0 oy
407 göst.
Aile kategorisinde (75 puan) tarafından
Kızlar esim bana para versede çok zorla verir oda 100 tl falan eve bisey az alır bebeğimiz olacak bizim maasini resmen hepsini iddaaaya veriyo napicam ben 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Idaa haram diye duymuştum kumar gibi bişey 
(2,479 puan) tarafından
Haram tabi kız onu geçtim bağımlılık yapıyor benim abim haftada 50 en fazla 100 TL oynardı sonradan nolduysa gitmiş 27 milyarlık oynamış hemde borç oynatıyormuş gibi gitmiş kendi oynamış öldüreceklerdi en son amcalarım filan toplandı geldiler konuştular 17 milyar para verdi babam da öyle kurtuldu
tarafından
Ayyy cok tehlikeliymis ozman ben o kadar diye düşünememiştim
(2,479 puan) tarafından
Böyle büyük paralar yatırıp karısını çocuğunu rezil eden çok erkek var hatta eşimin bir tanıdığı 17 tane evi varmış satıp satıp iddia oynamış şimdi borç içindeymiş 0’a düşmüş yazık karısına çocuğuna
-Reklam-
0 oy
(28,780 puan) tarafından

Esin çok yanlis yolda 

Konusmayi denedinmi. 

Allah yardımcın olsun 

(75 puan) tarafından
Kaç kere yemin etti oynadı biktim
0 oy
(122,384 puan) tarafından
Kiz bagimli falanmi allah yardimcin olsun
(75 puan) tarafından
Evet bağımlı ve ben biktim
0 oy
(50,771 puan) tarafından
inşallah birakir ama onada bagimli oluyorlar resmen
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Masraf yapacaksın aldıracaksın ina para kalmayacak boş boş şeylerle  uğraşıyor idda 1 kazanıyorsa 3 kaybediyor zaten ne gerek var baba olacak artık otur karsina konuş bilincine varsın artık 
(75 puan) tarafından
Dayanamiyorum artık gücüm kalmadi gençliğimi ona veremem.ben defolsun hayatimdan
(3,036 puan) tarafından
Yavrum konuş güzelce şiddet aldatma vs yoksa vazgecirilecek seyler bazı erkekler bebeği doğana kadar baba olduğunun farkına varmıyor inşallah oda anlar bi an önce s
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Onunda bi sınırı olması lazım tamam oynuyosa bile sana para vermesi lazım hicbiseyini eksik etmemesi lazım belliki senin ki bağımlı olmuş kavga çıkart bu konu için belki düzelir 
0 oy
(813 puan) tarafından
Canım bu iddia resmen bağımlılık yapıyo. En kısa zamanda ailesiyle konuş bu konuyu babasına söyle onlar ilgilensin sen tek başına asla vazgeçiremezsin. Şimdi tüm parasını veriyosa ilerde daha fazla hırs yapıp borç alıp oynuycak. Battıkça batar canım böyle devam ederse. Benim eşimde oynadı 110bin TL borç ödendi halada var ödenecek ve bugün ben yine yakaladm oynadığını, anında abisini aradm o ilgilendi çünkü ben bezdim artk ona haber bile vermeden abisine anlattım durumu
(75 puan) tarafından
Ya ama kaçkere dedim ama olmuyo.oomuyo ben bıktım
(813 puan) tarafından
Ailesi ilgilenmiyomu ?
0 oy
(299 puan) tarafından
İzin verme sizin rızkınızı harama yatırıyor ordan kazansa bile haram onu size nasıl yedirecek eşim bir kez yılbaşı piyangosu aldı almayacaksın dedim inatla aldı elinden aldım sakladım sonra yırtdım sende bulursan yırt at bana ve çocuğuma haram yedirmene izin vermem de 
0 oy
(2,479 puan) tarafından
Canım zor işin illet birşey o adamın ocağını söndürür dua et maaşla kalsın erkekler bu konuda çok ***** gerçekten insan hiç evin rıskını iddiaya verir mi ben hiç anlamıyorum 
0 oy
tarafından
Valla o ise bylastimi eve ne bereket girer ne melek 

Allah yardim etsin iddia haramdır evinin rızkını giturup onlara veriyor bunun bilincinde degilmi
0 oy
(626 puan) tarafından
Kazandığı bari
0 oy
(2,078 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım, ilk evlendiğimiz yıllarda eşim iddia değilde maç skorlarına tahmin yapip ona paea yaptırıyordu çıkıyordu da, yüklü çıktı birdefa şimdinin parası 3 4 bin, eşime sakın o para bizşm bogazımızdan geçmesşn dedim, yok aşkım arabaya benzin koyarım dedi, koydu o hafta düz yolda kaza yaptı o paranın 2 3 müsli gitti, yine oynadı o paraya yakın bi para çıktı, yine çok geçmeden evde şofben vardı o patladı yine çıkan para kadar masraf oldu eşim ondan sonra tövbe etti çok şükür, çol fazla kaptırmadan aileisne söyle birşeyler yap bu şekilde gitmez 
0 oy
(5 puan) tarafından

Benim kocada tam olarak böyle , yeminler etti yine yakaladım , iddaya para basan adam ben para istediğimde yok diyip işin içinden çıkıyo . Bıktırdı artık , 2 çocuğumuz var rızkı hep bu zıkkıma gidiyor. :'( Bi gün çok tutturcam diye diye binlerce lira yedii hala da yiyoo 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 767 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
9 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,216 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 225 göst.
24 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Mavi-beyaz (2,216 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 317 göst.