0 oy
2,367 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (417 puan) tarafından

Yürüyünce acıyor ama beni aman Allah rahatsiz edecek kadar degil ama acıyorparmagimi kivirinca sertlesmis gibi hissediyorum ve yan parmagada acisi atiyor ve kivirinca igne gibi bisi batiyor uyusmus gibi esanki ordaki parmagi tamamen kaybetmisim gibi seklide degismis anlamadim esim diyor incinmiştir ama o kadar serce parmagimi carpiyorum ama yok degisik sanki serce parmagim agirlasmis gibi ve sıcaklık hissediyorum 

image

7 Cevaplar

0 oy
(3,918 puan) tarafından
Oynat bir oyle birse olsa hic oynatamazsn
(417 puan) tarafından
Oynatinca acıyor kivirinca igne gibi batiyor ve agriyor ve o tarafta sicaklik hissediyorum
(3,918 puan) tarafından
Incimistir bence
(417 puan) tarafından
Insallah yaaa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kırık ya da çıkık olsa çatlak olsa durdurmaz ağrısı çok şiddetli olur canım geçmiş olsun bu arada bence incinmiş et ezilmesi olmuştur biraz buz koy üstüne çok basma eğer çok sanciyacak böyle şişecek falan olursa bir doktora gidersin 
(417 puan) tarafından
Buz koydum ama buz ustundeyken agrisi oluyor sizliyor kemigi
tarafından
Buradan benim canım yandı valla çok geçmiş olsun
(417 puan) tarafından
Cok saol tam uyku vakti
0 oy
tarafından
Canim esimde carpmisti bi ara asiri derecede morardi ve sisti ona ragmen incinmis demisti doktor
(417 puan) tarafından
Ouww sabaha belli olurmu durum
tarafından
Evet bizde aksamdan bisey yoktu sabah uyandiginda morarmıştı  hatta bir doktor catlak digeri ezik demisti
(417 puan) tarafından
Oooouwwsabah benimkide belki olur o zaman cunku suan kipkirmizi
tarafından
Ayyyy bilirim o.duyguyu birine beddua etmek.istesen en iyi yontem serce parmagi koltuga sehpaya carpasica demek ahahahah
(417 puan) tarafından
Ya zonklamaya basladi zonklar gibi agriyor kendi kendine
0 oy
(14,069 puan) tarafından

2 ay önce kapıya çarptım halen tirnagim mosmor kız onun acısı çok pistir ya bi türlü geçmez ama sen bak eğer çok rahatsız ediyorsa bi dr git canım hareket ediyorsa otur evinde boşuna gitme virüs var:D

(417 puan) tarafından
Hareket ettiriyorum ama agriyor kemigim batıyor sanki ama beni durduramiycak agri degildi agriyir yururken batiyor
(14,069 puan) tarafından
O zaman bişey olmamış ☺☺
(417 puan) tarafından
Insallah yaa umut ediyorum buz ustunde kemigim catliycak gibi aciyor ama
0 oy
tarafından
Çok iyi anlıyorum küçüklügümden beri hep vururum ayagımı 10 dakikada geçerdi geçenlerde nasıl vurduysam 10 günde geçti şişti morardı çok kötüudü
0 oy
(942 puan) tarafından
Bu sayfa röntgen de çekiyor mu  kırık çıkık olduğunu anlasınlar ama bende Kirik olsa ağrısından duramazdin balon gibi şişerdi
(417 puan) tarafından
Cekiyor mus oyle duyduk hanfendi sizde cektirin isterseniz ;)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 421 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 192 göst.
23 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Feyzosss (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 117 göst.
0 oy
3 cevap 135 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Frtnzn (264 puan) tarafından soruldu