0 oy
409 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ne pisiriyosam ondan yediriyorum 1 yaşındaki  kızıma.   Sizler vitaminli olarak ozellikle bebislere yaptığınız yemekler varmı? Paylaşır mısınız? 

11 Cevaplar

0 oy
(3,701 puan) tarafından
Ben ne yersem o da onu yiyor 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç özel bişey yapmadım bebeklikleri de de kendimize ne yaptıysam ondan yedirdim hem yemek secmediler yeme konusunda sıkıntı yaşamadım. 
0 oy
tarafından
Bnmki 7.5 aylik suan turlu yemegi yaptm biraz onaa gecrdim rondodan yedirdim yarisinida yuzume tukurdu
tarafından
Hahaaaa yarabbi şükür deseydin
0 oy
tarafından

Minnoşumun bugünkü öğle menüsüydü canım 

image

tarafından
Yedi canim ama kaselerim küçücük  çorba bir kepçe yoğurt bir yemek kaşığı
(16,393 puan) tarafından
Bebeğiniz ne kadarlık parçalar büyük
tarafından
7 aylik canim 4 aylıkken gıdaya başladım hiç rondo kullanmadım hep çatalla eziyorum
(16,393 puan) tarafından
Anladım canım sağol
(359 puan) tarafından
Büyük gibi duruyor da kaseler ondan dedim canım yesin yeter ki de büyük küçük farketmez maşallah bebise
0 oy
(277 puan) tarafından
Normal de bizim yediğimiz yemekleri istiyor yapıyorum çorba köfte ama çorbayı yaşına kadar hep içtiği için değişik tatlar arıyor geçen kelle paça içti bitirdi devamı için ağladı Tam bir Adanalı
tarafından
Seninki yakında sırdan ister  :))
0 oy
tarafından
1 yaşına kadar yaptım 1 yaşından sonra bizim yediklerimizden verdim anca yiyemeyecegi şeyler varsa ekstra yaptım 
0 oy
(54,513 puan) tarafından
cok seçiyor yemek yemiyo corba yapıyorum onuda bazen yiyo bazen yemiyo patates kızartmasni makarnayı meyveyi seviyo
0 oy
tarafından
1 yaşına kadar tuzsuz vermeyi düşünüyorum bizim yedigimiz yemekten ama tuz koymadan ayırıcam 
0 oy
(4,102 puan) tarafından
kizim 15 aylik  , bizim yemeklerden veriyorum fakat tuzu baharati salcayi yağı cok azalttim , biz de oyle yiyoruz artik :)
0 oy
(303 puan) tarafından
cors yapıyorum önüme ne geliyorsa onun corbasını yapıyom en cokda semizotu corbası omegası yüksekmiş balıkla eşitmiş nerdeyse ilk ek gdaya gecişte püreler corbalar yapıyordum ama artık o kadar cok yapmıyom ama yine corba agırlıklı yapıyorum
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Biz ne yersek onu yer canim 

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 280 göst.
6 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Minikii (1,074 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 187 göst.
29 Ekim 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (1,074 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 371 göst.
23 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde LEMAN339 (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 384 göst.
9 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (1,074 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,870 soru

24,407,047 cevap

350,606 kullanıcı

...