0 oy
651 göst.
Diğer kategorisinde (7,936 puan) tarafından
Nasil farkettiniz ve geri dikerken cok caniniz acidimi??

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Açılma gibi bı durum mu.oldu canım
(7,936 puan) tarafından
Var cnm baska bi dünya olmuş orasi:((
tarafından
Ya aceba sana mı degisikgeliyor ki
-Reklam-
0 oy
(16,819 puan) tarafından
Açılma olmadı normalde zorlanmazsa olmaz tekrar dikim uyuştururlarsa olmaz ama çoğu uyusturmadan diker. 
(16,819 puan) tarafından
Doktora görün o zaman kanamamalı normalde enfeksiyon kaparsa daha kotunokur
(7,936 puan) tarafından
Birazdan gitcem ama sanki doguma gidiyomus gibj korku var icimde
(16,819 puan) tarafından
Korkma mecbur yani yapacak bişey yok ama dikim yaparlarsa eğer uyustursunlar söylersin
(7,936 puan) tarafından
Bn komple bni uyutun  dicem valla aci cekecek halim kalmadi zaten zor bi dogumum oldu
(16,819 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
0 oy
(12,761 puan) tarafından
Ark öyle olmuştu has diktiler sonra tekrar kanadı kan pihtilasmasi az VS demişler di ilaç VS kullandı kanama çok oluyor ihmal etme öyle durumda mutlaka 7. Gün ve diğer gün sıkıntı ise git yoksa 40.gun kont git 
(7,936 puan) tarafından
Bugün 7.gün cnm bnmde o dikis yerinde cok kanamm oluyo off korkuyorumda ya
(12,761 puan) tarafından
Bi kontr git cnm
0 oy
tarafından
Benim bi ip kopmuştu ve eti sarılaşıp şişmişti hastaneye gittim açılmış dediler ve açıp baştan diktiler dikmeden önce uyuşturdular 2 iğne yaptılar ama bn bi iğne daha istedim o şekilde diktiler öyle diktiklerini hissetmedim ama iğnenin etkisi geçince çok canım yandı ağrı kesici içiyordum ağrı hissettiğimde çok zor bi durum bnim psikolojim bozulmuş durumda 3 gün önce dikmişlerdi benimkini şu an ne olsa ödüm kopuyor bidaha öı açıldı diyorum ama benimkini güzel dikmemişlerdi o yüzden açılmıştı 
tarafından
İşin kötüsü burda bi üye daha paylaşmıştı dikişleri baya enfeksiyon kaptığı için 5 gün hastanede yatıp öyle dikişlerini yeniden atmışlar en iyisi sen hemen git doktora şüphen varsa acile gitsen de olur bn acilden giriş yaptım randevum yok diye
(7,936 puan) tarafından
Ayy insallah enfeksiyon kapmamistir bnmki ya valla hastane yuzu gormek istemiyorum canim acicak diye kotkuyorum simdi bide off
tarafından
Hiç sorma ya off ben ağlayarak gittim hastaneye ama git bnce kesinlikle ben gittim diktiler sonra eve geldim bide 4-5 gün yatıp enfeksiyon tedavisi görmeyi hiç istemezdim o yüzden ne kdr gidersen o kdr iyi
0 oy
tarafından
Benım açıldı ve dikilmedı üstüne 4 tane doğum yaptım hala açık duruyor 
(7,936 puan) tarafından
Bnmki dikilmese 2 gun sonra hakkin rahmetine kavusurum bu acidan
tarafından
Kıyamam cnm geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Açılma olmuş dikiş tutmamış ve enfeksiyon dolmuş 5 gün tedavi gördüm tekrar diktiler 
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Benim canim hemde distakilerin tamami acildi gittim hoc mudahale etmediler batikonla temizle kendiliginden iyilesecek dediler 40gun  cektim cok dikkat ettim sukur gecti gitti izde kalmadi kendiliginden kapandi diye ikinci dogum da daha kolay oldu ilkinde dikisin haddi hesabi yoktu 40 tan fazlaydi ic dis ikincide ic dis hepsi 5 taneydi oda ***** ebenin yuzunden cunku diger ebe niye kestin bebek cikiyodu zaten dedi oda zaten 15 gunde gecti ama dikisler acilmamisti ikincide temiz tut dikkat et geciyor 
(1,330 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Canim ben yikadiktan sonra batikon surup gaza bezi ped niyetine kullandim hem kuru kaldi hemde temiz gazli bezi kullan ped veye baska birsey kullanma daha cabuk iyilesir 3 dogumda Insallah dikisim olmaz ama olursa yine gazli bez kullanicam
(13 puan) tarafından
Gazlı bezi batikonluyup oraya koyup öle mi bırakıyrdunuz
(13 puan) tarafından
Sizin demi düz et şeklinde duruyrdu. Ne kadar sürede iyileşti
(1,330 puan) tarafından
Hayir batikonu surup ustune gazli bezi koyuyor oyle birakiyordum ped niyetine hem kuru kaliyordu hemde temiz her wc de atip yenisini kullaniyordum biraz fazla gidiyor ama pede gore daha iyi
(1,330 puan) tarafından
Acik yara gibiydi 40m cikana kadar iyilesti canim ama o 40 gun olum gibiydi
0 oy
(449 puan) tarafından
Normal doğumda içerden dikişlerim çok olmuştu 3 gece kalmıştım hastanede o zaman aynı yere 2 kere dikiş atmışlardı. Birşey hissetmemistim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 161 göst.
22 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nil-1! (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
2 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nisa17 (370 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 170 göst.
24 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Nisa17 (370 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 260 göst.