Kızlar mayıs ayında amcamı kaybettik 37 yaşındaydı. Annemlere aile binasında evleri Eşi benimle yaşıt 31 yaşında
Bu zamana kadar annemlere gidince hiç rahatsızlık duymadım.. Amcam öldükten sonra annemlere gidmek istemiyorum. Eşim annemlerin kapısına gidince direk onların camına bakıyor annemlerin bir üstünde oturuyorlar. Bir iki olabilir insanlık hali diye pek önemsemedim.. Gecen hafta pazara gittik eşim annemi bırakırken bende bagajdan annemin eşyalarını indirmeye yardım ettim eşimde indi oda sözde yardım ediyor.. Elinde bir poşet baktım balkona bakıyor bende diğer taraftan baktım balkonda kimse yok eşim uzun uzun baktı.. Benimle göz göze geldi o an ne bakıyorsun diyecektim diyemedim. Amcamın oğlu 11 yaşında bize gelince bana daha bi farklı davranıyor.. Baban annene böyle yapar mıydı bak ben kuzenine nasıl davranıyorum kıymetini biliyorum gidip evde bahsedersin artık eniştem ablamın kıymetini yapıyor diye.. Bu günde eşim annemden bahsetti annen çok hamarat maşallah dedi bende evet yaşına göre dinç aktif hamarat dedim benden daha dinç diye güldüm eşim ordan hemen fatma nasıl tembel mi hamarat mı diye sordu. Bende sanane fatmadan napcaksın fatmayı dedim birşey yapacagımdan değil sen bahsediyorsun arada.. Ben konuyla alakalı bahsediyorum dedim.. Senin gibi özellikle ondan bahsetmiyorum diye kızdım.. Bana sen normal değilsin kafanda ne kuruyorsun diye kızdı.. Bende senin aklında kurduklarını kuruyorum diye bagırdım.. Normalde annemlere her zaman ben gidelim derim.. Son zamanlarda eşim hadi annenlere gidip bi çay içip gelelim diyor.. Birşey olunca koşa koşa gitmek isitiyor.. Anneme gidince mutfakta oturuyoruz bakıyorum su içme bahanesiyle geliyor.. Normalde sevmez kadınlar arasında oturup konuşmayı.. Bakıyorum yengeme bakarken gözleri parlıyor konuşunca dili tutuluyor gibi bana bile o şekilde bakmıyor eşim 40 yaşında bu arada kızlar benim mi içim kötü normalde böyle şeyleri aklıma kolay kolay getirmem