Gebelik için kadin doguma gittim devlet hastanesine işte doktoruma herzamanki gibi sıramı beklerken kapalı bi kız geldi yanında başka bayan doktor içerdemi dedi evet evet dedim bende hamilemiyim diye baktirmaya geldim yigenimle dedi hmm bende burda öğrenmiştim gebeligimi dedim karnima bakıp duruyolar bisey demedim sıram yandı çıktım doktor benden kan idrar istedi onları yaptırmaya gittim neyse herseyi verdim doktor 15.40 ta gel dedi sonuç için bende bahçeye çıkıyım dedim baktim o iki kadin bana yaklasiyorlar noldu falan dediler söyledim bende yavrum hasta dedim sizde bebek varmiymis dedim evet keseyi gördü sadece dedi ay ben bu bebegi istemiyorum diyo 18 yaşındayım kactim kocaya diyo yanındakide aldır aldır diyo bende tâbi o an terledim ne diyo bunlar dedim içimden başladı kaynanasini kotulemeye onu dövdüm falan demeye bide değişik tiplerdi korktum onlardan işte bende dedim gitmem lazım falan bana demez mi kocanı bırak bebegi zengin aileye ver sana başka koca bulalim illalah ettim ben niye bebegimi veiryim ya dedim kimseyle artık muhattap olmam sizde olmayın tanimadiklarinizla
Ona buna veriyo kendisi herhalde
Sinirimden yazdim
Bence onlar o hastanenin tımarhanesinden kaçmışlar degesizler
1,492,988 soru
24,394,385 cevap
349,593 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın