0 oy
349 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (75 puan) tarafından

Gebelik için kadin doguma gittim devlet hastanesine işte doktoruma herzamanki gibi sıramı beklerken kapalı bi kız geldi yanında başka bayan doktor içerdemi dedi evet evet dedim bende hamilemiyim diye baktirmaya geldim yigenimle dedi hmm bende burda öğrenmiştim gebeligimi dedim karnima bakıp duruyolar bisey demedim sıram yandı çıktım doktor benden kan idrar istedi onları yaptırmaya gittim neyse herseyi verdim doktor 15.40 ta gel dedi sonuç için bende bahçeye çıkıyım dedim baktim o iki kadin bana yaklasiyorlar noldu falan dediler söyledim bende yavrum hasta dedim sizde bebek varmiymis dedim evet keseyi gördü sadece dedi ay ben bu bebegi istemiyorum diyo 18 yaşındayım kactim kocaya diyo yanındakide aldır aldır diyo bende tâbi o an terledim ne diyo bunlar dedim içimden başladı kaynanasini kotulemeye onu dövdüm falan demeye bide değişik tiplerdi korktum onlardan işte bende dedim gitmem lazım falan bana demez mi kocanı bırak bebegi zengin aileye ver sana başka koca bulalim illalah ettim ben niye bebegimi veiryim ya dedim kimseyle artık muhattap olmam sizde olmayın tanimadiklarinizla 

7 Cevaplar

0 oy
(2,109 puan) tarafından
Sana vereyim istersen diyeydin dengesizz
-Reklam-
0 oy
(9,611 puan) tarafından
Ne gerizekalilar ya o kadar insan milyarlarini veriyo bebek sahibi olabilmek için veya kimisi hiç evlat sahibi olamiyo Allah onun gibi insanlara nasip etmesin demekki o doğursa saticak çocuğunu dengesiz 
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Sana baskasina verwlom diyo kendikinide aldiriyo dengesizler hic konusmiycan tanimadiginla
0 oy
(680 puan) tarafından
Oha ben şok mal ya
0 oy
(2,983 puan) tarafından

Ona buna veriyo kendisi herhalde

:angry:Sinirimden yazdim 

0 oy
(2,866 puan) tarafından
Hey Allahım ya kocaya gitmeyi biliyor mal çocuk olunca istemiyor *****
0 oy
(30,406 puan) tarafından

Bence onlar o hastanenin tımarhanesinden kaçmışlar degesizler

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 706 göst.
0 oy
1 cevap 198 göst.
0 oy
10 cevap 718 göst.
12 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde CEYLAN BILGI (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 633 göst.
18 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sahraatay3 (188 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,988 soru

24,394,385 cevap

349,593 kullanıcı

...