0 oy
922 göst.
Diğer kategorisinde (1,793 puan) tarafından
Kızlar herşeyi bir kaba mi koyarsınız yoksa poşetle mi koyarsınız? Geçen burda birinden öğrendim ki maydanozu poşetle koymazmis bı kap içinde koyarmis daha geç sararma olurmuş böyle bende yaptım ☺️ sizde söyleyin bakalım belki fikir olur bilmediğimi öğrenirim ♥️♥️

22 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Darma dağınık bir duzen
(1,793 puan) tarafından
O da bir duzenmis bak ☺️
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Kesilmiş limonu yumurtalığa koyarım:D

Birçok ev hanımı gibi :D

(25,196 puan) tarafından
Hahaha aynı ben :D
tarafından
Selin sarı bezide iş bitince lavabonun önüne katlayıp koyuyorum :) :)
(25,196 puan) tarafından
Hahaha ben sarı bez kullanmıyom kız rengarenk benimkiler pembe mavi turuncu mikrofiber hahah :D
tarafından
Olsun onların genel adı sarı bez :) :) benimkilerde renkli ama sarı bez diyom hep hahaha
(25,196 puan) tarafından
Hahaha :D ilahi.
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Büyük Saklama kaplarına koyarım sonra da en alttaki çekmeceye yerleştiririm o saklama kaplarını daha düzenli duruyor poşetle koymayı sevmiyorum
(1,793 puan) tarafından
Mantıklı ☺️poşetli hicbisey birakmiyorsun ozaman ?
(8,080 puan) tarafından
Evet canım. Bakliyati da cam kavanozlara koyup dolabin en üst rafina koyuyorum. Fazladan varsa bakliyat sadece onları koyuyorum ambalajlı poşet olarak
(1,793 puan) tarafından
Anladm düzen tertip insanisin ne güzel ♥️
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Ben poşetle koyuyorum bazen havlu kağıda sarıp koyarım ama gerek kalmıyor. Poşetsiz bişey koymam keslinlikle çabuk sararıp çürüyor. 
(1,793 puan) tarafından
Poşette dolu dolu göstermiyor mu aslında bana mı oule geliyor
(1,169 puan) tarafından
Dolu dolu derken
(1,793 puan) tarafından
Yani dolap çok dolu dolu duruyor sanki bana öyle geliyor cnm benimki de poşetli de ☺️
(1,169 puan) tarafından
Sebze dolabında oluyor zaten hepsi benim için normal ama bilemiyorum
(1,793 puan) tarafından
Anladm cnm benim dolap eski ondan bana öyle geliyor da olabilir
0 oy
tarafından
Maydonozu ayiklayip poset icine koyarim yesillikleri hep ayiklayip koyarim
(1,793 puan) tarafından
Bende yeni öğrendim öyle yaptım bundan sonra da öyle yapcam ☺️
0 oy
tarafından
Sebze meyveleri leğene koyarım ben kivircigi falan gazeteye sariorum ki sulu sulu kalıp hemen curumesin die 
(1,793 puan) tarafından
Hmm mantıklı ama gazete yok evde ☺️
0 oy
(214 puan) tarafından
Taze taze olduğu için poşette kötü olmasını istemem o yüzden ayiklar ve kutularına koyarım uzerjnede havlu kağıt ve işi öyle daha da kolaytirmis olurum ve aklında bulunsun kötüde hiç olmaz
(214 puan) tarafından
Böyle yap hem kötü olmaz hem elinin altında temiz olur :)
(1,793 puan) tarafından
Aynen çok daha güzel durur hem ;)
(214 puan) tarafından
Aynen 101 ve bime geliyo böyle kutular ordan almıştık
(1,793 puan) tarafından
Bende bakacam cnm oralara teşekkür ederim
(214 puan) tarafından
Rica ederimmmm
0 oy
(9,620 puan) tarafından

Darma duman  :D tek avantajım içindekiler 5 ay bile kalsa hiç bise olmuyo o yüzden çokta bi düzenim yok sanırım:)) yani kahvaltılıklar kendi kapakli rafinda sebzeler kendi yerinde ama hiç birinin üstünü kapatmıyorum yani bi saklama kabi falan kullanmiyorum sebze meyveleride poşetle koyuyorum veya ezilmiyicek bişeyse poşeti boşaltıyorum oraya :))) 

(9,620 puan) tarafından
Yok ya öyle çokta ahım şahım bi buzdolabı değil vestelin bu ters olanından A+ toplam 381 litre 3 senedir kullanıyorum ve çok memnunum ama tavsiye ederim evlendigim zaman peşin olarak 1700 liraya almıştık
(1,793 puan) tarafından
İnşallah evimin herseyini yenileyecegiz kaçarak evlendik ikinci el herşey ve a dan Z ye istiyorum yeni gelin evi gibi seneye ev alma planımız var insslla ozamana araştırıp alcam herseyimi bende istiyorum böyle düzenli derli toplu bir ev ❣️
(9,620 puan) tarafından
Allah herşeyin en iyisini en hayirlisini nasip etsin canım benim hiç bişeyde gözün gönlün kalmasın istedigin hersey olsun inşallah  ❣️
(1,793 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun ♥️♥️♥️♥️
(9,620 puan) tarafından
Senden de canım benim ❤❤
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Aynen canım bende ayilayip kapakliya peçete koyar içine maydanozu koyarım cok alırım uzun süre kullanirim.domates salatalık poşete koymam 
(1,793 puan) tarafından
Bende böyle kaplara koycam karar verdim ☺️
0 oy
tarafından
A101 den sepetler aldım sebzeliğe sığmayanları onlara dizerim meyveyi felan da koyarım yeşillik leri tek tek poşetlerin o şekilde koyarım 
(1,793 puan) tarafından
Aynen sizden aldığım fikirler ile bende böyle Olcam artık düzen duzen düzen ☺️
tarafından
Olur tabi neden olmasın çokta güzel olur millet görür senden özenir :))
(1,793 puan) tarafından
Kuzum bana kimse gelmez ama ben bana ozenirim olur ☺️❣️
tarafından
Oda yeter kız :))
(1,793 puan) tarafından
Aynen öyle cnm ben baktıkça mutlu olayım yeter ☺️
0 oy
(3,699 puan) tarafından
Hepsi saklama kabında
(1,793 puan) tarafından
En güzeli
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Sebze meyve yerleri var zaten hepsini yerie yerlestirince sarara,kararma olmuyo
(1,793 puan) tarafından
Bende yok buda demekki saklama kabına koymam lazjm ☺️
0 oy
(3,068 puan) tarafından

Ben tüm yeşillikleri yıkarım kaplara koyarım. Kolaylık oluyor salata yaparken herşey toplu duruyor. Pek poşetli birşey bulundurmam. Hoşuma gidiyor dolabın kapağıni açıp bakmak :D

(1,793 puan) tarafından
Ay ne güzel bende böyle yapcam kıskandım hepinizi ☺️
(3,068 puan) tarafından
Yap canım rahat edersin☺️
(1,793 puan) tarafından
Aynen cnm teşekkür ederim ☺️
0 oy
(834 puan) tarafından
Maydonozu yıkar kalın saplarından ayırıp elimle biraz küçültürüm. Dikdörtgen yassı saklama kaplarının en altına bi tane kâğıt havlu koyarım üstüne de kuruladığım maydonoları koyar kapapını kapatırım. Aynı şekilde kıvırcık da poşetinde bozuluyor. Bu yüzden sapından keser yaprak yaprak yıkarım. Kurulayıp tekrar bi kağıt havlu ya da kurulama bezine dizip rulo yapar kaldırırım. Domatesleri alırken sapları dökülmemiş olanları teecih ederim daha uzun dayanır.  :) ev yapımı reçellerim buralar çok nemli ve sıcak olduğu için dışarıda hemen ekşiyo. Onları buzdolabında tutuyorum kapağı açtıktan sonra. Aklıma gelen şimdi bunlar oldu geldikçe yazarım canım.:))
(1,793 puan) tarafından
Vayyy baya düzen baya tertip ♥️ ellerine sağlık diyeyim cnm
0 oy
tarafından
Sebzeleri poşetlerinden çıkarmıyorum cabuk buruşuyorlar kötü oluyorlar raflardada bakliyatlar kavanozda olur organizer kullanmam ama daginikta durmaz dolabim
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Her rafta örtü var . Sebzeliklerde ve kapaktaki raflarda hava geçiren sebze matı var . Hiçbir şeyi poşetle koymam elimden geldiğinde ya saklama kabında ya da küçük sepetlerde koyarım . Uzun süre taze kalıyor böylelikle 
0 oy
(3,794 puan) tarafından
Boş ken daha düzenli görünüyor.  O yüzden ne var ne yok yerim
0 oy
(2,444 puan) tarafından

Meyve sebzeleri sepete koyuyorum sıra sıra diziyorum. 1 raf çok kullanmadığım ve kapalı paketler var sut falan, 2 raf kahvaltılık 3.raf artan yemek varsa kapta. 4raf sepetleri koyuyorum. Çekmecede salça ve tarhana var, hemen bozulup kararacaklar gazeteye sarıp çekmeceye koyuyorum. Kapak karışık :D

image

0 oy
(578 puan) tarafından
gelisi guzel 
0 oy
tarafından
Hepsinin belli  bir  kutusu vardir geli gelmez ona koyarım. Bir rafta kahvaltilik urunler. Bir rafta  yogurt salca gibi malzemelere bir rafta icecekler ve sular bir rafta en alttada kalan yemekleri koydugum tencerlere ayrılır. 1 yemek ertesi gun yenmiyirsa bekletmem dökerim.  Kolabin kapagindaki raflarin en ustunde yumurta vardir. Onun altimda kabartma tozu vanilin. Krem santi gini ürünler.  Onun altımda kesilen limon bulyon gibi malzemeler vardır. En alttada ketcap mayones nar ekşisi sirke gibi urunler vardır. 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,427 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Papatya__ (741 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 182 göst.
4 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fatma.nurr. (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 267 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde DilanAydinli (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 404 göst.
22 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Meleniko (883 puan) tarafından soruldu

409,542 soru

12,310,964 cevap

38,695 kullanıcı

Kategoriler

...