0 oy
668 göst.
Aile kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Siz olsaydiniz tepkiniz ne olurdu acaba

.

Ben şimdi abimlerdagim eşimle  tartışmamız oldu  hala abimlerdayim eşim seni istemiyorum bosancam diyo sevmiyorum diyor ben hala arıyorum beni gel al diyorum seni asla almam  diyor siz olsaydınız. Ne yapardınız 

..... 5 aylık bı oğlum var 
notu ile kapatıldı: Hatalı başlık seçimi Konu başlığınız sorunuzun içeriğini yansıtacak şekilde olmalı.

25 Cevaplar

0 oy
(2,020 puan) tarafından
Esin seni gelip alsa mutlu olcagiza inaniyor musun canim? Resmen seni almam istemiyorum demis 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım bir kaç gün arayla aynı postu açıyorsun sen geri dönmek istiyorsun ama eşin seni istemiyor neden bunu anlamıyorsun lütfen daha fazla küçük düşürme kendini bırak ne hâli varsa görsün haa diyelim ki esin seni geldi aldı mutlu olacakmisin her gün seni değersiz hissetiren bir adamla aynı evde durmaya nasıl gönlün razı geliyor kendin3 biraz saygın olsun çocuğuna kendine yeni bir hayat kur seni sevmeyenin peşini de bırak yoksa daha çok üzülürsün 
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Adam seni istemiyorum diyo bide oturup ona mi yalvaricam.Tek tarafli evlilik yasayacak halim yok
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Canimsen aradikca onun biyerleri kalkmis burnunu surtuyor aklinca bosanacak adam bosayacam demez bunu asla unutma direk dava acar kagit sana gelince ogrenirsin bir nevi havlayan kopek isirmaz misali arama sorma kendi haline birak egosu tavan yapmis suan bi kac gun sonrada baktin ses seda yok msj at tamm bosanalim gel bi yerde konusalim sartlari falan de gorunce seni cocugu yumusar zaten canim hem sende kararli gibi gorun ki gozu korksun zalımin 
0 oy
tarafından
Gitmezdim kesinlikle yani istemiyorsa bi şekilde yine bi kavga ile olanlar olacak sonuçta 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 233 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 753 göst.
28 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Busra63 (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 157 göst.
16 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Tugce315 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 474 göst.