0 oy
412 göst.
Diğer kategorisinde (25,196 puan) tarafından

En yakın arkadaşım. Kocasının testi pozitifti 2 cocugu ve kendide pozitif çıkmış allahım çok kötüyüm suan başıma ağrılar girdi elimizden bşy gelmiyo :(( onlar için ne yapabilirim bilmiyorum dua etmekten başka. Kız hiç yatıp dinlenemiyorum herkes benim elime bakıyo yemek temizlik ev işi cocuklar hepsi bende nasıl atlatıcam diyo ağrıları varmış offf:((

6 Cevaplar

0 oy
(3,767 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah

-Reklam-
0 oy
(894 puan) tarafından
Durumları nasıl peki evde mi kalacak hepsi kim bakacak onlara 
(25,196 puan) tarafından
Evt hepsi evdeler arkadasımla eşinin ağrıları varmış eklem ağrısı cocuklarda ishal varmış evde karantina demişler ilaç vermişler kızcağız perişan olmuş :((
(894 puan) tarafından
Yazık çocuklara mı baksın kendine mi
0 oy
(135,800 puan) tarafından
Dikkatli ol seloo gecmis olsun
(25,196 puan) tarafından
Sağol cnm elimden bşy gelmiyo onun için çok kötüyüm :((
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Yemek yapıp kapısının önüne birakabilirsin canım temas olmaz en azından ve bı desteğin olmuş olur çok geçmiş olsun
(25,196 puan) tarafından
Yaa sen nasıl Bi insansın aklımı kalbimi mi okudun şimdi bunu sormak için post açıcaktım :'( ağlıyorum resmen o kadar üzgünüm ki :((
(5,328 puan) tarafından
Anlıyorum seni canım şu an ona yapabilecegin en güzel şey bu olur. Plastik kaplara köy götür kaplarda arkadaşında kalsın nolur olmaz. Günlük goturebilirsen götür çok iyi gelecektir
(25,196 puan) tarafından
Keşke günlük götürebilsem evlerimiz biraz uzak bebekle gitmem zor olur ama elimden geldiğinde götürmeye çalışcam
0 oy
(502 puan) tarafından
Poğaça falan yap canım buzluğa atabilsin pratik yerler. Dolapta dondurulmuş gıda varsa ondan da gotur bırak kapisina. Yemek yap bikac çeşit çokça. 
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim şifa versin inşallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 26 göst.
+2 oy
20 cevap 618 göst.
+2 oy
12 cevap 151 göst.
0 oy
14 cevap 367 göst.