0 oy
1,100 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (2,747 puan) tarafından

Kizlar youtubede video denk geldi katarsiz kanali sohbet ediyolar insanlar icini dokuyo 

Orda transeksuel lezbiyen falan roportaj veriyidu 

Bitanede seks işcisi vardi onun videosunu izledim ve hakim savci avukat bi suru is adamlarinin yanlarina geldigini falan anlatiyodu ben orda çok kotu oldum sukr ettim rabbim sana tesekkur ederim bi patça ekmegim var yatacak yerim var helali harami biliyorum çok sukur 

Qaliba bi erkekti cinsiywt degistirmisti çok qarip seyler anlatti bole insanlar var mi dusundum birazda utandim 

Bi iş adami işinden cikmis gelmis pantalonun altinda jartiyer giymis bu erkekler ne istiyolar anlamiyorum yaa:'( yani kadin yada erkek diyemiyorum işte o insan yanina gelen adamlarin fantazilerini eşlerine yapamadiklarini onlara yaptiklarini anlatiyodu ve bi suru qarip şey anlatti 

Rabbim herkesi dogru yola yoneltsin kizlar ben çok kotu oldum ya burda bazen okuyorum eskorta giden erkekler var aklima geldi ve kotu oldum :'(

Bilmiyorum bikere bende disari cikmistim bekardim o zmnlar dayim annem falan vardi bi nerdivenin altinda makyaj yapmis bekliyolardi sanirim musteri bekliyolardi 

Kizlar bole insanlardan nefret edilmeli mi gercekten onlar gunahkarlar lanetlenmisler ama bilmiyorum neden bole insanlar olur bi kadin neden bi kadindan hoslanir veya bi erkek neden kadin olmak ister ve etrafimizdalar belkide bi çok insanin eşi gorusuyo onlarla 

Offf rabbim islah etsin kimsenin eşini kotu yola sokmasin yuvamiza huzur sevgi sadakat versin 

Keske izlemeseydim 

26 Cevaplar

0 oy
(3,221 puan) tarafından
Geçen hafta carsıda gordum travesti. Elınde cekırdek yolun ortasında çıtlıyordu. Ama erkek oldugu da cok bellı ve cok acık gıyınmısdı.hayatımda ilk defa canlı gormustum o gun. Herkez ona bakıyordu. Ama o kısının umrumda degıldı. Allah ıslah etsin gunah ları kendine ne diyelim 
(2,747 puan) tarafından
Aminn cnm.aminnn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim cok yakin arkadasim vardi gaydi. Ama acikca gaydi yani, kiz gibi giyinmezdi erkek arkadasi vardi elele gezerdi. Valla cogu kiz arkadaşımdan gordugum hainligi ondan gormedim. Asla kiskanmaz,her kosulda yaninda olur,elinden gelse caninj verirdi. Hesabi onunla Allah arasindadir onu ben yargilayamam. 
(2,747 puan) tarafından
Neler hissettigini yasadigini anlamak mumkun degil gercekten rabbim bilir en iyisini
0 oy
tarafından
Hormonel bozukluktan dolayı cinsiyet karmaşası icin de olan sonradan kimliğini bulanlara bir şey diyemiyorum allah yardım etsin ama fantezi için şaşkınlıktan dolayı bu kılıklara girenleri allah da peygamberce lanetlemiş bizede daha laf düşmez 
(2,747 puan) tarafından
Çook haklisin kuzum
0 oy
tarafından
Özgürlük bir başkasının yaşam alanını gasp etmeden istediğin gibi yaşamaktır. Kim nasıl yaşamak isterse öyle yaşasın tavsiye ve tasrif etmeyebilirim ama saygı duyarım kesinlikle.
(2,747 puan) tarafından
Herkesin gorusu farkli
Ama gercekten bazilarida iyi nigetli degil
Orasini burasini acip sokagin ortasinda evli bekar yasli demeden goz kirpip tahrik edenleride var

Allahtan korkan yapmaz ama çogu evli erkek
Erkekligin altina siginip o tagrik etti diye isin icinden siyriliyo ve pisliklerini yapmaya devam ediyo
tarafından
Senin söylediğin ayrı birşey hayat kadını trans vb değil ki senin söylediğin ahlaksızlık namussuzluk ona tabiki saygı falan duymam ahlaki etik şeyleri yok sayan davranıslara özgürlük bana diyemezsin tabi mudahale etme hakkımda yok ama bir insan hayat kadınıdır ( kimse bunu isteye isteye yapmaz asla hayat onu hangi zorlu yollardan gecirdiki o yere geldi ) lgbt'dir cinsel tercihi farklidir buna saygi duyarim.
0 oy
(52,187 puan) tarafından
amin canim biz bir sekilde.yirttikta Allah evlatlarımizi hep iyilerle karşılaştırsın
(2,747 puan) tarafından
Aaminnn inan tek duam bu ole hayatlar varki insanin psikolojisini mahvediyo
(52,187 puan) tarafından
cift cinsiyetli doğup ilerde digerini secmek ayri konu. ama bile isteye bu yolu secenler bizden uzak dursun. bizim bir tanidik var babasi erkrk gibi yetistirmis kadinlarla birlikte yaşıyordu sevdigimiz biri babasinin gunahi .
(2,747 puan) tarafından
Yaa bazilari varki iç organlar kadin dis erkek ona belki bisey diyemem
Ama tamamen erkek olup kadin olanlar kadin olup erkek olanlar var hornonel bozukluk var tabi ama tedaviside var illa kadin olmak zorundami

Cok tartismali konu insan icinden cikamiyo
(52,187 puan) tarafından
ruzgar erkoclarin roportajini oku canim ben onda inanamistim duyunca
0 oy
tarafından
Birebir röportaj yapmisligim bile var sosyal hizmet bolumu okurken bir ders geregi kura cekiyoruz ve cikan konuyla ilgili sunum yapicaz ama gerçek hayattaki insanlarla gorusmemiz lazim videolu soru cevap seklinde biseydi bizim grup dedi ki git kurayi sen cek elin ugurludur kagidi actim lgbti tabi hepimiz kotu olduk basta sonucta tesetturluyuz bize yaklasimlari nasil olur bulabilir miyiz yardimci olurlar mi falan diye dedim yapariz relax onlara ait bir dernege yazdik ve saniyesinde döndüler o kadar cok kisi yardimci olmak istedi ki asiri merhametliler mesela gay olan bir kisi iranli ordan kacip gelmis seriat nedeniyle ailede pesinde ama Türkiye'de tıp kazanmis okuyor inançlarinin var oldugunu soyledi kiminle konustuysak mesela bir tanesi kendisini soyle tanimliyordu allah hepimizi agactaki portakal olarak yaratmis sadece siz turuncusunuz ben yesil ama sonuçta bende portakalim rengim bu gercegi degistirmez ve benim yatak odam kimseyi ilgilendirmez belkide sizden daha fazla ibadet ediyorum demisti biseksuel biri vardi zorla evlendiriyorlar esi hareketlerinden supheleniyo bu kisinin eve gizli kamera yerleştiriyor ve o kisinin erkekle olan ilişkisini ogreniyor sonra bosaniyorlar simdi daha mutluyum hic yoktan kendim gibi davranabiliyorum ozgurum diyor aslinda kucuklukten beri kendilerini olduklari bedendeki gibi hissetmediklerini ama toplum baskisi dislanma korkusuyla rol yaparak buyuduklerini belirttiler dini boyutuna hic girmicem bende cikamiyorum cunku bu konuda isin icinden bu arada katarsis favori youtube kanalim bagimlilik yapiyo :))
(2,747 puan) tarafından
Evet katarsizi seviyorum :)
Gercekten işin dini boyutu nasildir bole insanlara ne sekilde yardim edebilir dini açidan diyorum çunki bikeresinde kuranla tedavi ola bilceklerini duymustum

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,163 göst.
8 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,454 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 198 göst.
10 Haziran 2023 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 56 göst.
21 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bukeeettt (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 372 göst.