Arkadasim sen oyle yada boyle esini seviyosun ve evladin oldugu icinde geri dönmüşsün cok haklisin sogumakta belliki bu durumu duzeltip yeniden guvenmek istiyosun yapacaginiz sey cok belli bir terapistten yada psikologdan destek alip terapi gormek baska turlu atlatamazsin kac ay olmus atlatsaydin ztn gecerdi...profesyonel bi destege ihtiyaciniz var bence esine soyle sadece sen degil birlikte gidebilceniz bi terapist bulun inan ben faydasini gordum ...seviyorsan unutacaksin diye bir sey yok insanin ici almaz bu yuzden tavsiyem budur arkadasim...allah yardimcin olsun
Bazı şeyleri unutmak atlatmak kolay olmuyo bi hareket bi duruş bakış bi hareket belki bi rüya herşeyi olduğu gibi hatırlatıyor onu aşmak kolay olmuyo geniş bi zaman gerekiyor farklı aktivite yapman yada bi destek olan lazım canım evde sürekli aynı şeyleri yapıyorsanız hemen unutmanız mümkün değil bi aile terapisi alabilirsin canım
Şimdi senin eşin beki bir daha gelmeyeceksin duygusu ile yapmış olabilir.baska kadinlar ile iliskiye girmiş mi? Eger girmis ise asla devam etme zaten.ama oyesine yazmış sa bosukta kalmis kadin bunu yapmaz erkek iste dusunceleri ayrıca tlf nu satmış pişman olmuş evine koşuyor buda var
Rabbim yardimcin olsun cnm sevdiğin icin bu kadar kolay affedemiyorsun cunki esim yapsa bunlari bana bnde senin gibi olurdim eskisi gibi asla olamazdım allah korusun rabbim kimseye yasatmasin ama sana helal olsun herşeyi bilmene ragmen büyük luk yapip dönmüş sun evine rabbim yavrunun yuzune bksin kalbini kocna isitsin ins
Valla canım ben olsam eve dönmezdim bile. Üzüldüm yaşadıklarına. Sen eşinin yüzüne vurdun mu yakaladım yediğin tüm haltları diye? Ne diyor?
canm cok iyi anliyorum seni bende bazi seyleri akimdan kafamdan atamam benim gibisin galiba cok takintilisin. ama ben erkekleri cok gucsuz goruuorum en ufak biseyde yikilabiliyorlar. ama sen azda olsa bunalmissn bence o yuzden de fazla takmissin. soyle dusun her insan hata yapar ve sonra pisman olur dua eder ibadet eder rabbimden af diler rabbim cogunu affeder. cok bagislayandir. sende boyle yap tamam senin yoklugunda bosluga dusmus belki bi kac zibidi arkadaslarinin gazina gelmis biseyler yapmis ama sen donunce pisman olmus bak duzeldi diyorsun affet gitsin unutmaya calis gitsin yoksa gercekten sadece iliskiniz zedelenir. sonra daha kotu olur. yoldan cikani geri cevirmek cok zordur kardesim. bence sana donmusken boyle yapma. evliligin jcin.
Canım hata senin kusura bakma . Dediğin laf güzel sen yapsan orsospu olurdun neticede oğulları yine toz kondurmuyor cahil diyor. Ona **** oldum şahsen. Gitmicktn o adamın yanına. Bu kez sana kalkıp der ki gelmeseydin. Öyle hata yapan yine yapar emin ol. Pişmanım diyene ağlayıp zirlayana asla inanmadim inanmam da. Ben olsam açık açık derdim yaptıklarını unutamadım kusura bakma sana aynı şeyleri yasatsam sen bni yatağına almazdin de. Kuzum keşke bunları yaşayacağına hiç barismasaydin nere kdr gidick bu. TM çocuğun için belki de barıştın ama baba olan insan onu nasıl yapar ki ya çok üzüldüm. Kaynanana deli oldum
1,492,395 soru
24,385,224 cevap
348,974 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın