Allah dilediğine evlat verir dilediğine vermez. Evet şimdi hamile olabilir ama zanin ne getireceğini bilemez belki onun bu dengesiz hareketleri yüzünden Allah bebeğini elinden alacak. En sevmedigim şeylerden biridir bebeğiyle nispet yapması onu herseyden önce Allah verdi Allah'ın emaneti Allah'ın lutfu böyle bı durumu nasıl bebeğini yeni kaybetmis annenin yaninda gözüne soka soka yapabilir ben anlayamiyorum... Allah yardımcısı olsun ne deyim herşeyden önce akıl versin..
Ben evlendim eşim hemen bebek istedi yani hiç korunmadik 8 ay bebeğim olmadı o arada eltim hamile kaldi 2. Çocuğuna. Tbi konuşurken falan diyordum korunmuyoruz işte 8 ay oldu acaba sorun mu var falan diye konusmuslugumuz olmuştu sonra o hamile kalinca benimle dalga geçerek siz uğraşırsınız ama ben hamile kalırım dedi kaç kere farklı ortamlarda onlar bebek istiyor ama benim bebeğim olacak diyordu ki 20 haftalık bebegini kaybetti 1 hafta sonra ben hamile olduğumu öğrendim eltim nasl bı yanlış düştüğünü bebeğini kaybedince anladi benden helallik aldı ve ben o bebeğini kaybetti diye bir kere olsun onun yanında karnımı sevmedim hamileligim ile ilgili konuşmadım şuan ikimizde ikinciye hamileyiz Allah herşeyden önce hayırlısını nasip etsin sağlık versin