Düşündümdee benim hiç yok yav((
Eşimden gizli yapmadım herif gözü üstümde
Ailemden de gizli yaptığım bisey yok çok fakirim bu konuda ben en iysii yorumlara bakam
Yorumları okudum gidiyom
Var benimde öyle bisey. Folik asit verdi doktor ilk evlendiğimiz aylarda. Eşim o zaman çocuk meselesine sıcak bakmıyordu. Bende o ilacı aldım ezcaneden bide ovulasyon testi aldim yumurtama zamanı için. Bu ilaç ne dedi bende adet soktirmek için dedim. Yuttu oda
Eşimle nişanliyken ailesi belcikadaydi o zamanlar esim beni gormeye geldiginde babamdan gizli bi kac kez onlarin eve gittim ?????? Devamini boşver
Bendr nisanliyken esimin israri uzere bi çilginlik yapmistim annem o kadar tenbih etmisti halen bilmiyo yaotigimi hoş bilsede fark etmez artik oncrlikle kebinimiz kesildi yoksaaa aslaaaa yapmazdim esim açik foto istedi tabi atmadim videolu aradi o ara yapmistim bi çilginlik ama kocamdi sonuçta kizlar yiner yanlis anlasilmasin ozel bolgemi gostermedim asla
Bu arada nacizanr tavsiyem nisanliyken dini nikah kiydirmadan asla o işler hakkinda konusmayin resim falan atmayin zinaya giriyo çunki
nisanima iki ay kala kuzenim kendi kardesiyle beni evine davet etmisti Kayseri'deyim Marasa cagirdi bende annemleri ikna ettim gittik obur gun aklimiza dustu Mersin e tatile gidelim diye cocuklari kaynanasina birakti biz uc gun annemlerden habersiz tatil yaptik evlendikden cok sonra kuzenim agzindan kacirdi ama olan oldu ve pisman degilim cok eglenmistik
Hayatında nasıl gizli yaptıgın bişey olmaz bu tür postalardan hep nefret ederim buraya bir kullanıcının yakını okuyabilir soru soruyorsun kendin kaçamak cevap veriyorsun uyanık seni
Ben cok gizli iş yapmisimdir mesela eşim askerdeyken iki defa habersiz gittim Amasya ya yanına Annelemlerden habersiz eşimin ailesiyle tanışmaya gittim :D
Eşimi dinlemek şu an bir uygulama ile duysa bilse naparim bilmiyorum
1,499,157 soru
24,487,613 cevap
357,400 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın