Konuya uygun başlık bulamadım ya benim bugüne kadar duyduğum en kötü kızma şekli yan komşunun çocuğuna 3 kere üst üste gebeer gebeer gebeer diye bağırması ve karşıya yeni taşınan komşunun bahçede çocuguna seni parçalarım gebeertirim evlat diye bağırması kızmak var kızmak var ne kadar üzüldüm anlatamam
Ha şindi dövcoğum seni
Ya belki kötü biseydir ama ben kızarken gavurun kızı diyorum
Yapmasana ogluuuum
Yapmadan cocuguuuuum
Faruk yapmasanaaaa
Ulan yapma dedim dimiii
Senin bal bebek götünü yersem sen gununu gorursun
Babası kılıklı diyorum genelde çünkü herkes babasına benzetiyor ama huyu bana çekmiş annem de der hep sen bana çektirdin o da sana çektirecek daha dur der bide çok sinirlenince zibidi derim genelde uyumaz yat zibar çabuk lem zibidiii derim o da kahkahayla karşılık veriyor . Daha da küçükken mannnnyaakkkkkk diyodum gülüyodu yjne karsilik olarak.
Eşimle de ayu okuz diye falan cilvelestigimiz için çocuk tabi manyak zibidi deyince iltifat olarak aliyo kendine
Ama bı arkadaşım kreşte öğretmen ve cocuklarin gelip bu tarz şeyleri hep ona anlattığını söyledi rezil eder sizi dedi düzeltmeye çalışsak da aynen devam
Eşek herif seni yürü git yapıştırcam şimdi dötüne bi tane ha derimm sonuç o gelir bana yapıştırır bi tane ben kendimi parçalim hiç umrunda olmaz çocuğu biraz hırpalayarak sewmeye alıştırmışım gerçekten vursam da poposuna fln annem beni sewio dio sanırım gülüo sanırım iyi bişi yapmadım bilemedim
Oğluuuuum sonrasında dayanamayıp ağzını yerim diyorum
Eşek oğlu eşek en ağır bu şekilde. Beddua etmekten nefret ederim.
Babası da bana madem babası eşek neden eşekle evlendin diyor
Cimcimeee uyuuu eeeeeee eeee eeee uyu
leeeee ohooo gördün babam uyusanaaaa
Zeynoo uyuuu
Zeyno neden ağlıyorsun annecimm
Oy zeyno oy
kizamiyorum ben
Günlük kelimelerim
Yavrum ağzına bal dolsun kucağımda durmadığı zaman
Allah iyiliğini versin derim örümcekte çıkamayacagi yerlere girdiği zaten
Bez değiştirirken döner durur hiç düzgün olmaz bedi durr dursana ordun beniii yaa derim ama öyle bağırmam olmadı hiç
401,143 soru
12,005,357 cevap
36,192 kullanıcı