0 oy
683 göst.
Diğer kategorisinde (2,242 puan) tarafından
bizim tanismamiza vesile olan iki arkadasimiz var onlar tip okuyor stajlari bir ay once bitti 25 gun karantinadalardi hastane ortami oldugu icin . bizde kimseyle gorusmedik diye dun piknige gidelim dedik gittik oglan esim gibi Iraklı kız Türk ve ben tecrubeli oldugum icin yuzyuze konustuk kep beraber korkularini dile getirdi baska ulke nasil yapacagim falan diye bende anlattim oglan her zaman biliriz cok usengectir dusuncesizdir kiz surekli ne zaman evlenecez diyo oglan hep bu sene diye diye 6 seneyi devirdiler artik yorulmuslar kiz cok sevdigi icin birakmiyo ama mutlu da degil surekli kavga ediyolar yanimizda bile atistilar ben dedim esime arkadasinla sen konus sevmiyosa oyalamasin kizi diye o da telefonda demis ki ben onu seviyorum ama mutlu olamayiz cok dikbasli benim ailemle gecinemez ben evlenmiycem demis şok oldum. e kiz da hep umut bagliyo cok istiyorum diyo bende uzuldum oglanin niyeti yok sizce bir sekilde soylemeli miyim soylesem nasil nasil soylenir ki boyle bisey 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayyy yok söyleme 
(2,242 puan) tarafından
kiz surekli ceyiz yapiyo onlarin adetlerini herseyini ogrenmeye calisiyo arapça bile ogrenmis kapanmis yemeklerini ogrenmis o kadar hevesli ki soyleyemem bunu :(
-Reklam-
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Onların kendileri konuşup helletmesi lazım adam istemiyo madem açık açık anlatsın hakkına girmesn kızın
(2,242 puan) tarafından
bende esime dedim oglanla konus hakkina girmesin istemiyosa soylesin umut vermesin dedim evlenmeden yasayalim nolur ki demis. bizide dun görünce kiz mesaj atmis ki cok guzelsiniz bizde boyle olurmuyuz acaba diye
(1,307 puan) tarafından
Ah canmm benim kıza çok ümit versin o konşsn halletsin bole olmaz evlenmeden ne yapabilckmiş kıza sebep olmasn başkasını bulur yuva kurar yapmasn ole eşine tekrar desen kızla konşsn diye yazık o kıza da
(2,242 puan) tarafından
esimde sinirlendi oyle dediginde sen adammisin kizi oyalamak adamlik degil dedi ama anlayana tabi evlenseler de mutlu olamazlar oyle gorunuyo surekli kavga halindeler oglan bulusmaya bile kendi evinin ordaki cafeye cagiriyomus usendiginden baska yere gitmeye yerinden kalkmiyo adam
(1,307 puan) tarafından
O kıza değer vermiyo oyalıyor sadece sen anlat arkadaşına evlnmesnlet zaten
0 oy
tarafından
Siz oglanin kendisine diyin kiza soylemezse bence sen soyle yazik kiz beklemesin ciddi degilse neden uzaltsinki ilişkini 
(2,242 puan) tarafından
esime dedim konus oglanla diye hic dinlemiyo evlenmeden gittigi yere kadar gitsin diyo oyle de benim gönlüm razi gelmiyo
tarafından
Kiz yazik amma uzulucek 6 yilda az degil baglanmis oglanada olmazki böylede nasil yapsan acaba
(2,242 puan) tarafından
bir yanim birak kendi hallerine belki oglan da evlenmeye niyetlenir diyorum bir yandan da kizin cabasini goruyorum kıyamıyorum
tarafından
Oyle canim senin kalbin guzel insan kiyamiyr
(2,242 puan) tarafından
Allah razi olsun canim . keske bilmeseydim bu dusuncesini oglanin
0 oy
(1,657 puan) tarafından
Ben olsam soylerım yapacagın en buyuk ıyılık olur 6 senesini ne b. ok yemeye çalmış kızın gez egleb umut ver ben evlenmem anamla anlasamaz yok ya sen adam degıl mısın kur dengeyi bı zahmet yav. sak
(2,242 puan) tarafından
kizda herseyleri ogrenmis adetlerini yemeklerini arapcayi . kapanmis ceyiz yapiyo surekli bizde oglan da istiyo saniyoduk meger istemiyomus cok sinirlendim ima etsem anlarmi acaba diyorum
(1,657 puan) tarafından
Amaaan kızda ne demeye adıyo kendını hayatını bi adama ustelık o adamda hıc ışık yokken yazık gunah bence soyle
(2,242 puan) tarafından
askdan kör olmus hayir sevilcek yani da yok soguk nevalenin kiz gözünün icine bakiyo . ima ediyorum bununla hayat gecmez falan diye ama bikac kez esim konusursa net olursa oglan daha acik konusurum
0 oy
tarafından
Söylesen bir dert söylemeden bir dert

Yani çocukta madem niyeti evlilik değil neden kızı oyalıyor 
(2,242 puan) tarafından
evlenmeden yasayalim diyo oyle seymi olur nereye kadar gider ki oyle e kizin ailesi de ogrenmis bekliyolar ne zaman olacak diye ama oglan asla diyo
tarafından
Ayyy gerizekalı kızın 6 yılına heba etti .....
0 oy
tarafından
Yahu soyle tabı bırde kızın başı yanmasın... Irak yani bu sorunlar varsa zaten evlense bıle bin pisman olur. Bırak gıden 6 senesı olsun ömrün yanında hıc bır sey.... Ben olsam karsıma alır konusurdum senn arkadasın netıcede
tarafından
Canm eşine soylemıs cocuk en olmadu yuzlestırırsın. Eşinle konusarak kızla konus bence. Tabıkı baska bır ulke bırde ırak yani ezıyet gorse dayak yese cıkıp aılesıne gıdemez. Bırde evlenmeden aılesıne layık olmadıgını dusunen adam evlenınce aılesının ayaklarına paspas yapar bu kadını.. Bunu bır cogumuz gorduk. Evlenmeden aılesının yuzune bakmayan adamlar evlenınce karsını bıkenara atıp 40yıllık vefalı evlat oluyorlar. Yakmasın kendını yazık gunah okumus etmıs ama mantıklı dusunemıyor cok uzuldum
(2,242 puan) tarafından
soyle yapsam olurmu sence birgün yine esim konu acsa oglana oglanin dediklerini ses kaydi alsam yanlis mi olur o geldi aklima . cidden ailesine cok bagli Irak'a da donmeye niyeti var evlenseler gitseler bile kizi ezdirir .ya da evlenmeden birakip gidecek kizi oyle gorunuyo sonra ara ki bulasin adami . dedim bide sen okudun ama orada yeni gelini calistirmazlar bosa okumus olursun diye kizin gozunde hicbise yok nasil asiksa
tarafından
Canım hıc ses kaydına falan gerek yok sana ınanmayan kısı zaten senın dostun degıldır. Kızı kenara cek canm bak esımle konusmuslar boyle boyle demıs sen bılırsın ama uyarmak benm boynumum borcu. Cok ezılır cok aglarsın. Kızda sevgılısıne sorarsa esımde ne bıleym oglum hanıma demıstım o soylemıs dersınız. Sonucta adam burda oldugu sure boyunca resmen kızı oyalıyor. Kız kor kutuk asık. Ama bı an evvel kurtulmasıda lazm. Sen arkadaslk vazıfenı yap soyledıgınde esın ıle aran acılmayacaksa kızı kenara cek konus. Yok ayrılmam derse ne halt ederse etsın
(2,242 puan) tarafından
teşekkür ederim canim haklisin ben vazifemi yapayim aramiz da cok iyi en azindan benden duysun kendisi sorgulasin belki bir kizi kurtarmis olurum hergun okuyoruz burda bosanan ciftleri simdi ayrilmasi daha hayirlidir elinde cocukla kalmasindan
tarafından
Elınde cocukla kalması yıne ıyı ıhtımal. Elin ulkesınde esir tutulup pasaportu alınıp gidersen cocugu goremezsın denmesınden iyidir bacım. Yanı şunuda soyle bızım bıle kocalarımız memleketlımız oldugu halde bosanma durumunda hemen cocugu one suruyor alırım çocugu vs dıyorlar bız 5dklık mesafede cocuktan ayrı kalma korkusu yasıyorz ırakta olsa babadan ızınsız ulkeden cıkamaz belkı kadın basına bılr cıkamaz hukumlerını bılmyorum. Yanı bı pısman olup donmeye kalksa donemez. Bu kafayla o vocukta yapar hemen sonra gecmıs olsun
0 oy
(5 puan) tarafından
Bi yandan söylemek gerekiyor ama kız çok seviyor diyorsun yine ayrılmazlar arada sen kötü olursun yaptığın iyiliği burnundan getirirler
(2,242 puan) tarafından
aynen ben desem oglan yalanlasa ben kotu olurum o yuzden ima ediyorum ama anlarsa insallah ya oglan evlenme niyetinde olur ya da ayrilir yoluna bakar kiz
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Esin oglama desinki sen soylemeyeceksen eşim dayanamiyor kiza kendisi soyleyecek cok uzuluyor desin. O soylemezse soz soyleyin, yazik gunah nikahsiz gecen onca yıla. Ustelik niyeti ciddi de degilmis, yaziklar olsun. Bence oyle veya boyle kiz kesinlikle bilmeli, ilerde sana kizabilir kullanilmama nasil bile bile goz yumdun diye.
(2,242 puan) tarafından
iki ucu b.. degnek valla keske bilmeseydim bu dusuncesini oglanin . haklisin esim ya tehdit edecek evleneceksen evlen yoksa oyalama kizi biz soyleyecez diye ya da anlat durumu ailesiyle gecinememe endiseni eminim kiz kendini toparlayacaktir herseye razi cunku
(6,978 puan) tarafından
Aynen canim uyarin, gerekirse tehdit edin. Milletin kızı onun deneme tahtasi mi. Umut verip yillarca oyalamak nedir
0 oy
tarafından
Söylemen en doğrusu yazık kendimi yerine koydum da çok kötü bi durum 
(2,242 puan) tarafından
bir sekilde ogrenmeli ya ben soyleyecem ya da oglan soyleyecek yoksa yazik kiz gelinligini bile secmis
tarafından
Aynı şeyi sen yaşasaydın  ve arkadaşın demeseydi ne düşünürdün yerine köy ve ona gore karar ver
(2,242 puan) tarafından
kesinlikle arkadas demezdim ona . en fazla bir hafta beklerim bu sirada esim adamla konusur yoksa ben soylerim
0 oy
tarafından
Bence arkadaşınla konusmayi dene canım yani akıl verir gibi erkek arkadaşımla konus işte evliligi uzatmayalım artık desin falan yani sen kızı biraz doldur bence oda erkek arkadaşıyla bı şekilde bu muhabbetlere girerse belki adam size söylediğini onada söyler ve kendi aralarında yaşanır gelişmeler aklıma bu geldi canım yoksa nasıl söylenebilir ki ama uzatmamasida daha hayırlı olur yoluna bakar en azından
(2,242 puan) tarafından
evet ben boyle seyler diyorum hani konusuyomusunuz aranizda nasil olcak ne zaman olcak diye . zaten tek konulari o birde yanimizda sordu kiz biz ne zaman evlenip boyle yuva kurcaz diye oglan yine dedi ailem en kisa zamanda gelecek diye surekli boyle diyomus . madem niyetin yok soylesene bakariz ya da hayirlisi diye niye kiza umit veriyon
tarafından
Bi yandan da eşin sürekli ona baskı yapsın söyle madem. Oyalama diye inşallah haklarında hayırlısı olsun kuzum ama arkadaşın için üzüldüm yazık o kadar emeğe
(2,242 puan) tarafından
evet esim cok kizdi gece boyu mesajlastilar seviyorum ama illaki bitecek ben yoluma o yoluna demis aile icine sokarsam bosaniriz biz demis .bende baski yap soylesin kiza diyorum hayirlisi bakalim
0 oy
(7,932 puan) tarafından
Bence aynı bi şekilde direk söyle boşuna umut bağlamasın.Belki evlenmemesi daha hayırlıdır .Ailemle anlaşamaz nedir yaaa Bu erkeklerin aile düşkünlüğü nedir yaaa.Gün gelecek o adam ailesiyle anlaşabilen bir kızla evlencek ama mutsuz olacak.
(2,242 puan) tarafından
bende oyle dusunuyorum evlense bile mutsuz olacaklar gibi gorunuyo ailesine bagliligi bir yana cogu huyu cekilmez bir adam yerinden kıpırdamıyor su getirilcek 5 litre siseyi verdi kizin eline getir diye kiz da kabul ediyo esim aldi hemen elinden resmen kullaniyonkizi . bir sekilde ogrenmeli ya benden ya sevgilisinden
0 oy
tarafından
Ben olsam söylerim yazık ya 6 yılını vermiş daha da verirsen ayrılık tramva olur onun için. Bence aoyle sonradan öğrenirse senle asla konusmaz. Oğlan da ne serefsizmiş kızı oyalıyor
(2,242 puan) tarafından
ya bir sekilde evlenseler bile mutlu olcaklarini sanmiyorum oglanin tavirlari falan hic hos degil ben simdi uzulsun ilerde cocukla ayrilmasindan iyidir diyorum
0 oy
(3,249 puan) tarafından
Bence karışma ama söyle diyebilirsin ya Işte baksana tavrı nasıl bi konuş sen falan de yada şimdi bırak üzülme de
(2,242 puan) tarafından
surekli konusuyoruz canim konusu da geciyo hep kiza iste obur ay gelecekler su is cikti yok bu oldu diye diye oyaliyo her sene . e bahane cok oradan gelmek zor iste yollar kapali bilmem ne diyo oyaliyo . bende artik diycem zor değil benim kaynanamlar nasil gelip gidiyosa onlarda gelir bence oyaliyo diycem
0 oy
tarafından

Ben olsam oğlanı Bi şekilde konuştururum kıza yazık olmuş 6 sene ne demek ya :( bari daha fazla ziyan etmesin kendini

(2,242 puan) tarafından
goz gore gore ziyan ediyo gercekden adamin tavirlari cekilecek gibi degil bende diyorum bak o boyledir soyledir katlanamazsin iyi dusun falan diye
tarafından
Gerçi böyle bisi nasıl söylenir bilemedim zor ama arkadaşın için Bi şekilde ortaya çıkar canım
0 oy
(13,591 puan) tarafından
Yerinde olsam söylerdim kızı bildiğin oyalıyor ona da yazık canım
(2,242 puan) tarafından
bende soylemek istiyorum canim ama nasil soyleyecegimi dusunuyorum
(13,591 puan) tarafından
Eşimle konuşmuş oda böyle söylemiş seninle evlenmeye niyeti yok canım de kuzum
(2,242 puan) tarafından
en dogrusu kivirmadan soylemek sanirim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 408 göst.