Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Biraz önce insan neden arama geçmişini siler demiştim gerek kalmadı başka bir kadınla fotogrfni buldm telfnundan
0
oy
1,406
göst.
13 Ağustos 2020
Aile & Aşk
kategorisinde
Kafalar karisik
(
4
puan)
tarafından
soruldu
Biraz önce sormuştum telfnundan whatsap silinen fotoları buldum başka bir kadınla sarılmış fotoğraf cekinms ve ben kadını tanimiyorum kadınlar suphelniyorsa kesin bir b*k vardır altında
aile
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
13
Cevaplar
0
oy
13 Ağustos 2020
Ozgen
(
1,034
puan)
tarafından
cevaplandı
Ciddmsnz nasl buldnz of ya acaba çok eski bı resm.olablrmi sizden önce fln
13 Ağustos 2020
Kafalar karisik
(
4
puan)
tarafından
yorumlandı
Dosyalrm kısmını gizlemiş telfnda ordan whatsap resimler bolmne girdm ordan silinen fotolarda çıkıyor 3 ay önceki resm ben 9 aylık hamileyken cekinmis onzmndan beri suphlnyrdm zaten
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
13 Ağustos 2020
Dln
(
2,587
puan)
tarafından
cevaplandı
Nasıl yani ciddi misiniz siz nasılsınız peki
13 Ağustos 2020
Kafalar karisik
(
4
puan)
tarafından
yorumlandı
Nasi olayım beş yaşında kızım ve 2 aylık bebeğim var ben hamilykn cekinms birde kim bilir neler yaptı başka Allah çıkarsın hakkımı ondan ben hiç birseyini eksik etmedim 17 yasnda evlndm onunla daha 23 yaşındayım ne evin işini ne onu ne çocukları ihmal etmedim kendimi parcldm hepsine yetiscm diye hiç uyku uyumdm haketmedm hemde hiç rabbim büyük kimsenin ahını koymaz yerde
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Ağustos 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Çok üzüldüm sizin adınıza belki farklı bir neden vardır altında bı sorun veya görmezden gelin
10 önceki yorum göster
13 Ağustos 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Ya elif gormezden gel demiyor ki eger devsm edeceksrn bırakmayacaksan kimseye anlatma diyor
13 Ağustos 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
İlk baştaki yorumu okumadın sanırım görmezden gel diyor açık açık... Kadın adamı hamileliğin de aldatmış ve bu şeyi görmezden gelecek öyle mi bilmiyorum ya ne desem ne yorum yapsam yanlış olur Allah yardımcısı olsun inşallah en doğru kararı verir
13 Ağustos 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
O kadar kontrol ettim yankis yazmim diye girmemisim evet yoksa goz gore nasil oyle bi yorum yapabilirim Ayy cok zor bir aldatilmak iki icki en nefret ettigim sey Rabbim karsilastirmasin yasayanlarinda yardimcisi olsun insaAllah
13 Ağustos 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Ne saçmalıyorsun sen kadının iyiliği için söylüyorum kim evine bakacak hayat burda yazı yazmak kadar kolay değil maalesef çöz odaklı yaklaşmalı duygusal değil çünkü zaten zor bir durum
13 Ağustos 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Hayır bak ben gelebilir miyim bilmiyorum düşonmek bile başıma ağrı vuruyor eşimi seviyorum çünkü ama öyle bir durumda ne yaparım bilmem
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Ağustos 2020
Blackoptimum
(
247
puan)
tarafından
cevaplandı
Normal foto olsa hemen günahını alma dicem ama sarılmış diyorsun:( senin tanımadığın kime sarılmış olabilir ki başka. Üzmek istemem ama sanırım şüphelerinde haklısın.
13 Ağustos 2020
Kafalar karisik
(
4
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah im dan bulsun ben o kadar ugrasdm cirpindm bir gün yardmci olmadı uykszlktan düşüp bayildgmi biliyorm çocuklara onla ilgncm diye rabbim benim hakkımı cikarsn ondan
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Ağustos 2020
Yasemin_k
(
1,676
puan)
tarafından
cevaplandı
Off valla nedir bu erkeklerin derdi evde gul gibi karisi varken ne ararlar ki disarda ne diyor peki hesap sordun mu
13 Ağustos 2020
Kafalar karisik
(
4
puan)
tarafından
yorumlandı
Ne var fotogrf cekindiysm sevişirken mi yakaldn diyor birde yüzsüz yüzsüz sildigi fotoğrafı niye karıştırıp biliyormsn suçlu ben oldm bulduğum için bunca zaman ne yalanlar söyledi kim bilir rabbim ondan cikarsn hakkımı helal etmiyorum ben daha 23 yaşındayım iki çocuk vermsm ona evini işini asini eksik etmemsm karşılığını yapmam birdgn benden öyle birşey gormems calsyr diye çocuklara bile yardım etmiyordu cagrmiyordum uykszlktan bayildgmi biliyorm ben ben bu kadr cirpinrken yaptığını guruma yedirmiyorm
13 Ağustos 2020
Enes2020
(
4,036
puan)
tarafından
yorumlandı
Malesef yasalar da aynı şeyi söylüyor adamın biri karısının telinde yakalamış boşanma davası açmış kadın da karşı dava açmış izin siz telefonumu karıştırdı diye.
13 Ağustos 2020
Yasemin_k
(
1,676
puan)
tarafından
yorumlandı
Sevismedigini nerden bilecem deyip telefonu kafasinda parcalasaydin gul gibi 2 cocuk vermissin daha ne istiyor s...fsiz keske herseye kendin kosmasaydin arpasi fazla gelmis fazla bos kalmis ne yapmayi dusunuyorsun peki simdi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Ağustos 2020
Ahsen
(
2,020
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah islah etsin esini, tanidigin bir arkadasi vs bile olsa sarilarak foto cekinmek nedir herseyin bir uslubu var , sen nasilsin kuzum :(
13 Ağustos 2020
Kafalar karisik
(
4
puan)
tarafından
yorumlandı
Nasıl olum ki kuzum hiç birşeyde gülmedi yüzüm 17 yıl baba evinde gülmedi evlenym yuvamı bileyim dedim 23 yaşındayım yasamadgm kalmadı calmsadi kaynanamla otrdm hep sevmediğini hissettirdi ses çıkarmadan elimde avucmda ne varsa satti üzerime borç yaptı şimdi calsyr duzldi diye sevindim eline iki para geçince bunları yaptı benm parmagmda alyansm bile yok birgün şikayet etmedim rabbim evlatlarmda güldürsün inşallah yüzümü Allah ondan bulsun en ufack hakkımı helal etmiyorum
13 Ağustos 2020
Ahsen
(
2,020
puan)
tarafından
yorumlandı
Etme tabiki kuzum, ah be yavrum cok da kucukken evlenmissin, severek mi evlenmistiniz, rabbim yardimcin olsun
13 Ağustos 2020
Kafalar karisik
(
4
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet severek evlenmstik hiç tanimasaydm keşke kalsam kalinmiyor gördükçe gururum a dokniyor zoruma gidiyor gitsem 2 çocukla baba evine nasıl sigarm biri daha iki aylık ne yapcm bilmiyorm
13 Ağustos 2020
Ahsen
(
2,020
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah yardimcin olsun kuzum cok zor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Ağustos 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Ben 2 gün önce aldatıldım şuan boşanıyorum eşimi bir uygulamayla yakafoım bu uygulamayı kulllan eşinin telefonunun etrafındaki sesleri duyabiliyorsun yani eşim bir kadınla buluşsun konuşsun ne konuşuyır duyabiliyorsun 1 gün ücretsiz ama diğer gün satın alırsan ücretli find my kids diye bir uygulama
13 Ağustos 2020
Busra22
(
111
puan)
tarafından
yorumlandı
Açtın mı davayı canım allah yardımcınız olsun inşallah eşleriniz kurban olsun size
13 Ağustos 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Açtım canım
13 Ağustos 2020
Busra22
(
111
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayırlısı olsun hakkında inşallah canım
24 Eylül 2021
1993cagla
(
337
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım uygulama nasıl bir uygulama iki cihazda mi yüklüyoruz canım. Nasıl yapıyoruz tarif edermisin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Ağustos 2020
Işık
(
403
puan)
tarafından
cevaplandı
Gercekten kadınların hisleri cok kuvvetli.Allah islah etsin kocanı.hakkını onda birakmasn Rabbim.zaten kadir kiymet bilmeyen kadınlar daha cok el üstünde tutuluyor.kadir kiymet bilmeyen adamlar da öyle işte.bide seni suçluyor arsız.napcan peki bu saatten sonra.ailen arkanda mı.Allah yardımcın olsun canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Ağustos 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Allah yardimcin olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Ağustos 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Allah yardimcin olsun canim cok üzüldüm nutkumun tutuldugu olaylardan biri cok zor nasil birsey anlamiyorum hrp bi tarafta sorun vsr ya koca cok iyi kadin sorunlu ya kadin cok koca cok gaddar imtihan dunyasini Rsbbim senin ve cocuklsrin icin en hayirlisi nasip etsin en kisa zamanda insaAllah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Ağustos 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
İçimizden birisin demişsin inan ki çok üzüldüm kim oldugunu bilmiyorum ama hiçbir kadına bu yapilmamali Allah yardımcın olsun çok zor bu diger süreç ne yapmayı düşünüyorsunuz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Ağustos 2020
Zeynosun annesi
(
1,008
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah yardimcin olsun arkadasim söyleyecek hiç bir sey bulamiyorum umarim senin için doğru olan.karari verirsin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Ağustos 2020
Canisii4556
(
62
puan)