Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
british shorthair kedisi olanlar yada normal kedisi olanlar
0
oy
699
göst.
21 Ağustos 2020
Diğer
kategorisinde
Maviş annesi
(
104
puan)
tarafından
soruldu
kızlar kedi sahipleneceğim bebeğim var cins kedi istiyorum bebeğime arkadaşlık etsin diye yalnız bi bilgim yok tecrübeli insanlardan öğrensem anlatsanız aşılarını aylık giderlerini
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
11
Cevaplar
+4
oy
21 Ağustos 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Ben cins kedi arayışına girenlerin gercek hayvansever olduğuna inanmıyorum. Lütfen kıl döküyor ev kokuyor kumu dağıtıyor mobilyami tirmaliyor Mart ayında yok halima çişini yaptı diyecek ve sokağa salacaksan o kedi ev hayatına alışkın olduğu için çöp kenarında başka kedilerin saldırısına uğrayıp yada bir araba altında ezilecekse lütfen günahına girme. Ömür boyu sahipleneceksen al
21 Ağustos 2020
Melekkk
(
11,748
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende onu yazdim titizsen kıl tüy umrunda olacaksa alma. Cunku sonra bırakiyorlar genelde.
21 Ağustos 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle kuzum yaklaşık 8 yıl önce pitbul köpeği sahiplendim. Saldırgan bir ha yvan olmasına rağmen çok uysaldi. Evlendim köpeğim gelmesse evlenmiyorum. Dedim birakamazdim kiyamazdim evlendim yep yeni mobilyalarim yırtıldı evim yeri geldi koktu çok şikayet aldım ama pes etmedim bir yıl önce epilepsi hastalığından vefat etti bu yüzden sahiplenip sokağa bırakan insanlardan nefret ediyorum
21 Ağustos 2020
Melekkk
(
11,748
puan)
tarafından
yorumlandı
ahh kıyamam kuzum benim ya başın saolsun çok uzuldum bizimde kedimiz var 3.5yaşında dogdugundan beri bizimle. Evet tuyu çok zor kışın evin icinde kumu kokuyo. Ama ona kıyıpta atamam vicdan el vermez nasil birakayim sokaga hemen ölür valla. Sokagi asla bilmiyor cunku.
21 Ağustos 2020
Maviş annesi
(
104
puan)
tarafından
yorumlandı
canım oda benim evladım olcak ben kıla tüye takılmam sadece bebeğimle iyi anlaşabilen kedi türü olduğu için bu cinse sıcakkanlıyım sadece daha önce bakmadığım için endişeleniyorum zorluğuna kolaylığına aynı bebek gibi düşün eve girene kadar acaba yetevilecek miyim diye tereddüt ediyosun bende o yönden bakan kişilerden yardım aldım ve asla sokağa atıp o vebale girmem ben
21 Ağustos 2020
Melekkk
(
11,748
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen canım gercekten bebek gibiler. Dusunki cocugunu nasil evde yanliz gidemiyosan oda öyle. Tatile falan giderken hep yaninda olacak. Bi yere bile gidiyoruz aksam geliyoruz ya çıldırmıs oluyo valla. Ve üst katlarda falan oturuyosan canim camlarina balkonuna file yapman lazim canim. Kelebek sinek yada kuş gormesinler hemen qrkasindan atliyolar yada cam açmayacaksin.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
21 Ağustos 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Hayv.an beslemek çok iyi ama canım bebek olunca zararlı ya kılını tüyünü yutarsa Allah korusun cins evcil bile olsa me edeceği hiç belli olmaz ben korkuyorum o yüzden
21 Ağustos 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Kili tüyü asisini yaptirdiginiz surece sizin sacinizdan farkli degil yanlis bilgi vermeyin lütfen
21 Ağustos 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Nasıl sizden farklı değil ya yutarsa ya gider cigerine fln yapışırsa ayrıca kaç haber izledik evcil ****** vahşeti dehşeti diye çıkan ya ısırır ya tırmalar sevmeye çalışırken zarar verirse lafının arkasindayim gene ben evde küçük bebek varken sağlıklı bulmuyorum iyi o zaman kalkıp kili tüyü yemekten de çıksın bisey olmaz bizim saçımızdan farkı yok mu diyelim
Ayrıca onun temizliği tuvaleti fln çocukla ilgilenmekten ona fazla vakit bulamaz bile görüyoruz çocuk varken ev işini zar zor yapıyoruz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Ağustos 2020
Melekkk
(
11,748
puan)
tarafından
cevaplandı
canım eğer çok çok titizsen takinti yaparim diyosan tüy falan asla alma derim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Ağustos 2020
Hwn
(
1,105
puan)
tarafından
cevaplandı
Üç ayda bir iç dış parazit anıları oluyor senede bir de kuduz ve karma aşısı olur . veterinere göre değişiyor fiyatları canım . Ama bunları yaptırmam sart. Bebekli evde tekir kediler sıcakkanlı kolay uyum.saglayan oyunbaz kedilerdir yani bildiğimiz sokak kedisi . British bilmiyorum nasıldır karakter olarak ama genelde parayla satıyorlar cins olduğu için. Benim Van kedim var en agresif cinslerden birisi olmasına rağmen kızımı çok seviyordu ağlasa hemen miyavlayarak geliyordu. Uyurken yanında bekliyordu o da . Birisi oyun olsun diye havaya atsa zarar veriyor sanıp saldırıya geçiyordu . Çok korumacı oluyorlar bebeklere karşı
21 Ağustos 2020
Hwn
(
1,105
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayrıca yavru alırsan daha kolay uyum sağlar istediğin gibi eğitirsin . Tüy için temzileme eldivenleri falan oluyor . Aşıları yaptırdığın sürece kist falan olup kimseye zarar vermez . Kist yapan kedinin tüyü değil tüyü ile uçan ve ciğere yapışan parazittir . Umarım bilgilendirebilmisimdir
21 Ağustos 2020
Maviş annesi
(
104
puan)
tarafından
yorumlandı
yavru istiyorum canım oğlum 1.5 yaşında
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Ağustos 2020
K&S!.1
(
653
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim var eşim aldı doğum günümde hediye olarak daha 2 aylıktı annemmm şuan kocaman oldu benimki egitimliydi ücretli almış eşim tabiki yemeği kumu oyuncakları vs. Almalısın ama o kadar müthiş paralar degil uygun yani tabi ben tekrar satıyorum kedimi hamile olduğum için ve çocuk için zararlı olur diye :-[:-[
30 önceki yorum göster
21 Ağustos 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Heeeeee ozendim senin kültürsüz seviyesizligineee :) napcaniskooo bizde boyleyiskooo ajshshhd
21 Ağustos 2020
Zeynosun annesi
(
1,008
puan)
tarafından
yorumlandı
SATIYORMUSUN !!! insan evladını satar mı bence sen arastir tekrar hic bir zarari olmadığını
21 Ağustos 2020
muhendisanne
(
38
puan)
tarafından
yorumlandı
satıyormuş bi de evladı gibi görmüşmüş. Hadi canım hadii..
21 Ağustos 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Laff anlatmayin kizlar konuşmalarini goruyosunuzz zatenn anlamazz :)
21 Ağustos 2020
muhendisanne
(
38
puan)
tarafından
yorumlandı
evet anlamaz da tutamadım kendimi bi de sana cahil diyor. Allahım memlekete doğru düzgün bi ****** hakları yasası çıksa da şunun gibi bu çocukları terk eden satanlara güzel cezalar gelse artık.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Ağustos 2020
Berna bora
(
451
puan)
tarafından
cevaplandı
Kedi işine hiç girme bebekle çok zor olur. Oda bebek gibi ilgi istiyor gece uyutmuyor vs
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Ağustos 2020
Yargıç.
(
2,635
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende yani ablamda british var ama muğla ve çevresine veriyoruz.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Ağustos 2020
Nektar
(
418
puan)
tarafından
cevaplandı
Annemlerin kedisi british. Çok asil olurlar. Biraz da soğuk yapılari var, öyle çok mıncıklanmaya sevilmeye gelmez. Keyifçi bir kedi, ama uysal ve sakindir. Scotishler daha sıcak kanlı. Ondan bakabilirsiniz belki. Kucak delisi olur çoğu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Ağustos 2020
Bico
(
3,212
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım ilk sorum ikinci bir çocuğa hazır mısın? Cins kedi merakı genelde hüsranla sonuçlanır çünkü. Koltukların halıların perdelerin kıymetli mi? Evin her yeri tüy olacak hazır mısın? Çevrendeki herkes yalan yanlış cahil cahil bebeğe zararlı diyecek adam akıllı araştırdın mı gerçekleri biliyor musun? Gece o da seni uyutmayacak bebeğini uyandıracak bazen bunlara hazır mısın? Bu sorulara olumlu cevap verdiysen sana diyeceğim o ki kendi evladımdan hiç farkı yok kedimin. Beni anneliğe hazırlamış senelerce haberim yokmuş. Masraf konusuna gelince insan evladı için harcarken gözü görmez ya o hesap. Ilk yıl aşılar biraz fazla tutar. Sonrasında 3 ayda bir 80 lira parazit aşıları var. Mama da her bütçeye göre bulunuyor.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Ağustos 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Benim kedimde var sokak kedisi oğlumla cok iyi anlaşıyor fazla tuy dokmuyor oğluma esya zarar vermiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Ağustos 2020
Minakaloji
(
1,094
puan)
tarafından
cevaplandı
İran kedileri cok sakın oluyor genelde canım. Ben sahipkenmiştim kızım için ama hayvana cok eziyet etti gibi geldi bana. Ufaktı kızım kuyruğunu tuttu cekti kulağını cekti. H******dipbucak kacıyordu strese girdi.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
12
cevap
1,277
göst.
British shorthair kedinin rengi değişir mi?
28 Mayıs 2022
Diğer
kategorisinde
Allizzwell11
(
509
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
8
cevap
216
göst.
Bir kedi 5-6 saat hic yerinden kalkmadı normal mi kedisi olanlar baksın
14 Eylül 2021
Diğer
kategorisinde
Aygün24
(
1,340
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
3
cevap
133
göst.
Kedisi olanlar bu posta :D arkadaş uyku nedir unuttuk:D
22 Ağustos 2024
Diğer
kategorisinde
Ecrin-Busra
(
2,075
puan)
tarafından
soruldu
sohbet♥️muhabbet
0
oy
4
cevap
87
göst.
Kedisi olanlar kuduz asisindan sonra neler yasadiniz?
16 Temmuz 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
1kediannesii
(
6
puan)
tarafından
soruldu
aşı
ay
sohbet♥️muhabbet