ya kizlar. kocam asgeri gorev yapiyor kaynanam koyde yasiyordu bir haftadi sehirde aramizda yarim saatlik yol var torununu b 40 i cikmamisdan once gorduyudu. bir haftadi sehirde gelib bir kez bile gormedi. kocamla konusuyordum yarin gelecekmis kocam. dedi annem de ben gelince gelecek benn annem gilde kaliyorum kocam gorevde oldugu icin. bende dedim annen seni gormek icin gelitor torunu gormek icin diyil torunu az kala 5 ayina kecir. oda torununu sevmeye gelir dedi. o zaman bir haftadi burda gelirdi dedim. seni gormek istiyorsa gidersin gorur dedim. s sinir oluyorum kocam gorevde bir kez olsun bile gelmez aramaz hamilelitimde hic bir zaman ilgilenmedi. sezeryan oldum umursamadi . torununu bile onemsemiyir. yalnizca kocam geldiyi zaman gelir o olmadigi zaman torununu kucagina bile almaz ama onu gorunce ay torunum diyib sever. resmen gosteris yapiyir kocama. bunuda kocan gornuyor sinir oluyroun. hala bana diyil annnesine duskun. bende anneni git kendin gor dedim. zaten bizi deyil seni gormek istemis dedim. ya na yapacam vallahi gercekden sevse kizimi sasirmam. sahte yapiyor her seyi. gorumcelerimde ayni. kizim ufak diye hic sevmediler yakinda durmazlar ama kardesleri burda olunca sahte sevgi gosterisi yapiyorlar. kocamda onlarin tarafinda hep ben onlari istemiyormusum gibi goruyor. sorunu bende buluyor