Bildiğiniz üzere aldatıldim akşam kocam olacak adam geldi(lafın gelişi adam) yalanlamaya çalıştı yanlış birşey yapmışım gibi davranıp beni bastırmaya çalıştı ama bilmiyordu ko kanıtım vardı. Erkek ismiyle kaydetmişti. Dedi ya adam çıksaydı sen telefonu alıp önüne gelen numarayı arıyormuşum bilmem ne bilmem ne. Ilk post açtığım gece musluğu falan yaptı cati katında tamir aletleri var gitti musluğu yapmaya o ara bile görüntülü konuşmuşlar bunu söyledim ne diyecegimi şaşırdı. Kendisi kepçeci yok bilmem adam aramış bana kepçe göstermiş bilmem ne. Dedim bana yalan atma herşeyin farkındayım ben s.lak değilim. Elimde kanıt var arama kaydını hepsini çektim. Ben böyle deyince anladı kaçışı yok suçlu olduğu için gülmeye başladı dedim ben seni az birşey tanıyorsam eğer gerçekten haklı olsaydin sen şimdi benim ağzıma s.çmıştın. Yok işte insan hayatında hata yapar bende yaptım bir hata bir daha olmayacak sildim numarayı falan. Ben dedim bu yeni değil çoktan yok 10 gün dedi ama ben inanmadım. Seni rezil ederim cümleme aleme insan içine çıkacak yüzün olmaz deyince neymiş efendim korkmuyorum pozu vermek için kime dersen de dedi. Ama sonrada yusuf yusuf olduğu için haber verdin mi diyor ailene. Bu zamana kadar olan herşeyi anlattım bana yabancı oluşu uzak oluşu me varsa anlattım. Bundan sonra Sen bana nasıl yabanciysan bende sana yabancıyım dedim. Baktı ben hata ettim demesini falan kabuk etmedim bozuldu bu sefer üste çıkmaya çalıştı. Bende yabancı olucam konusmicam dedi. Keyfin bilir dedim. Avukata gidicem demistim. Dosyanı açtın mi dedi sınır bi şekilde dedim yok ben salakmiyim senden boşaltımda sen istediğin kadına git. Dedim asla boşanmam tapun bende olacak ama aha kapı orda defolup gidebilirsin ben asla evimi bırakıp gitmem sen gideceksin.dedi bende gitmiyorum falan. Çok uzun oldu kızlar evde soğuk rüzgarlar esiyor biliyorum haklı olarak kızabilirsiniz niye gitmedin babangile diye ama ben doğulum bir iki güne laf ederler ve kıyamet kopar anlatmama gerek yok dogululari. Ve en önemlisi kızım. Ben annesiz büyüdüm 6 aylıkken öldü annem. Kızımda benim gibi eksik büyümesin yarın obur gün neden annenle baban ayrı diye sorduklarında annemi aldatmış babam derken utanmasın diye mutlu ailelere özenmesin diye. En önemlisi sevgi eksikliğinden önüne gelenden sevgi dilenmesin diye. Bu sefer göz yumdum kızım için göz yumdum.Onu Allaha havale ettim bundan sonra aynı evde iki yabancıyla gerçi normalde de öyleydik. O yüzden fazla acitmiyor ve ondan nefret bile etmiyorum. Çok önceden herşeyin bittiğini bu olayla farkettim.uzun oldu okur musunuz bilmem sağolun yine merak ettiğiniz içinde teşekkür ederim iyi ki varsiniz