3 yıllık evliyim yaşayıp büyüdüğüm yerden aynı şehirde başka bi ilçeye geldim zır yabancı kimse yok. Bekarken çok gezen eğlenen birisiydim evlenince duruldu bazı şeyler. Eşimle severek evlendik ama bekledigim evlilik bu değildi eşimden yana sıkıntım yok şükür ama daha çok gezmesini isterdim. Hadi bunuda geç ben daha çok aile ilişkileri kuvvetli misafirimin bol bizimde misafirlik yaptığımız bi hayat isterdim. En yakınında kayinvalide m var arabayla 15 dk ama ev kuşu çıkmaz en ufak bi hayri dokunmaz düşük yapma tehlikem olduğunda bile 10 gün sonra gelmişti yanıma saolsun
Annemler benden özel araçla 1 saat uzaklıkta ama arabamız yok toplu taşımayla şu kovid yüzünden eskisi gibi sık gidemiyoruz bir kızım var 1 yaşında haftanın 5 günü hep evdeyim evim 4. Katta asansörsüz ve kızımı öyle indirip çıkartmak eziyet oluyor diye inemiyorum hafta sonunu iple çekiyorum ki gezebilelim. Ama çok bunalıyorum hep ağlamalı gunlerim yanında arkadaşıyla oturan birini görünce zoruma gidiyor özeniyorum şuan yazarken bile ağlıyorum çok yalnızım. Eşim saolsun şimdi bile dediğimde gotureyim anneme diyor ama gitsem yine gelicem yani buna bi çözüm bulmam lazım sonuçta benim hayatım bu ve böyle geçmesini istemiyorum. Çocuk olunca insan daha bi bunalıyormuş hep aynı şeyler kosturmalar üstüne sorumluluklar bi kafa dağıtmalik bi sohbet etmelik insan istiyor. Öyle çabuk kaynaşan bi insanda değilim ve eski bekarlikta ortamımı çok özlüyorum keşke diyorum oraya yerlessek ama şuan için imkansız. Ev bakıyoruz eşim benim çocukla rahat çıkıp gezebileceğimiz düzgün bi yer istiyor ama 2 ay oldu bulamıyoruz. Bende sanırım karamsarlığa gomuldukce gömulüyorum hic bisey yapasım gelmiyor ki burasını evlendigim zamanda sevememiştim bi türlü sevemiyorum napica m boule hayatım geçsin istemiyorum
Çok yazdım ama çok bunaldim Hakkınızı helal edin
Tek derdin gezmek sosyalleşmek olsun Allah başka dert vermesin
Ayni durumda.olanlardan biride benim izmirliyim evlendim istanbul a geldim 2. Evliligimiz bizim ikimizinde cocuklarim buyuk olduğu icin yillarca istediğim gibi gezip tozan çevresi olan hafta sonu dag yürüyüşlerine giden aktif biriydim
1,492,046 soru
24,380,085 cevap
348,667 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın