Öncelikle Rabbim yardımcın olsun canım Canım hepsini okudum hamile kalmadan önce aramız iyiydi dedin bebek istemeden mi oldu yani kazayla. Eger öyle oldu ise kabullenmemiş belliki Ben sana burda akıl veremem ama sadece sunu söyleyebilirim o bebegin yerinde sen olsan oyle bi babayla büyümek istermiydin.. Hergün birsürü haber görüyoruz televizyonda iste onların temelinin biri de bu. O cocuk ileride hergün aglıycak babam beni neden sevmiyo diye belkide... Ona da kötü davranacak ileride çünkü belliki kendini kontrol edemiyor. Neyse konuya gelelim o kız o babayla yani o evde kavgayla mutsuzlukla ve hakaretke büyürse ilerde evlenmeyi kurtuluş zannedicek belkide hiç tanımadan en ufak bi duygu hissettiği kişi ile evlenecek ve mutsuz olacak ama oda kabullenip oturacak mutsuzluğu.o evden kacıp evlendiği huzuru dışarıda aradığın için tanımadığı insanla evlenicek belki
Ya bırak s.ik tir olup cehenneme gitsin kendine çocuğa moral ol ayaklarının üzerimde kal bir daha affetme öyle eşi ondan başka adam mı kalmadı ailene sığın çocuğu annene bırak çalış vs vs mahkemeye başvur kızını seni terk ettiğine dair kızınıda al yanına sonra ne b ok yerse yesin ş e refisiz .
Böyle erkekleri asmak gerem madem yuva bilmiyorlar i b ne nie evleniyorsunuz milletin hayatını s..... ..
1,492,580 soru
24,388,380 cevap
349,125 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın