0 oy
493 göst.
Aile kategorisinde (90 puan) tarafından
Bebeğim sadece mamayla besleniyor bu yüzden bana bağlanmamasından beni tanımamasından sevmemesinden korkuyorum

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimki 3 ay emdi mamaya başladık 6 aya kadar zorladım ama bıraktı şuan 14 aylık bana aşırı düşkün emmekle alakası yok 
(90 puan) tarafından
Beni de 2 ay emdi iyi canım ya öyleyse bu yüzden kendimi o kadar kötü hissediyorum ki
tarafından
Sen önce emzir sonra mama ver hemen mama verme emebildigi kadar emsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Emmekle alakası yok ben de mamayla büyüttüm ama bana öyle düşkün ki
(90 puan) tarafından
Ne bileyim herkes emse seni düşkün olur diyorlar
tarafından
Hepsi yalan
0 oy
tarafından
Canım emmedid baglanmicak diye birşey yok sen canını sıkma bebeginle ilgilen o zaten seni tanınca bağlancak henüz birşey bilmiyor.

Buarada sütün var ise sagip ver bebeğe anne sutude alsn
(90 puan) tarafından
2 ay emdi canım zaten sütüm azdı 1 ayda sağarak verdim şimdi kesildi
tarafından
Hee anladm canım sen canını simdi bile bağlıdır sana tanır seni artık
0 oy
tarafından
Alâkası yokkk
0 oy
tarafından
Oğlumda doğru dün gün emmedi mama ağırlıklı beslendi 5. Aydan sonra tamamen bıraktı 6. Aylık şuan yeni yeni beni babasını bilmeye başladı  aradaki sevgi bağ farklı bir şey annesi olduğumuzu biliyorlar 
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Sana düşkün olup olmaması emmeyle alakalı değil canım kucağına aldığında senin kökünü alması yeterli 
0 oy
(549 puan) tarafından
Bnce de alakası yok bnde o yzden korkuyordm bnm kızımda hıc emmedı ama ztn annesini kokusundan sesinden tanıyor 
0 oy
tarafından
Emmekle bağlılık bir değil canım onu  bütün ihtiyaçlarını sen karsiliyorsun  mamayı da sonuçta alıp kendi yemiyor sen yediriyorsun evlatlık alınmış çocuklar bile ana babaya ne kadar düşkün oluyor onlar sanki emziriyormuda öyle oluyor hiç öyle düşünme bir anne bebeğin dünyasıdır her şeyi dir eli ayağı sırdaşı dostudur hiç bağlanamaz bağ kuramaz diye düşünme 
0 oy
(1,082 puan) tarafından
Benim kizim 6 ay zar zor emdi canim.. onu oyle dusunme emmek sadece baglanmak degildir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 132 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde mathildaa (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 368 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde gamzeee123 (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.
10 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Prensimibekliyorummm (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.

404,551 soru

12,119,024 cevap

36,468 kullanıcı

...