0 oy
577 göst.
Aile kategorisinde (24 puan) tarafından
Kızlar ben yaklaşık 5 sene kaynana ile oturdum bu dediklerimi kendimi övmek icin demiyorum Allah yukarda zaten evliliğin ilk zamanları hamile kaldım işte birlikte oturunca ben sabahları 8 buçukta kalkar kahvaltı fln hazırladım evi toplar silerdim herkesin yapacağı iş yani misafir geldiğinde onlar içerde otururken ben hamile halimle hizmetimi bulaşıkları mi yapardim neyse konu bu değil mecbur yapacaktım zaten konu şu benim evim ayrıldı kaynaanm yeni elti ile oturuyor gözüm de görüyor yani temizlik felan çok yapan biri değil yemekleride kayananm yapiyor zaten bugün gorumcemlerde temizlik yapmış bugünde kaynanam yanıma gelmisti kim telefonla arasa onu övüyor du kızlar beni bir kere ovmemistir oda o öğlen uykusunu fln uyur bana uyutmazlardi inanın değişime gidiyor ağzına sıçan yaranir derler ya öyle asla kıskanmiyorum ovsunler ama zamanında kim telefonla konuşsa herşeyi ben yapardım kendi birnseyi yapardı bugünde bunu yaptım yoruldum derdi gorumcemlerin sesleri dışarı gelirdi işi ne o dururken sana mı kaldı derdi bunda kndide yapıyor ama arayana kendi yaptı elimi birşeye vermedim diyor anlam veremiyorum

6 Cevaplar

+3 oy
(1,657 puan) tarafından
Deveye diken

İnsana s.ken yaranır yavrum 
(382 puan) tarafından
Cok cok cok haklısın
(24 puan) tarafından
Aynen canım inan ki anlam veremiyorum ovsun gelinidir ama bunların köyü var arada köye giderler işte bu ben gitmem siz gidin elimi vermem birşeye dedi koydekilere diyormuş işte yeni gelin kayinbabami tek bırakamam asla siz gidin ben ona hizmet edeceğim demiş dedi halbuki öyle birşey demedi bana gelince de köye gitmemek için anca doğuruyor diyormuş
(1,657 puan) tarafından
Evet malesef keske boyle olmasa ama h de rkes iyilikten anlamıyor
-Reklam-
+1 oy
(95 puan) tarafından
Aferin sana , çok akıllılık yapmışsin , ne oldu şimdi değerin artı mi  ,  yapmayacaksın hiçbir zaman böyle nankörlere
(24 puan) tarafından
Yok yanlarında değerim yok yani sıfır bende gelindim zamanında bana sende evde sikildin gel gezelim demezlerdi buna diyor nereye gitse götürüyor ben birşey yapsam çağırdın mi diyor kendisi yapsa etse cagirmiyor onu demiyor
(95 puan) tarafından
Keşke yüzüne desen , bana böyle hiç yapmadiniz ,  yazıklar olsun desen ,
(24 puan) tarafından
Halıları yıkadılar 2 görümcem fln bende 3 çocuk birde 31 haftada hamileyim gel sanada yardım edelim demediler aradım yardım edilecek birşey varsa dedim çocukların durmaz gelme dediler bana kimseye minnet etmem ama onun çocuğu yok birşeyi yok onunkini yaptılar
0 oy
(626 puan) tarafından
Merak etme Allah  kimsenin hakkını kimsede bırakmıyor üzme kendini Allah de.otesine bırak
(24 puan) tarafından
Orası öylede canım inan anlam veremiyorum şimdide artık çok gitmek istemiyorum 1 2 haftadır pek gitmiyorum bana hanım mi oldun arayıp sormuyon gelmiyon diyor
(626 puan) tarafından
Kuzum söyle vallah ben olsam söylerdim hatasını gitmemekte haklısın yüz verme burnundan getirmişler sonucta
(24 puan) tarafından
Kız ben hiç dışarı cikarmiyolardi valla ya yalan Atmıyorum birşey alsam gözüne batıyordu korkudan pazara gidip birşeyde alamiyordum bu öyle deil giyiniyor ben gidiyorum diyor birşey demiyirlar
(626 puan) tarafından
Eşinden dolayı belkide ezdirdi o karısını ezdirmiyor da olabilir
0 oy
tarafından
Korkuyodur ondan. Benim ablamala eltisi de aynı. Ödü kopuyor küçük gelinden. Ablama neler etmişti. Şimdi kafasını taşlara vuruyor
(24 puan) tarafından
Aynen baya dişli biri zamanında ben bir kere yeni gelindim köye goturdukler beni orada mutfağı düzenliyorum görümcem düzenlediğim yeri kafama fırlattı buna ise bişey yapamıyorlar
0 oy
(90 puan) tarafından
Bu dunyada iylere yer yok. Bazilarinin agzina sicinca rahatliyo oyle seviyolar demek ki
(24 puan) tarafından
Aynen iyilere gerçekten hiç yer yok ben onu anladım
0 oy
tarafından
O gelin ağzına demekki iyi etmiş ağzını acamio sen iyi olalım dedikce böyle yapıolar nankörler 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 153 göst.
1 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Nagiiiss (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 265 göst.
1 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Nagiiiss (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 264 göst.
5 Eylül 2022 Aile kategorisinde nilaryaa (231 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 349 göst.