0 oy
742 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar hayırlı akşamlar mutlu huzurlu bereketli geceleriniz olsun bebişleriniz hep sağlicakla büyüsün. İnşallah ❤️

Yargılayacak olan lütfen yorum yapmayın teşekkür ederim ❤️

Ben artık sıyırdım. Bunu kabul ediyorum. 

Kızımı kaybettik 

Sağlık desen yok rabbim günah yazmasin yaşama isteğim bile kalmadı  eşim sürekli benim le ugrasıyor arada sapitsada hakkını ödeyemem. Ama ben boşanmak istediğimi söyledim. Çok yoruldu hayatı bitti adamin sabahtan akşama kadar calisiyor akşam gece 2. Lere 3 lere kadar başimda benimle uğraşıyor. Sabah yine işe gidiyor   Acıyorum artik 

Eşimde boşanmayı kafandan sil sen rabbimin armağanısın bana dedi  ve. Psikolojik destek almamı istedi.  

Gitsem işe yararmı 

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Evet gercekten yarar benim psikolojim yerlerde cok cok işe yariyacak eminim. Canim Allah c.c yardimciniz olsun yuvayi yikmak 2×2 ama korumak yillar alir onun icin korumani tercih et ve hepsi gecicek unutma ilk degilsin, son da olmayacaksin 
-Reklam-
+1 oy
(164 puan) tarafından
Lütfen git psikologa ayrı psikiyatra ayrı git allahım yardımcınız olsun
0 oy
tarafından
Tabiki de yarar.  Birde durup dururken bosanalim deme esine muhakak git ne guzel esinde gidelim diyor 
tarafından
İlk kez dedim cnm ama çok yoruldu yıprandı onu yorgun görünce. Cok üzülüyorum.  Ben evde bile olsam gece acilirim diye uyumuyor
0 oy
(649 puan) tarafından
Tabiikide yarar çok iyi olur gitmen sen ve eşin için
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(1,008 puan) tarafından
diyelim ki bosandin bugun ne değişecek düzelecek misin acin mi gecicek bence esin hakli destek al kocana sahip çık adam kaçmayı degil seninle savaşmayı tercih etmiş.ne guzel kıymetini bil.bence rabbim sifa versin iyilik versin ins
tarafından
Ben düzelmiycem ama eşim belki rahatlar. Aylardır uykusuz.

Gece yarılarına kadar benimle ugrasiyor sonra arabada uyuyor sabah işe gidiyor
(1,008 puan) tarafından
Seninle mücadele vermeye raziysa rahatlamaz demek ki seviyor deger veriyor ki yanında masallah
Tam tersini düşün sen birakirmiydin yoksa onunla mücadele edermiydin tedavini ol arkadasim rabbim sabir versin
tarafından
Asla bırakmazdım o benim dünyadaki cennetim
0 oy
tarafından
Şu uygulamada bir sürü olay okuyorum karı koca ilişkisine şahit oluyorum. Sıkıntısıyla kederiyle karı koca muhabbeti ile imrendiğim tek çiftsiniz. Eşin ne güzel yanında sana tam destek, doğru demiş destek al kendine gelirsin Rabbim yardımcınız olsun 
tarafından
Allah razı olsun inşallah ❤️ teşekkür ederim güzel yorumun için
tarafından
Cümlemizden razı olsun canım benim çok iyi olacaksın Allahın izniyle
tarafından
İnşallah canım ❤️
0 oy
tarafından
Yuvanı yıkmak yerine eşinş dinle derim cnm allah büyük 
tarafından
Öyle yapicam canim teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Gidin canım yaşadıklarınız kolay şeyler değildi allahım sabır versin inşallah ama sende eşini üzme bak ne adamlar görüyoruz burada kadınlarına yüz vermiolar konuşmuolar falan allahım bozmasın inşallah canım 
tarafından
Amin canım inşallah Allah razı olsun inşallah ❤️.  Yarin randavu aldim gidicem rabbim nasip ederse inşallah
tarafından
Allah yardımcınız olsun inşallah canım güzel yüreklerinizi hiç soğutmasın inşallah allahıma emanet olun ♥️unutma sabreden derviş muradına ermiş
tarafından
İnşallah canım ❤️ Rabbimin izniyle düzelicem
0 oy
(1,596 puan) tarafından
Canım yaşadığın acı kolay değil rabbim tekrarda sabır versin 

Bence en doğrusunu yaparsın destek almakta fayda var 
tarafından
Teşekkür ederim canım yarin icin randavu aldim gidicem rabbim nasip ederse inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Bak ne guzel demis helal olsun birlikte gidin cok iyi gelir tabiki
tarafından
Yarin gidicem cnm
0 oy
(51,545 puan) tarafından
git canim kötü birşey değil en bastan gitmeliydin aslinda hamileligindede cok yıprandın enistede cok iyi birisi belli ki üzme adamida birbirinize sarılıp destek olun 
tarafından
En basind fırsat olmadiki 36 gün oldu doğum yapali 28 gündür hastanelerdeyim.
(51,545 puan) tarafından
yok kiz hamileykende cok yiprandin onu diyorum
tarafından
Evt cnm hamileligimede cok problemli geçti
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Bunda yargılanacak hiç bir durum göremiyorum zor zamanlar geçirdiğinizi hatırlıyorum ve bu şekilde tepkiler vermende gayet normal rabbim iyiliğini versin insallah destek alman çok güzel birşey bence ben bebeğimi kaybettim ama benimki minicikti etkisinden eşimle hâlâ çıkabilmiş değiliz o bana belli etmemeye çalıştı ama nasıl üzüldüğünü ben gördüm eşinden vazgeçme sığınacağın dal o rabbim verdi rabbim aldi allah hayırlı sağlıklı üzün ömürlü evlatlar nasip eylesin herkese içerisinde de sana bana inşallah hayırlısı olsun hakkımızda dualarimdasin❤⚘

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 459 göst.
29 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 330 göst.
0 oy
8 cevap 240 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde AlpereninAnnesi (1,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 346 göst.

409,615 soru

12,314,244 cevap

38,795 kullanıcı

Kategoriler

...