Kızlar benim bu 2. Evliliğim 3 yil oluyor evleneli ve düğünüm oldu 3 yil önce düğün yaklastığında köyde teyzemler oturuyordu annemde ziyarete gitti ben gitmedim calıştığım icin ve annem teyzeme sormus düğüne geliceksiniz dimi diye teyzemin esi enistem olacak şahısda ben daha önce evlenip ayrıldım bu 2. Evliliğim diye ben dul karı düğününe gitmem demiş annemin yuzüne ben bu lafi sonra duydum teyzemlerle 1 yıl konusmadm filan beddua ettim hatta onunda cocugu var inşallah bana dedigi lafin acısi cıkar diye be kizı nisanladi geçen seni bu sene düğün olacakti persembe günü düğün günüydü ama belediye korona sebebiyle düğünler yasak pazar gününe kadar yapın düğünü demiş ama izin alamamışlar pazar düğün yapılmasında izin vermemiş belediye persembe düğün salonunda olcakmış ama hiçkimse gitmicekmiş kimse duğüne gitmek istemiyormuş 10 kişiyle düğün edicekler yani bana laf etti dul kari düğününe gitmem diye ama kendi kızı düğün bile yapamiyor cünkü ah aldılar kuzenime üzülüyorum cok iyi bi kız çok üzülmüştür ama babası çenesini tutsaydı belkide böyle olmazdı Allah bi şekilde cezasını veriyor herkesin