0 oy
1,399 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından

Bu gün adet oldum umutluydum bu ay yine olmadı içim o kadar acıyor ki paramparçayım gün boyu agladım

Kafam yorgun bedenim yorgun galiba benim hiç çoçugum olmayacak etraftaki çocukları görünce içim gidiyo aglıyorum sürekli etraftakileeer çoçuk soruyor nasip diyorum başka bişi diyemiyom aglamaktan başka elimden bişi gelmiyo 

29 Cevaplar

0 oy
(1,175 puan) tarafından
Bi hastalık varmı bi engel xanım yoksa hicbi sıkıntı yok mu ona göre cevaplayayıöm
(18 puan) tarafından
Polikistik over var canım daha eşimde muayene olmadı rahim filmi çekilecem
(1,175 puan) tarafından
Anladmcanm stres de cok etkli olur hamile kalıcam diye ugrasma daha 1 senelik evlisin sanırım. Millet sorarsa söyle biz daha yeni evliyz birbirmize ısınıyoruz cocuk sorumluluk 1 sene daha bekliycz filan de bidaha sormazlar
(18 puan) tarafından
Sagolasın canım benim teşekkür ederim
(1,175 puan) tarafından
Riva ederm canm Rabnim anneliği tattrsn
(18 puan) tarafından
İnşallah canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim inşallah en yakin zamanda sanada nasip eder canım hemde ikiz evlat

Cok isterdim ikiz evlat annesi olmak
(18 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(56 puan) tarafından
Olur ilsallah cnm zamanı varmış demekki benmde üç kızım var Allah'ım ikisindende yitik komasin ancak yaşayan anlar 
(18 puan) tarafından
Hayırlı evlat olsun canım inşallah
(56 puan) tarafından
Amin ilsallah cnm evlenelide çok olmamış Allah in izniyle olur benimde hemen olmadı askere gitmişti esim on beş ay ondan sonra oldu
(18 puan) tarafından
Allahım evladını sana bagışlaşın
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Üzülme canım yaa benim de 4bucuj sene sonra oldu anlıyorum seni insanların o bakışlarını bende bilirim bizde tüp Bebek yaptirdij öyle çocuğumuz senin sorunun varmı doktora gittin mi ne diyor
(18 puan) tarafından
Allah bagışlaşın canım polisitik over var
(2,866 puan) tarafından
Sağol canım benim insallh olur seninde sıkma canını
(18 puan) tarafından
Dualarını beklerim canım inşallah
(2,866 puan) tarafından
Ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin
(18 puan) tarafından
Aminn
0 oy
(450 puan) tarafından
Sakij uzulme bnm 2 yil olmamdi sorun yokti aynene miltt sorunca baska cocuklari gorunva agliyorfum uzuluyordum  hic olmicak diye dusunuyrodum cok takiyirdm ustelik seker  hastasiyim insulin kullniyorm hic olmaz dedim tamamen sildim  umursamdm tatile gttuk orda kafami dagttim gelfim 10.gun sonra   8 tanr test yaptom baktim hamileyim inan takinca olmiyor morel cok onemli bu konulardan kafandan atgin gbi olur simdi bebehim 6 aylik ve bosyere kendimi uzmusum diyirum cddi sorunun yoksa rlbet olur hatta bnm adet duzelnsilzihim var 2 3 ayda bir oluyordum  eminim gun gelecek  sende gzuel haberi alacaksij skma canini kimseyide umursama kocan arkafysa umursama  bnm oz annrm bile cocuk sart erkke millti diyordu onmli olan esinin destegin esin sperm  tsti ypttsin sen keisnlikle rahim filim cektir kanalla tikalirdir belki
(18 puan) tarafından
Allah bağışlasın inşallah sagolasın canım güzel yorumların için
(450 puan) tarafından
Sende guzsl haberi alicaksin buna inaniyorm bak bn cokkotu gunelr gecirdim inan bosaymis  umudunu yitirme kesnlikle
(18 puan) tarafından
Bütün güzel haberler bulsun seni canım çok sagolasın
0 oy
tarafından
Cnm uzun süre cocugu olmayanlarin hepsinin cocugu oldu duydugum gördüğüm kadarıyla ve ikizleri oluyo bence seninde olucak zamanini beklemelisin allahin bir bildigi vardir bir bakmissin seninde ikizlerin olmuş:)
(18 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Ama böyle stres yaparsan olmaz ki moral lazım 
(18 puan) tarafından
Allah razı olsun eşim sürekli diyo boş ver takma rabbim bilir zamanını diye ama takmamak elde değil
0 oy
tarafından
Herseyin zamanı var. 9 sene uğraştım bebek için. 2 aşılama 3 tüp bebek türlü ilaç tedavileri türlü bitkisel Tedaviler. Benden ufaklar evlendi çocuk sahibi oldu. Birde tabi etrafta sürekli saçma sapan konuşmalar milletin ağzı. İnan hep düşündüm hepsi müslüman ama neye inandıklarını ben bulamadim bu yaşıma kadar. 4. Tüp bebek tedavisine hazirlaniyordum 9 senelik evliliğim hep para biriktirmek olan altınları tedavi için harcamakla geçti herseyin hesabını yapar olmuştum. 4. Tüp bebek için kafaya koydum önce hormonlarım ne alemde onu öğrenmek istedim dahiliye ye gittim. Doktor çok iyi bi doktordu 23 yaşımda evlendim aradan geçti 9 sene ben oldum 32 dktor un bana dediği bu yaşlarını boşa gecirme Kilo ver. İlerde istesen de veremezsin dedi. Dank etti o an bişeyler diyetisyene ve endokrine kayıt açtı. Önce diyetisyene gittim elime bi kağıt verdi. Onları zaten biliyorum attım çöpe ama ben başladım diyete ne yiyip ne yemeyecegimi zaten biliyordum. Neyse endokrine de gittim bir sürü kan tahlili verdim en son bana dediği sana yapılacak bi tedavi yok. Ciktim geldim eve bu arada 98kg ile basladim hedef koydum 70 olacaktım. 87 oldum kı zaten düzensiz olan adetim gelmedi ama karın ağrısı çektim eşime dedim bişeyler oluyor baba test al gel aldı geldi yaptım çift çizgi. Şimdi bebeğim 8 aylık. Ve ben yine 3 aylik hamileyim. Zamanı şimdi imiş Rabbimden başkası zamanını bilemez. Bende çok ağladım. Eşimle bile oturup aglamisligimiz var. Çocuk resmi görmek istemiyordum benden sonra evlenenler oraya buraya bebelerinin resimlerini atıyordu. Kiskanmiyordum hiç bi zaman sadece benimde olsun istedim hep. Şimdi ben aynısını yapmıyorum yaşadığımı kimseye yasatmamaya çalışıyorum. 6. Gebeligimde dogurdum. Bebek doğdu düşükler olduģu içinde bebeğimı neredeyse sakata çıkarıyordu doktorlar genetiğe bile kan verdik. 

Sabret kardeşim dua et Rabbim inşallah sabredin el açıp evlat sahibi olmak isteyen bütün kardeşlerime tez zamanda nasip etsin. Eli ayağı düzgün hayırlı salih kullarından evlatlar nasip etsin
(18 puan) tarafından
Canım evladını hayırlı kılsın sana bagışlaşın çok teşekkür ederim
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Canım veren Allah alan Allah bize dua etmek kalıyor .. perişan etme kendini olupta sağlıksız da doğabilir rabbim zamanı geldiğinde sağlıklı sihatli evlat nasip etsin herkese
(18 puan) tarafından
Canım her zaman duamda hayırlısı saglıklı sıhaylisini ist

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 611 göst.
11 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 325 göst.
22 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,888 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 633 göst.
3 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu