Pau ya melek kalpli adam
Ben seni basima tas ömrüne es sensiz olamiyirken ah bi nefes sanma sakin bu geçici bi heves sen en güzel hediyem...
Ali babanin bir çiftliği var Çiftliğinde kuzulari var Me meee meee diye bağırır Şuan kızım onu izliyor ve götünü o yana bu yana sallıyor
Eee eee eee e
Dandini dandini dastana danalar girmiş bostana
Kov bostancı danayi yemesin lahanayı
Eee eee eee eeeeeeeee piş piş piş piiiiiişşşşs
Yazalim rabisim
Ilk yorum yapacaktim sabahtan beri hangi sarkiyi yazsam bilemedim dur bakalim
Yazacak pek bir şeyim yok aslında Hiç kimseye bahsetmedim olanları İçimde kalanları. bırak böyle kalsın Sonunda o gün gelir biter hasret Ve tabii kavuşuruz yalanları Anlamıyorum insanları her birinde ayrı maske Aslında aynı derde içiyoruz da bahseden yok doldum iyice! Ben nasıl anlatayım olanları Kimselere konuşmadan biter miydi bu dert Sence (ahhh) Bu böyle olmayacak gözüm İçim birikmişken bahsetmemek Bu Bildiğin zulüm Oysa ne güzel sona ermişti sizin Pembe dizi Unutmuştuk olanlari. Vazgeç Lan oğlum unut artık olanları Her Gün aynı derde içiyorsun da Burda gülen var mı? Herkesin solunda yarası Önünde rakısı Duruyor Bi senmi aşık oldun A Bahtımın karası! Oooof bırakın kanasın da kanasın! Sen nasıl bir yarasın? Vs vs olarak devam ediyor iste
Dandini dandini dastana danaçıklar girmiş Bostana
Kov Abdülbaki danacigi yemesin lahanayı
Kov Abdülbaki danacigi yemesin lahanayı bizde böyle
Giydiğim sarı
Kadehler yari
Sen kimin canı hacı cavcav
Canıma değsin
Lingo lingo şişeler
Çukura mi battin dumensiz
Rakı da mı ictin yar bensiz
Yar yar yar yar yar aman.
Sabahtan beri dilimde 7.koğuşu izledik dilandi ağzıma
Şu Dağlar Olmasaydı Oy Oy Çiçeği Solmasaydı Oy Oy Ölüm Allahın Emri Oy Oy Ayrılık Olmasaydı Oy Oy
Bahçevan Geldi Deh Deh Dül Dül Sen Düldülsün Ben Bülbül
sana kara yazıldı sanma
Bıraktım geldim evimi geride Adımı aldılar kan karıştı terime Demişti anam bana buz da olsan erime Kaldırdım dünyayı dertlerimin yerine
Bu ara buna taktım :)
406,077 soru
12,174,324 cevap
36,647 kullanıcı