Az önce geldi eşim işten banyoya girecekti banyoya da balkondan küçük bi böcek girmiş ben önceden gördüm ama eşimi bekledim o çıkarır diye eşim benden de korkak çıktı ben onu ordan alırken sende gel yanımda dur diyo ben napacaksam sanki neyse faraşı aldı eline banyonun kapısından böceği çıkarmaya çalışıyor. Banyoya girmiyorda ben gülmekten bişi yapamıyorum zaten ne gülüyorsun gel bana yardim et diyo HasbinAllah neyse en son çare öldürdü Allahım Affet diye diye.
Ayyy sesli güldüm kiz
Ayy allah iyiliğini versin emi )) kahkaha attım resmen
allah sizi napmasin benimkide öyle dün banyoda kara böcek vardı tuttu terligi görsen savaşa gidiyor sanırsın bide erkek olacan diyorum yok benim migdem almıyor diyor
Ay hadi sen tamam da erkekler cesur olur derler bi de bi kere de bizim eve çekirge girmis kösede duruyor duvarın. Aksam saat 9dan 11e kadar oldugum yerden kıpırdamadım huylanır da o da zıplar diye esim geldi kahkaha atıyo yalniz değilsiniz yani.kuzum
Bizim burda abartisiz elim kadar cekirge ler oluyor bir gun banyo ya girmis esim cikartacak ama hayvan ordan oraya zipliyor hep ziplayisinda esim de kaciyor. Ben arkadan gülüyorum bir yandan bana kizyor dikkatimi dagitma diye. Epey cabalamisti cikarymak icin .
Biz yeni evlendiğimiz ilk hafta yatak odasını temizliyorum sandığı bir kaldırdım kertenkele. Direk yatağın üstüne atladim eşime bağırıyorum buraya gel imdat falan diye. Esimde bana bişey oldu sanmış koşarak geldi kertenkele var al onu dedim yatağın altına gitti. Yatağı kaldırıyor yok sağ sola bakıyor yok . Hayatta yatmam ben burda dedim 1 ay kanepede yattım yatak odasının kapısını bide kitledim sonra tekrar baktik hala yoktu nereye gitti bilmiyoruz ama çok korkmustm
Ayyy cok sukur kocam biseyden korkmaz daglarda teror avina cikarken alismis sukur ama ben sinekten bile korkarim o beni kurtariyo tüm bocekten
1,488,516 soru
24,331,601 cevap
345,683 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın