Kızlar kaynanmla küsüz kaynanm olmadimi eltim dibinden ayrılmaz kim gelirse cagirim tek kalmaya korkyo ya aynı binada otryoz kaynanm Bursa'ya gitmisti eltim hep yanmda kalyo neyse biz kaynamla bu cumartesi kustuk eltim bi mesafeli nerdeyse zil takıp oynucak o derece dün gorucmler falan ona gtti ne çağırdı ne etti ztn gitmezdim.ama insan bı soyler gorumcemin odunlari wardi kaynnam dedi eşime taşıyın bizim ewe getirn.diye eşimde hayır dedi gtcz market te cocklarm mamasi btti diye kaynanm delirdi markete gitcz diye kavga ettik ondan sonra dün eltim kaynm. gezmeye ğttiler giderken kaynanma dyo eltim camasirlarm makinada kaldı asarmisin onalri biz gtcz kaynnamda hemen indi camarlarini topladi asti işini yapti ben şok oldm bna gelince herşey olay oluyo o yaptimi iyi oluyo bıktım artk bnm 2 cocgm War o daha 1 buçuk yıllık ewli ve.cocgu yok bna destek çıkması lazmdi bugunde sabah erkenden ciktilar eltimle gezmeye gttler sinsice haber wermeden çok zoruma gtti.soncta ne elti illetiyle kus değildik baya samimiydik.byle yapmasi zoruma gtti napmam.lazm lütfen akıl werin