsin 
(3,282 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(211 puan) tarafından
ALLAH rahmet eylesin cnm RABBİM kimseye yaşatmasın o acıyı
(3,282 puan) tarafından
Aminn

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 965 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Gozdegunes (5,219 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 982 göst.
8 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ipek41 (7,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,515 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
15 cevap 1,045 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,057 soru

24,380,189 cevap

348,679 kullanıcı

...