0 oy
606 göst.
Diğer kategorisinde (421 puan) tarafından

Elbise yokken daha aşşada duruyo gibi ama sizce? 

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok kuzum dusmemis
(421 puan) tarafından
Açılmam var nişanım geldi bazen bel sırt ağrım oluyo her şey umut bana ne soracağımı şaşırdım :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok canım inmemiş daha ☺️
(421 puan) tarafından
İnşalllaahhhh en yakın zamanda ve sağlıkla :) nerdeyse sezeryan istiicem yani o derece çıksın artık yeter diyorum ne uyku ne yemek herşey zor :D
tarafından
Ah canım valla hamileliğin son zamanları gerçekten zor ama emin ol doğunca insan ilk başta keşke biraz daha bekleseydi diyor tabi çocuktan çocuğa değişir benim kızım kolikti mahvoldum 5 ay boyunca
(421 puan) tarafından
Evet canım öyle diyolar ama ne bileyim bakalım ben ne diicem mesela benim annem de benim gibiymiş hiç bşraz daha kalsaydı demedim çıkarana kadar öldüm bidaha da doğurmadım hamilelik öyle zor geldi bana der bende ona çekmişim gerelde :D
tarafından
Olabilir Allah yardımcın olsun inşallah ☺️
(421 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun :)
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Valla bana biraz inmiş gibi geldi 
(1,165 puan) tarafından
Suyun gelmediği sürece belli olmaz ama muhtemelen eli kulağındadir canım. Sanki bu hafta dogurursun gibi geldi bana:)
(421 puan) tarafından
İnşallah bana dua edin nolur doğurayom artık dayancak gücüm kalmadı valla uyku yok yemek yok midem cayır cayır ayaklarım ellerim davul daha neler neler :D
(1,165 puan) tarafından
Valla geçen sene ağustosta doğum yaptığım içi. Seni anlayabiliyorum canım Rabbim hayırla tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah
(421 puan) tarafından
İnşallah canımm Allah razı olsun bende doğurdum diye post açarım inşallah buraya bu hafta hatta yarın hahahah :D
(1,165 puan) tarafından
Hadi bakalım inşallah güzel anıların olsun kolay bı doğum olur insallah
0 oy
(13,808 puan) tarafından

karnın burnunda duruyo kız :D

(421 puan) tarafından
Burnumda olsa iyi karnım bedenimi ele geçirmiş durumda :D
(13,808 puan) tarafından
:D kac haftaliksin
(421 puan) tarafından
38+1 haftalığım salı günü çatı muayenesi oldum 1 cm açılma vardı doktor da zorladı tetikleyim biraz dedsi perşembe nişanım geldi ara ara ağrılarım oluyo herkes doğumun yakın nişan ağrı açılma falan dedi bende gaza geldim hergün o gün m bugün diyerek tetikteyim piskolojim bozuldu valla :D
(13,808 puan) tarafından
hareket yapsana canim çomelme falan bol yuruyus sicak dus ilişki egwr sikintin yoksa. Arkadasim oyle 3 gun sonra 1saat 40dakkada dogurdu. Benimkide 38+5 amq ne agri sanci ne acilma var
(421 puan) tarafından
Canım hareket etmeye çalışıyorum evde hep aktifim dışarıda çıkar yürürüm de çok çömel kalk yapmadım ama yapıyım ilişkiyi de doktor yasak artık falan demedi uyarıda bulunmadı ama eşim aylardır ya 1 ya 2 olmuştur o da son 2 aydor falan hiç olmadı bebeğe bişey olcak diye korkuyo kovalayacam adamı belki bi ilişki olsa doğum olcak ama yok anam bebeğe biiey olur saçmalama diyo ikna edemiyorum :D duş da hergün alıyorum uzun tutuyorum sıcak su açıyorum dayanabildim kadar belki açışma daha da olmuştur bilemiyorum salı günü gitcem kontrole

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 467 göst.
5 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Myangell (847 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 361 göst.
28 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 265 göst.
0 oy
11 cevap 549 göst.
25 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Nazlı mert (369 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,308 soru

24,399,392 cevap

349,995 kullanıcı