Biz severek evlendk. Hatta kaçarak evlendk. Kaynanamglle beraber yaşıyorum. 33 haftalık gebeyim. İlişkiye giremez oldum bayadır yapmıyoruz. Yapamıyorum içim almıyor, canım acıyor. Her neyse geçen pazartesi günü şakalaşıodk mesajda snra bir anda şaka k*kaya döndü bna s.git dedi gülerek alındm soğutuyosn falan derken iş ciddileşti bana kadınlık mı yapıosun bi çocuk yapabiliyosn onu da al git gibi sözler söyledi eşim. Bnde çıktım gidiyodum ama ağlamaktan kusmaktan gidemedm. Evin yakınlarında okul vardı oturdm bahçesinde saatlerce. Kayınvalidem geldi bir sürü dil döktü moral vermeye çalştı falan snra eşim işinden izin alıp geldi doğru düzgün konuşamadan ne yaparsan yap dedi eve gitti. Bn kaynaanamla baya bi sonra tıpış tıpış döndüm eve. İki gün konuşmadk hiçbir sey olmamış gibi ama soğuk bir sekilde geçiyor günler.
Sizce ne yapmalıyım hatanı kabul etmiyorsn artistlik gurur peşindesin diyor devamlı. Bendede gurur var yani, sürekli onu haklı bulup özür dileyp alttan almam onun dediğini yapmam gerekiyormuş onu da yapamıyırm yediremiyorm kendime. Evlendiğimden beri ne arkadaşlarmla ne kuzenlermle konuşamıyorm.sürekli güvensizlik var. Yalnızlıktan çıldıracak gibiyim. Siz olsanız nasıl davranırdınz ne yapmam lazım? Neyi beceremiyorm anlamş değilim.
Uzun bir yazı oldu kusura bakmayın çok doluyum...