merak edip yazan çizen soran herkese sonsuz teşekkürler
Daha oncede soylemistim illet bir hastalıktan dolayi ailemden bi kac kisi kaybettim en yakınım ablamdi ve bu hastıktan cok korkuyordum ... hatta lorin dunyaya gelince korkum daha çok arttı ya bende kanser olursam ya sonum gelirse lorinim ne olur diye ... korktuğu hersey başına gelirmiş ya insanın oyle ...henuz yolun başındayım evladim için mücadele etmem gereken oyle uzun bir yol var ki ... Sizden tek istediğim dua bana bisey olursa kizim ortada kalacak ve bunu düşündükçe çıldıracağım aklımı yitirecegim tamam benim bir ailem var mis gibi bakar,bakar ama annesiz napar cocugum
Büyüdükçe daha bir kıyamaz oldum bakmaya bile nerdeyse oyle akıllandiki tam bir arkadas bana neyse neyse siz siz olun hicbirseyi dert etmeyin ben 1 yildir içten içe cok cektim lorinin babasından dolayi anlattıklarım anlatamadiklarim o kadar çok şey var ki ...hep iyi niyetten hep kol kanat olmaktan kaybettim niye bana bunları yaşattı diye düşün düşün düşün derken hooopp neşe hastalandı neyse Allahim bilir işini bugünün yarinida var
Simdi opuyorum sizi kendinize iyi bakin stres sinir yok hayat devam ediyor herkese allah saglik versin kizim ve benim için dua lütfen