0 oy
908 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Numaranız ellerine gecebilir

11 Cevaplar

+2 oy
(8,080 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Çok şükür benim gibi düşünen biri olmuş 
tarafından
Gerçekten biri bana özelden yazdı birde post açmışlar valla belki de erkektir zaten eşim sorunlu al başa bela dikkat edilmeli
-Reklam-
+4 oy
(801 puan) tarafından
Gizliden ara dedim zaten. Bi akıllı sen değilsin ne ben nede başkası tehlikeli sularda yüzmez merak etme sen. Yardım etmek isteyenler ya daha önce yaşayanlar yada empati kurabilenler. Aramasanız bilr en azından bir yorum yazsaydın da seninde iyi niyetli olduğunu bilseydim. Zaten derdimbaşımdan aşkın tuzu biberi oluyorsun.
(403 puan) tarafından
Canım insallah düşündüğün gibi bisey yoktur.arayan olursa yarın insallah erkek çıkar.yada sen esinden arasana bi dinle kapat hemen.veya eşine söylesene bu kim yanimda ara diye.bi arasın bakalm zaten sakladığı bisey yoksa yannda arar
(801 puan) tarafından
Eşimin telinden aramak vallahi aklıma gelmedi o an. Eşim haksızlık bile kendini halkı çıkarır normalde. Asla aramatamam tam tersi olay çıkarır
(403 puan) tarafından
Eşinin telefonunda kayitlimi numara.kayitlysa shatsapp profiline baksana
+1 oy
tarafından
Gerçekten çok kötüsünüz kadın zor durumda dakikası yok ayrıca gizli numaradan arayın diyo 
(8,080 puan) tarafından
Karşı çıktığımız için neden hemen kötü insan oluyoruz?
tarafından
Hayır yapmayacaksınız yapmayın neden ayrıca post açıp kadını üzüyorsunuz ve gerçekten o numara bi kadına aitmiş ve kocası o kadının adını kızlarına vermek istemiş kadın yıkıldı o kadın burda birinin numarasını alıp ne yapacak
(8,080 puan) tarafından
Postun sahibi ben değilim ama post sahibinin fikrine katılıyorum. Bunun cevabını öğrenmek için lütfen hemen sizden önceki yoruma bakın
tarafından
Okudum canım ama ben bu durumda öyle bişey olacağını sanmıyorum ayrıca herkesin numarasını alıp ne yapacak istediği bi kişi olsa sadece özelden söylerdi
0 oy
(591 puan) tarafından
Olay ne anlamadım canım 
(9,620 puan) tarafından
Aslında en doğrusu olan o güven o sekilde kazanilir sende en iyisini yapiyosun tabi bu her iki tarafta geçerli eşlerinde öyle olması lazım eşinde sana karşı öyleyse ne mutlu sana
(591 puan) tarafından
Oyle canım bısey gizlemek herseyı ortada yapar ne yapacaksa bile
(4,902 puan) tarafından
Evet haklisiniz ama  zaten özelden aramış yani karşı taraf kesinlikle göremez numarayı.
(9,620 puan) tarafından
Masallah o zaman canim Allah nazarlardan korusun

Balımm canım öyle insanlar ve artık öyle uygulamalar varki artık gizli numaraları bile ortaya cikariyolar o yüzden insan biraz tedirgin olmuyo değil yani
(591 puan) tarafından
Aynen oyle canım katılıyorum ortam cok bozuk artık
0 oy
(4,902 puan) tarafından
Kim diyo anlamadm 
(9,620 puan) tarafından
Senin yorumunun altındaki arkadaşın son ki postuna bak olayı orda
0 oy
tarafından
Ya iyi de kadının dakikası yokmuş ve gizli numaradan arayın demiş gizliden aradıktan sonra kim ne bilecek kim olduğunuzu. Sadece şöyle bişey var orda katılıyorum devir gerçekten çok kötü hiç ummadığın şeyler görüyorsun şok oluyor insan gizliden de arasan uygulamalarla gören insan varmış ne bilim de yani numarayla ne bela gelir ki başa öyle bişey yapacak olsa adam kafadan numara çevirir yine yapar yapacağını çok ikilemde kaldim bende hem masum düşünmeye çalışıyorum hemde şeytan giriyor aklıma neyse Allah yardımcısı olsun korktuğu gibi değildir inşallah.
0 oy
(310 puan) tarafından
Gecer bence de hattın her neyse onun uygulamasina girdigin zaman kimle kac dakika konuştuğuna kadar cikiyor ozel numara olsa bile yazıyor orda numarası
0 oy
(3,618 puan) tarafından
Tamamda gizli nodan ara demis 
0 oy
(132,768 puan) tarafından
Çok haklisin        
0 oy
(29,168 puan) tarafından

Milletin derdi bizimi gerdi ya kadın ne akila veriyor esinin numarasini buradaki bayanlara ne sacma sapan iş Allqh aşkına. 

(29,168 puan) tarafından
Oyle bile olsa verilmesi yanlış dertsiz basimizs dert almak.
(7,440 puan) tarafından
Eşinin numarasını değil canım eşinde bulduğu bir numaradan şüpheleniyor numarayı gizleyip bı ararmisiniz diye yazmış yani sonuçta numara gizli demiş açık açık arayın dememiş
tarafından
Diyorum ya artık gizli numaraları bile gören uygulamalar var bunu bakarken ben bile kullanıyordum ve gerçekten görülüyordu numara
(7,440 puan) tarafından
Aa ciddi mi ben baya geride kalmışım
tarafından
Evet canım veni bakarken sürekli birileri rahatsız ederdi uygulamayı indirip bakmıştım sonra normalden mesaj attım numaranı buldum bi daha beni rahatsız edersen polise verecem diye
0 oy
tarafından
Benim başımdan böyle bir şey geçmişti bir numarayı özelden aramak zorunda kalmıştım karşıdaki programdan bulmuş numaramı bi de erkek çıktı adam sapık musallat oldu bi şekilde kurtulmuştum çok şükür 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 427 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Selma1632 (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 363 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Selma1632 (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 140 göst.
16 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.