0 oy
664 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
Önceki postlarima bakıp bana yardım eder misiniz lütfen kendi gözü birşey gormiyor ben yazayım lütfen ne yazayım

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hic bisey yazma o seni uzuyorsa sende onu uz
tarafından
Yaptığının farkinda olmayan yazdinin farkinda olcakmi canim
(24 puan) tarafından
Canım benim önceki postlarimi okusana artık kendimi uzuyorim ağlıyorum ama kimin umrunda ki
tarafından
Okudumda sen esini seni sevdinden eminmisin
(24 puan) tarafından
Değilim ne bir güzel söz soyler nede sevdiğini belli eden biri sadece canı isterse set öper yaklaşır onun dışında gördüğüm özel bir sevgi yok
tarafından
Bu problemi anca ailelerle hal edebilirsin sevgi gormedin yerde durmanin bi anlamida yok
-Reklam-
0 oy
(29,595 puan) tarafından

E sen niye tatlı canını üzüyorsun deger bilmeyenin g*otune tekme basarsan yerinide bilir degerinide.

(24 puan) tarafından
Gidemem ki 3 çocuğum var 4 cu yolda çok düşündüm ama boşanmayı çocuklar yüzüne mecbur kalacam
(29,595 puan) tarafından
Niye mecbursun ya  boyun eğip kendi canını yakma
(24 puan) tarafından
4 çocuğu bu devirde babasız buyutemem benden de ayrılmalarına asla izin vermem tek yaşama sebelerim onlar cnli
(29,595 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun zor durum :/
0 oy
tarafından
Erkekler uzun mesajdan anlamaz yuz yuze otur konuş
(24 puan) tarafından
Yanımda durduğumu var gece 12de gelir gelir gelmez odasına canım yanimda bile durmaz
0 oy
tarafından

Çok iyi mektup yazarım :D

(24 puan) tarafından
Ah bnde yazabilsemde yüzüne vurabilsem
0 oy
(677 puan) tarafından
İçinden ne geliyorsa yaz cnm ne hissediyorsan.ama hakaret etmeden yaz okusun hepsini.birde ya vedud zikrini çek eşine çaktırmada yüzüne üfle.yaptıgın yemeklere ve suyunada yapabilrsin.ama kafama bşy takıldı sen mi gitmiyosun o mu seni götürmüyı annesi ve ablasıgile gittignde 
(24 puan) tarafından
Bazen bana gel diyor bazen kndi gidiyor demiyor bana canım çok zoruma gidiyor artık sevmiyor beni ya insan güzel kelime etmeyebilir ama sevgisini belli eder deilmi ben bilerek soğuk davranıyorun o yaklaşacak mi diye o bnden daha soğuk
(677 puan) tarafından
Cnm sende git eşini tek bırakma.seni çağırmadığı zamanlarda halinden analtsın zaten gene evden gidecek olsa bekle bizde geliyoruz dersin.bemce soğuk davranma da ha çok ilgi göstermeye çalış daha çok ilgilen.çünkü sen soguk davrandıkça o daha çok soğuyacak gb.böyle olursada aranızda uçurumlar oluşur.eşinin tarafından güvenebilecegin kim varsa onunlada konuş annesi babası kardeşi olabilir.onlarda yardımcı olsunlar sana eşinide getir desinler
0 oy
tarafından
Benim esimde bir ara bu kadar olmasada iyice sapitmisti diger odaya gecer pubg oyanardi saatlerce resmen orda kendisine ayri bir hayat kurmustu dayanamadim en son aldim karsima yuzyuze konustum ben daha 28 yasimdayim seni cekmeye gelmedim bu hayata ben ne icin varim bu evde karnim doydugu icinmi babamin evinde daha kral sekilde doyar sana hizmet etmek icinni varim yoksa sana hizmet edecegime anama babama ederim dedim kendine burda ayri bir dunya kurdun resmen boyle evlilik olmaz olsun bu sekilde devam edersen ben gidiyorum tek kisilik evlilikten cok skldm dedim aldim oglumu esyalari felan toparliyordum haklisin dedi bende kafa dagitmaya calisiyorum felan dedi bizimle dağıt o zaman dedim biraz maddiyattan yana dardayız olabilir dedim yani bizden kacinca değişiyormu birseyler dedim bayagi konustum agladim felan elhamdulillah o gunden belli cok baska oldu hatta ben telefonu elime cok alsam bana kiziyor birak ailece vakit gecirelim diye tv de kapatiyor oglumuzla oynuyoruz benden sana tavsiye al karsina sakin bir sekilde tartışmaya girmeden konus 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 174 göst.
31 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 110 göst.
0 oy
9 cevap 899 göst.
+1 oy
9 cevap 489 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,906 puan) tarafından soruldu

Kategoriler