Merhaba en 24 yasindayim 15 haftalik hamileyim esimle dini nikahli evliyim 2 yil once tanistik 1 yil once dini nikah kiydik ev tuttuk düzenimizi kurduk cok mutluydum taki dün sabaha kadar kocam dedigim kisi bana iki yildir yalan söylemis aslinda evliymis ve iki tane daha cocugu varmis hemde 10 yillik evli ve ben bunu cok gec ogrendim ailesiyle uzun zamandir gorusmedigini soyledi nikahida bugun yarin isler yogun diyerek 1 yil erteledi benim hic kimsem yok yalnizim ailem yok akrabam yok yurtta buyudum ben inandim sevdim guvendim ama dun ailesi nasil olduysa bana ulasti duymadigim hakaret kufur beddua kalmadi beynimden vurulmusa dondum iki cocugun vebali karisi ben simdi ne yapicam bi yerde bebegim sevgim gururum diger yanda baska bir kadinin gururu yuvasi cocuklari vebali var gidersem bu cocuga nasil bakicam kimsem yok cikmazdayim cok zor bir hayatim oldu benim simdiye kadar peki simdi ne yapicam ben yardim edin akil verin ne olur ölürüm birakmam seni diyor evliligim cok onceden bitti benim sadexe kagit uzerinde diyor halasinin kizi oldugu icin ailesi bosanmasina izin vermiyormus
Yasadiklarin cok ağır Allah yok etsin o abini aileni. Imam nikahini asla kabul etmeyecektin diyenler olacak ama o kadar kötü gunler yaşamışsın ki bu insan a guvenip inanmissin.yerinde bende olmuş olsaydim aynisini yapardım.sonuçta birine guvenmek istemissin.imam nikahli eşin halasinin kızı ile evli olduğu için boşanması imkansiz olabilir.ama sana da dirlik vermez ailesi ve eşi. Birlikte yasadigin insan çözecek bu olayı sen değil. Rabbim yardımcın olsun canım. Allah çıkar yol gostersin inşallah.
Ne yapacagimi bilmiyorum cok yoruldum artik tek basima mucadele etmekten bide simdi bir kizim olucak bundan sonra nasil olucak bilmiyorum
ALLAH yar ve yardimcin olsun canim gercekten cok zor bir durum vebale gelince sende bilmiyordun ki asil esin herkesin vebaline giren keske resmi nikah olmadan bir duzen kurmasaydin ama keskeler zamani geri getirmiyor malesef :( aileni tanimiyormusun bulmaya felan calissan belki sahip cikarlar
Yaşadığın seyelr çok zor lakin çıkmış in bi yola öz abin bile neler yapmış birde kız çocuğun var kocam dediğin adam seni bırakmadı gi sürece ayrılma en azından çocuğun büyüyüp kendi ayaklarin üzerinde duran a kadar ha adamın çocuğu varmış bogazindan kısip onların haklarını gönder yazık onlarda sefil olmasın suan yapabileceğin hiç bişey yok gidecek yerin yok bebek oldu mu calismayacaksin girmisin bi cikmaza devam edeceksin mecbur telefonun flan değiştir ailesi de ulasamasin senin suçun değil hersey evladin için
Canım sen ne yasamissin öyle yaaaa. Sana resmi nikah kiymayan bı adamdan nasıl şüphe duymazsn ki. Seni saf mi buldu. Yurtta büyüdün diye mi sahipsizsin diye mi. Allah'ım ya. Bırak git bacım o adamla durma. Yalancı pislik kusura bakma. Nasıl yüzüne bakmış. Karısına acıma ona kocan acisin. İki çocuğunu bırakmış karısını bırakmış vicdansız herif. Ondan sana hayır gelmez. Bakarsın çocuğuna calisirsn yeterki o adamin evinden çık benden sana demesi
Gerçekten çok üzüldüm adına canım benim insanın kimsesi olmaması çok acı birsey çok duygulandim okurken keşke arastirsaydin biyerlerden ogrenseydin kimliğine bakıp sonuçta evlilik bu dini nikahla erkekler Afedersin her naneyi kapatmayı iyi biliyor okadar çevrede varki böyle yaşayan eşi bildiği evli çıkan Allah im sana yardım etsin kardeşim kimseye muhtaç etmesin. Yetim bir insanin vebalini alan o şeref yoksunu düşünsun bunu kusura bakma sana üzüldüm çok oyüzden sinirlendim sen ailesine durumu herseyi anlat onun haysiyetsizligi yalan üzerine kurulan hayattan düzgün sonuç beklemesin senin tek suçun kimsen olmadığı için güvenmek sevmek ama ooo .... yazıklar olsun senin yerinde olsam çıkar ailemi ararım kardeşim devlet kadınlara ne imkanlar sunuyor bence en kisa zamanda ailene ulaşmayı dene
1,491,988 soru
24,379,227 cevap
348,601 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın