0 oy
959 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar boyle bisey duydum dogrumu.sizce

Oğlum cok hareketiydi doğunca da cok uslu bi bebek sayilmazdi:)simdiki oglum da cok sakin karnimda acaba akilli bi,bebek mi olucak sizinkiler nasıldı nasil oldu

24 Cevaplar

0 oy
(7,935 puan) tarafından
Benim oğlum da karnımda çok hareket etmezdi şimdi 13 aylık naif bir bebek öf öf bir hareketliliği ve yaramazlığı yok.

Eşimin kuzeni  hamileyken bebeği karnında çok hareketliydi hareketleri dışardan hissedilip görülebiliyordu.Şuan 2 yaşında anasının canına okuyor, hareketli ve yaramazlık peşinde daima
tarafından
Genelde hareketsiz bebek doguncada uslu oluyor bakalim umarim benimkide oyle olur:) cani.saolsum yine de:))
(7,935 puan) tarafından
Aynen öyle yeter ki sağlıklı olsunlar :)
-Reklam-
0 oy
(25,214 puan) tarafından
Bilmem benimki karnımda çok hareketliydi kımıl kımıl hele gece 5 dk durmazdı. Şimdi çok uslu Bi bebek maşallah subhanallah hep böyle olsun :D 
tarafından
Ay Masalalh kuzucuga Allah bagislasin cnm:)
0 oy
(2,078 puan) tarafından
Oğlum karnımda çok tembeldi günde bi iki defa tekmelediği oluyordu, doğdu ayy sağlıklı olsunda şükürsüzlük gibi olmasın annemden yediğim süt burnumdan geldi akşam yataga girince ayaklarımın ağsırından yatamıyorum :) 
tarafından
Yaaa deme kiz benimkide suan öyle cok kımıldamaz bakalim dogunca bizi neler bekliyor:)
(2,078 puan) tarafından
Oy yerim onu, Rabbim  sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım
tarafından
Aminn cnm benim cok aminn:))
0 oy
(961 puan) tarafından

Büyük kızım çok sakindi hiç hareket etmezdi karnımda ama doğunca hiç oturmadı :D

tarafından
Bazilarinda ters terpmis cnm:D
(961 puan) tarafından
Aynen 2.kızım çok hareketliydi şimdide öyle :)

İlgili sorular

+2 oy
32 cevap 790 göst.
26 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Prens-prenses annesi (545 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 209 göst.
4 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Anne.adayii (934 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 193 göst.
28 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Lunaa (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 3,397 göst.

408,239 soru

12,263,078 cevap

37,382 kullanıcı

Kategoriler